• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ev döşemesi için yardım hanımlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
Mrb hanımlar..
Ben nişanlıyım ve ev dçşeyecegiz..
evim 80 metrekare .. yani cok büyük degil.. 2+1 ..
bir odayı salon gibi öbürünü oturma odası olrk kullanmayı dusunuyorum..
oturma odamı nasıl döşeyeyim , fikrniz var mı? yer kaplamasın diye köşe takımı dusunuyorum ama rahat olur mu emin dehilim.. ne dersiniz?mirmirmirmir

cnm eğer ev kendinizinse bence ayrıca oturma odası yapma zaten 2+1 miş..ama kira olacaksa ve ilerde daha büyük bir eve çıkarım diyorsan oturma odana köşe öneririm ama salona iyi gitmiyor..güzel duruyor ama misafir gelince boncuk gibi diziliniyor..bir de oda ölçülerini al ona göre mobilya bak..mağazada göze hoş ve küçük gözüküyorlar ama eve gelince dev gibi oluyorlar..

ev kendıme ait olcak canım sağolasın tavsiye icin.. cok yararlı olcak..

arkadaşlar ben de mobilay seçiminde çok kararsız kaldım lütfen yardım edin.
salonum oldukça geniş ve oaraya klasik altın sarısı bordo bir koltuk takımı aldık.ve gümüşlük-konsol vs.klasik bir hava hakim.

bir odam minderleri koyu mor kolları açık lila oturma grubu.

asıl mesel oturma odası. kırmızı-siyah düşünüyorum çünkü nişanlım çok seviyor.ama oturma odam bir koltuk takımı alınca ortada 5 metrekarelik bir alan kalıyor. yani büyük değil. kırmzı siyah boğar mı? kırmızı siyah alsam perdeler ve duvar ne renk olmalı. duvar ünitesi hangi renk olmalı. koltuk takımı mı köşem mi almalıyım kararsızım.

duvarlar beyaz koltuklar fildişi, krem gibi tek renk tonda olsa temizlik sorunu yaşar mıyım. çalışan bir bayan için nasıl olur krem koltuklar?

Oturma odasına köşe takımı öneririm canım. Karşısına da küçük bir tv ünitesi çok sevimli oluyor.
ıki kişiye köşe koltuk yeterli oluyor.
Misafirini de zaten salona alıyorsun.

Back
X