- 28 Nisan 2011
- 538
- 406
- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
Temizleyecek daha az yeriniz olur en azından. Daha az yıpranırsınız.
Haklısınız, buradaki fiyat ortalamasını hiç bilmiyorum. Bakarım mutlaka teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizleyecek daha az yeriniz olur en azından. Daha az yıpranırsınız.
Bende de durum aynı. Camları mutlaka açarım. Havalar ısınınca açmadan olmuyor zatenYazın hep cam kapı açık bende.. Toz ondan çok oluyor bi de park var evin önünde kumlu.. Her gün toz alsam yine aynı
Ben ipucu istiyorum toz ile ilgili kapı cam açmadan dw olmaz
Yâni açmadan olmaz kışın soğuk diye yarım saat zor açabiliyorum.. Yazın bari kapatmıyımBende de durum aynı. Camları mutlaka açarım. Havalar ısınınca açmadan olmuyor zaten
Merhaba hanımlar, sizlerden öneri almak için açıyorum konuyu. Çok ihtiyacım var
Ben geçen Temmuz ayından beri şu anki evimde yaşıyorum. Almanya'dayız ve 2 odalı bir dairede oturuyoruz. Gelin görün ki, temizlik yapacağım zaman sanki 5 oda 1 salon.
Evin içi inanılmaz tozlanıyor. Temizlik yapıyorum ve aynı akşam mobilyaların üzerinde toz görüyorum. En sıkıntılı durum ise yer silmek.
Çok titiz bir insanım, ayrıca inşallah bu yıl içerisinde 3 kişi olacağız. Her seferinde bu kadar dip bucak uğraşmak daha da zorlaşacak.
Bana klasik viledalar haricinde önerebileceğiniz mop tarzı aparatlar veya etkili temizlik malzemesi / püf noktası öneriniz var mı?
Taşınma imkanım yok şu anda. Evin ön ve arka cephesinde ağaçlar var, en çok onlar yüzünden oluyor zaten.
[/QUOTE bence siz aşırı titizssiniz, tertemiz, sürekli yolları yıkanan, sürekli yağmur olan, heryerin tertemiz bakımlı olduğu yerde bunu söylüyorsanız, burda olsanız ne yapacaktınız...orda yaşayan tanıdıklarım var, geç tozlandığını söylüyorlar, burda hergün toz alındığını görünce gülüyolar hatta...
Ben sorunu süper (allahim icat edeni bin yaşatsın) süpürgemle çözdüm.
Aman tamrim...resmen canavar...öyle cekiyorki pesinden beyaz yer bezimle silince bile bez pislenmiyor...
Miele .. yaklaşık 600 Euro verdim ama aldığım en gerekli ev eşyası.
Mop olarak ben lifeheit kullaniyorum ve memnunum ama haftada bir klasik türk usulu silmezsem icim rahat etmiyor.
Yerleri Meister Proper gicir gicir yapıyor...
Benden bukadar :)