Ev durak arası yol sorununu nasıl çözebilirim

xbirisibirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
69
29
Yakın zamanda işe başladım ve otobüsle gidip geliyorum. Bana en uygun otobüsün geçtiği otobüs durağı ve evimin arası arabayla max 10 dk var. Yürümeye çalışsam yol hem çok yokuş hem ıssız hem köpekler var hem de karanlıkta yola çıkıyorum. Şimdiye dek o durağa arabayla bıraktılar ordan devam ettim ama bu durum arabayla her sabah kalkıp bırakan ailemi çok zorlamaya başladı öyle ki işten ayrılmamı bile istemeye başladılar. Ama işimi çok seviyorum ve tam da alışmaya başlamıştım. Bu durumu nasıl çözebilirim aklınıza gelen bir yöntem var mı?

Yakın bir taksi durağı ile anlaşma ihtimaliniz var mı, ailenizin de güvendiği tabi

Minibüs falan gitmiyor mu? Nerde bu durak dağ başında mı
İlla özel araba mı lazım yani?
Servis yok mu?

Başka bir duraktan başka bir otobüsle gitme imkanınız var mı? Ben de tenhada durağa yürümek istemezdim haklısınız.

Minibüs falan gitmiyor mu? Nerde bu durak dağ başında mı
İlla özel araba mı lazım yani?
Servis yok mu?
Minibüs bulunduğum yerden geçmiyor yine o köpekli ıssız yokuşu çıkmam gerekiyor minibüs geçen yere gelebilmem için işkence gibi bi yer maalesef. Servis dediğiniz iş yeri servisiyse yok ne yazıkki

Aklıma geldi aslında ama sizce çok pahalıya patlar mı zaten yeni mezunum pek bi şey de kazanmıyorum
Yani daha önce hiç böyle bir seçenek kullanmadığım için fiyat üzerinden bir şey diyemem lakin ailenizden biri ile mesela babanız ile bir fiyat alabilirsiniz. Örneğin Saat sabah 6 gibi 2 km lik yolu her gün anlaşsak kaça gidersiniz gibi bir pazarlık yapılabilir diye düşünüyorum

Şirketinizin yol yardımı vs var mı ? Hem yol yardımı olmayan hem servis imkanı bulunmayan şirketler çok sıkıntılı. Bir de şirkettekiler sizin bu yok probleminizden haberdar mı ?

Başka bir duraktan başka bir otobüsle gitme imkanınız var mı? Ben de tenhada durağa yürümek istemezdim haklısınız.
Onu da düşündüm aktarmayla falan yaparım diye ama yine o köpekli ıssız yokuştan karanlıkta geçmem gerekiyor yine aynı sorunu yaşıyorum yani

Anladım çok teşekkür ediyorumm dediğiniz gibi soracağım

Şirketinizin yol yardımı vs var mı ? Hem yol yardımı olmayan hem servis imkanı bulunmayan şirketler çok sıkıntılı. Bir de şirkettekiler sizin bu yok probleminizden haberdar mı ?
Şirket değil çalıştığım yer daha küçük bir yer yol yardımı da yapmıyorlar ne yazık ki

Elektrikli bisiklet alabilirsin 10 bin civarı fiyatları yokuş çıkıyor vs en azından inip bindiğin yere baglayabilirsin elektrikli bisikleti bi araştır

Sizin yaladığınız yerde yaşayıp o durağa gitmesi gereken sizden başka kimse yok mu? Sadece size özel durak mı o? Mutlaka bir yolu vardır dağ başında yaşamıyorsanız.
Ben gün içinde ne zaman çıksam yol ıssızdı kimse geçmiyor zaten yolun kenarında inşaat vardı yıllardır bitmedi o kadar erken saatte kimse olucağını sanmıyorum. Eskiden köpekler yoktu şimdi köpekler de çıktı iyice geçemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…