• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Düzenlemede Kullandığınız Eşyalar

pogacaayak

2012- ∞
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
8.838
1.110
148
Merhabalar Hanımlar:31:
Son yıllarda evdeki dağınıklıkları gideren ve/ya evde yer açan eşyalar, malzemeler revaçta.
Çekmece içi ayıraçları, dolap içi bez raflar, bölmeli kutular, sepetler, tava rafları, dolap için ek raf desteği, kapaklıklar, askılar vs vs...

Sizlerden isteğim siz bu düzenleyicilerden hangilerini ve nasıl kullanıyorsunuz)
Evinizdeki düzeni sağlamada en büyük yardımcılarınız neler?
Mümkünse yararını gördüğünüz eşyanın resmini de koyarsanız, bulmak açısından çok yararlı olacaktır.
İçine dalınca çok fazla çeşit var ve insanın kafası karışıyor.
Bilgilendirmelerinizi bekliyor olacağım.
Hoşçakalın :3:

Merhabalar Hanımlar:31:
Son yıllarda evdeki dağınıklıkları gideren ve/ya evde yer açan eşyalar, malzemeler revaçta.
Çekmece içi ayıraçları, dolap içi bez raflar, bölmeli kutular, sepetler, tava rafları, dolap için ek raf desteği, kapaklıklar, askılar vs vs...

Sizlerden isteğim siz bu düzenleyicilerden hangilerini ve nasıl kullanıyorsunuz)
Evinizdeki düzeni sağlamada en büyük yardımcılarınız neler?
Mümkünse yararını gördüğünüz eşyanın resmini de koyarsanız, bulmak açısından çok yararlı olacaktır.
İçine dalınca çok fazla çeşit var ve insanın kafası karışıyor.
Bilgilendirmelerinizi bekliyor olacağım.
Hoşçakalın :3:

canım ben bunları kullanıyorum çok da memnunum

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 443
  • $3.webp
    $3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 684
  • $8.webp
    $8.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 397
o dolap için bez rafları arkadaşlar tavsiye etmemişti. siz faydasını gördünüz demek, ne güzel :16:

teşekkür ederim :55:

krizim ben bunları kullanıyorum pantalon askısı ve gardroptaki askıları birbirine geçirmeye yarayan halkalar. ben pek yararlarını görmedim açıkçası pantalon askısı dağıldı:9:evde en büyük derdimiz dolap ve çekmece içi dağınıklıklarımız heralde konunu takipte olacağım inş birşeylerden memnun olanlar çıkarda bizde yararlanırız:16:

Eklentiler

• $6.webp
    $6.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 591
  • $5.webp
    $5.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 419
gazetelik ve ikea kitap tutucular

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 355
  • $pe240509.webp
    $pe240509.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 1.253
çekmece içlerime ayrı ayrı kutular aldım büyüklü küçüklü;ilaç kutusu,dikiş kutusu,fotoğraf kutusu ve fatura garanti belgeleri kutusu olarak kullanıyorum.
yatak odası için peteklerden kullanıyorum çorap çekmecem ve makyaj çekmecem ve kemerlerim için.
yine takı askılıklarıyla birlikte sitelerde satılan 4'lü kabin denilen kutuların içine toka yüzük vs.koyuyorum
ben de bez organizerlerden aldım ama kullanamadım.çantalarım için kapı arkası askı kullanıyorum.
son olarak ayakkabı ve çizmelerim için de delikli kutulardan çok memnunum.

ben de geçenlerde bundan aldım, ikeanın bu işlevi gören raflarından daha işlevsel gördüm. yemek takımının bir kısmını buna koyup kolayca istediğim tabağı alabiliyorum.

$608403.webp

Back
X