- 6 Ocak 2024
- 69
- 29
-
- Konu Sahibi xbirisibirisi
Yakın bir taksi durağı ile anlaşma ihtimaliniz var mı, ailenizin de güvendiği tabiYakın zamanda işe başladım ve otobüsle gidip geliyorum. Bana en uygun otobüsün geçtiği otobüs durağı ve evimin arası arabayla max 10 dk var. Yürümeye çalışsam yol hem çok yokuş hem ıssız hem köpekler var hem de karanlıkta yola çıkıyorum. Şimdiye dek o durağa arabayla bıraktılar ordan devam ettim ama bu durum arabayla her sabah kalkıp bırakan ailemi çok zorlamaya başladı öyle ki işten ayrılmamı bile istemeye başladılar. Ama işimi çok seviyorum ve tam da alışmaya başlamıştım. Bu durumu nasıl çözebilirim aklınıza gelen bir yöntem var mı?
Aklıma geldi aslında ama sizce çok pahalıya patlar mı zaten yeni mezunum pek bi şey de kazanmıyorumYakın bir taksi durağı ile anlaşma ihtimaliniz var mı, ailenizin de güvendiği tabi
Başka bir duraktan başka bir otobüsle gitme imkanınız var mı? Ben de tenhada durağa yürümek istemezdim haklısınız.Yakın zamanda işe başladım ve otobüsle gidip geliyorum. Bana en uygun otobüsün geçtiği otobüs durağı ve evimin arası arabayla max 10 dk var. Yürümeye çalışsam yol hem çok yokuş hem ıssız hem köpekler var hem de karanlıkta yola çıkıyorum. Şimdiye dek o durağa arabayla bıraktılar ordan devam ettim ama bu durum arabayla her sabah kalkıp bırakan ailemi çok zorlamaya başladı öyle ki işten ayrılmamı bile istemeye başladılar. Ama işimi çok seviyorum ve tam da alışmaya başlamıştım. Bu durumu nasıl çözebilirim aklınıza gelen bir yöntem var mı?
Minibüs bulunduğum yerden geçmiyor yine o köpekli ıssız yokuşu çıkmam gerekiyor minibüs geçen yere gelebilmem için işkence gibi bi yer maalesef. Servis dediğiniz iş yeri servisiyse yok ne yazıkkiMinibüs falan gitmiyor mu? Nerde bu durak dağ başında mı
İlla özel araba mı lazım yani?
Servis yok mu?
İşte gidemiyorum araba olmayınca onu anlattım ya sizeAraba ve arabayla bırakacak kimse olmasaydı nasıl gidecekseniz öyle gideceksiniz. Ya da arabayı kendiniz kullanacaksınız.
Yani daha önce hiç böyle bir seçenek kullanmadığım için fiyat üzerinden bir şey diyemem lakin ailenizden biri ile mesela babanız ile bir fiyat alabilirsiniz. Örneğin Saat sabah 6 gibi 2 km lik yolu her gün anlaşsak kaça gidersiniz gibi bir pazarlık yapılabilir diye düşünüyorumAklıma geldi aslında ama sizce çok pahalıya patlar mı zaten yeni mezunum pek bi şey de kazanmıyorum
İllegal olarak korsan taksi öneririmMinibüs bulunduğum yerden geçmiyor yine o köpekli ıssız yokuşu çıkmam gerekiyor minibüs geçen yere gelebilmem için işkence gibi bi yer maalesef. Servis dediğiniz iş yeri servisiyse yok ne yazıkki
Onu da düşündüm aktarmayla falan yaparım diye ama yine o köpekli ıssız yokuştan karanlıkta geçmem gerekiyor yine aynı sorunu yaşıyorum yaniBaşka bir duraktan başka bir otobüsle gitme imkanınız var mı? Ben de tenhada durağa yürümek istemezdim haklısınız.
Anladım çok teşekkür ediyorumm dediğiniz gibi soracağımYani daha önce hiç böyle bir seçenek kullanmadığım için fiyat üzerinden bir şey diyemem lakin ailenizden biri ile mesela babanız ile bir fiyat alabilirsiniz. Örneğin Saat sabah 6 gibi 2 km lik yolu her gün anlaşsak kaça gidersiniz gibi bir pazarlık yapılabilir diye düşünüyorum
Issiz köpekli bir yokuşta daha sıkıntılı bisiklet. Köpekler bisiklete, motora daha çok havlıyor.Bisiklet ile mumkun mu gitmek?
Sizin yaladığınız yerde yaşayıp o durağa gitmesi gereken sizden başka kimse yok mu? Sadece size özel durak mı o? Mutlaka bir yolu vardır dağ başında yaşamıyorsanız.İşte gidemiyorum araba olmayınca onu anlattım ya size
Şirket değil çalıştığım yer daha küçük bir yer yol yardımı da yapmıyorlar ne yazık kiŞirketinizin yol yardımı vs var mı ? Hem yol yardımı olmayan hem servis imkanı bulunmayan şirketler çok sıkıntılı. Bir de şirkettekiler sizin bu yok probleminizden haberdar mı ?
Ben gün içinde ne zaman çıksam yol ıssızdı kimse geçmiyor zaten yolun kenarında inşaat vardı yıllardır bitmedi o kadar erken saatte kimse olucağını sanmıyorum. Eskiden köpekler yoktu şimdi köpekler de çıktı iyice geçemez oldumSizin yaladığınız yerde yaşayıp o durağa gitmesi gereken sizden başka kimse yok mu? Sadece size özel durak mı o? Mutlaka bir yolu vardır dağ başında yaşamıyorsanız.
+1 katiliyorum ilk maasinizla elektrikli bisiklet tarzi birsey alin.Elektrikli bisiklet alabilirsin 10 bin civarı fiyatları yokuş çıkıyor vs en azından inip bindiğin yere baglayabilirsin elektrikli bisikleti bi araştır