Merhaba bende bunlar var 39 no, düşünürseniz yardımcı olabilirimKızlarrrr takasla lastikli halı örtüsüüü
Bürümcüklü koltuk örtüsü ( krem rengi )
Varsa koltuk için döşemelik kumaş bu baya çok olmalı
Kırlent yapmak için renk renk döşemelik kumaş
2 kanat don perde arıyorummmmmm..... yada 6 tane renkli kırlent kılıfı
39 no yıpranmamış şık bot uxun olmasın renk renk tafta şal arıyorummmm
hadi bi el atıverin....
Saol canım aradığım bu tarzlar değil bi topuklı olanı beğendim onunda topuğu çok aşırı ama teşekkür ederim ilgin içinMerhaba bende bunlar var 39 no, düşünürseniz yardımcı olabilirim
Ayrıca 40 numara olan,fakat benim 39 no olarak giydiğim botlar da var, hepsi temiz sıfır olan var ,toplu alımda baya indirim yaparım
40 no düşünürseniz çok fazla ayakkabım var. Mesajla iletişim kurabiliriz.Kızlarrrr takasla lastikli halı örtüsüüü
hadi bi el atıverin....
Resim görmem mümkünmü acaba?Fon perde mürdüm renk varr iki cephe
Tabi siz özelden resim gönderebilirsiniz yeşil hardal sarısı koyu lacivert mürdüm ben koyu renkleri sebiyorum açıkçası40 no düşünürseniz çok fazla ayakkabım var. Mesajla iletişim kurabiliriz.
Elimde çeşit çeşit renkli şallar mevcut. Düşündüğünüz renk var mıdır?
Perdeler depoda.ama eski evimin resimlerini bi karistirayim belki cekmisimdir. Ama sade iki yanda fon.teferruati yok yani :)Resim görmem mümkünmü acaba?
Kaç tl uzunluk ne kadar boyu benim için önemliPerdeler depoda.ama eski evimin resimlerini bi karistirayim belki cekmisimdir. Ama sade iki yanda fon.teferruati yok yani :)
Tamam sizden haber bekliyorum o xaman teşekkür ederimCanım bende var hepsi müsait olunca atarım sana foto
İlk iki renk bende var canım ama yinede fuşya olan olabilir bide en alttaki mavi olan takas yaparmısınız?
Fiyat düşünmedim konusulir o. 2.60 boyuKaç tl uzunluk ne kadar boyu benim için önemli
Bana botu 270 yada 273 arası olması gerek canım ya sen yinede müsait olunca bi koy resmşni bakayım beğenirsem anneme alırımFiyat düşünmedim konusulir o. 2.60 boyu
Bu Fuşyanın çoğu rengi var tanesini 7.5 tl den veririm hepsi çok iyi durumda takas düşünmüyorum nakit ihtiyacım var düşünürsenİlk iki renk bende var canım ama yinede fuşya olan olabilir bide en alttaki mavi olan takas yaparmısınız?
Kızlarrrr takasla lastikli halı örtüsüüü
hadi bi el atıverin....
Çooook güzellll çok beğendim ama ben bu topukla hayatta yürüyemem heleki 2 çocuklahiç giyilmedi. sıfır kutusunda duruyor pırıl pırıl :)