Teşekkür ederimEv senin değilse boydan yaptır. Başka eve çıkarsan uydurması kolay olsun.
Kirada oturacaksan hiç uçuk kaçık paralar verme, kendi evin ise düzgün yaptır.Hanımlar selamlar, evlilik arifesine biri olarak şu sıralar sürekli mobilya, beyaz eşya, perde, halı vs hep bir ev düzme telaşındayızŞu an aynı süreçten geçenler veya zamanında bunları geçirmiş hanımlardan bazı konularda destek bekliyorum.
Mobilyalarımız ve beyaz eşyamız halloldu, şimdi sırada perdelerde. Kesinlikle alma dediğiniz alıp pişman olduğunuz perde ismleri var mı?
Mesela sıklıkla keten kumaş tercih etmeyin diyorlar sizce de öyle mi? Neye dikkat etmeliyim nasıl seçmeliyim hiç fikrim yok maalesefBirde her odaya aynı model mi önerirsiniz yoksa farklılık olsa mı, zevke göre değişir tabi ki ama yine de fikirlerinize danışmak istedim. Teşekkürler şimdiden
Fiyatlara şuan hakim değilim ama oldukça uçmuş Allah yardımcınız olsunMetre fiyatı olarak 190 diyenler de oldu 250 civarı da 300 den fazla diyenler deAslında parası bana çok gelmedi ekonomi malum
Direk düz sade istiyorum dediğimde tarif ettiğim modellere yönelttiler beni kumaş ismleri de söylediler ama aklımda kalmamış
Kurşun tüllerde iyi duruyor haklısınEvin içini sıfırdan düzmek bile çok zorken birde mimara para yetiştiremezdik sanırım
Göz aşinalığım beni kurşun baskılara itiyor
Yatak odası tavsiyeniz çok yerinde oldu gerçekten.Kirada oturacaksan hiç uçuk kaçık paralar verme, kendi evin ise düzgün yaptır.
Kirada perdelerin çoğu taşınınca camlara uymuyor elinde kalıyor. Zaten güneş göre göre çürüyor bir yerden sonra
Yıkayınca çok kırışan perde seçme
Yatak odasına Black out yani karartma perde al bence mutlaka iyi olur
Benim tüm ev stor tül zebra
Bir odam güneşlikli misafir yatak odası
Stor perdenin dezavantajları yıkama meselesiben seviyorum yıkamaya yolluyorum balkonumda plise perde var
Çok zor gerçekten hiç sormayınFiyatlara şuan hakim değilim ama oldukça uçmuş Allah yardımcınız olsun2 metre cama 6 metre tül gider, 200 tllik tül olsa bir oda tülü 1200 tutuyor sadece
S pile modeline de denk geldim bugün bana hoş gelmedi standarta alıştığım için sanırım. Memnun kalmanıza sevindimCanım ben file tül tercih etmiştim kedim var evde tırnak taktığı zaman elinle düzeltince problem ortadan kalkıyor. Normal tüller bizim tırnağımızla bile ip çekebiliyor çünkü. Bence daha modern görünüyor ayrıca normal tüllere göre. Evimizi modern spor döşemiştik zaten düz tül çok iyi durmazdı. Tülün Eteklerine de perde kumaşından 4-5parmak pay döndürdüm biribirilerini daha iyi tamamlasınlar diye. Çok severek kullanıyorum.. S PİLE yaptırdık daha spor bir görüntü için. Onu da arastırabilirsin