Arkadaşlar benim 4.5 metre uzunluğunda, 100 cm genişliğinde antrem var. Bu antreyi baştan yenilemek istiyorum evimde biraz karanlık.. Duvarlarım açık krem şampanya rengi yani ve kapılarım beyaz. Kızlar sizden isteğim antreye neler yapabilirim yardımcı olun. Ne renk, ayakabılık, halı, aksesuar vs. neler yapabilirim. Her türlü fikire açığım en uçuk fikirlere bile yeter ki bir öneride bulunun.
verdiğin ölçüler benim antremle aynı, ama benimki L şrklinde.
L'nin kısa kenarında koyu kahve-beyaz çift renkli gömme dolap var.ayakkabılık, giriş kısmında ayna vs hepsi bu dolaba dahil.
dolabın karşısında kelebek şeklinde minik aynalarım var. kapıdan girince karşıdaki büyük aynadan, minik aynalar gözüküyor,hoş duruyor.
L'nin uzun kenarının bir duvarında aile resimleri var, 42 tane çerçeve irili ufaklı.
diğer duvarda 3 parçalı bir tablo var. koyu renkli.
Olmazsa olmaz uzunlamasina bir ayna ,ayakkabilik yerine vestiyer acik renk olmali ve vestiyer dolapsiz olmali ki daha bfazla esya alabilsin ve koridoru kapatmasin surgulu dolaplar cabuk bozuldugu icin tavsiye etmem.Evde sinirler gerginse pembe sacakli pufidik yumusacik tek renk yolluk ve yollugun renk tonlarinda bir ufak kare hali ve butun bunlari kombine edecek ayakkabi giyerken kullanabilecegin uzun dikdortgen bir tabure boyasi haliyla ayni olmali veee aynanin yanina uzun bir cam vazoda bembe ve beyaz agirlikli kaliteli olsun ki yapayligi belli olmasin cicekler kir cicekleri ....himmmm duvarada 3 tane birbirine paralel sekilde duvara monte edilmis beyaz,pembe,pastel tonlarda cicek resimleri...Kendin kuruttugun cicekleride cerceveleyip asabilirsin.
Açık tonlar kullanmaya özen gösterin bence. Duvarları 1-2 ton açarak beyaza yaklaştırırsanız ferah ve aydınlık bir görüntü alırsınız. Sarıya yakın tonlar bana nedense hep boğucu gelir. Çocuk sahibiyseniz açık renkleri korumak zor olabilir ama idare etmelisiniz. Ayakkabılığı krem yada beyaz seçebilirsiniz. Kalabalık yaratmamaya özen gösterin. Büyük eşyalar daima kalabalık yaratır ve ortamı karartır. Ufak biblolar, gümüş çerçeveler ve vazolarla canlılık yaratmanız mümkün. İsterseniz duvarın bir köşesine açık renk bir duvar kağıdı da uygulayabilirsiniz. Antrenizi geniş gösterir. Uzun ve ince bir boy aynası da aydınlık ve geniş bir görüntü sağlar. Ne kadar açık renk, o kadar aydınlık yaratır. Özellikle ampul seçimini beyaz renkli yapmanızı tavsiye ederim. Avize kullanıyorsanız çok renge kaçmamanız tavsiyemdir. Kapılarınızın rengi gayet güzel bence. En sevdiğim şeylerden biridir kapının beyaz olması. Başka sorunuz olursa yardımcı olabilirim. Dekorasyon dergilerine meraklıyımdır. Kolay gelsin.
Olmazsa olmaz uzunlamasina bir ayna ,ayakkabilik yerine vestiyer acik renk olmali ve vestiyer dolapsiz olmali ki daha bfazla esya alabilsin ve koridoru kapatmasin surgulu dolaplar cabuk bozuldugu icin tavsiye etmem.Evde sinirler gerginse pembe sacakli pufidik yumusacik tek renk yolluk ve yollugun renk tonlarinda bir ufak kare hali ve butun bunlari kombine edecek ayakkabi giyerken kullanabilecegin uzun dikdortgen bir tabure boyasi haliyla ayni olmali veee aynanin yanina uzun bir cam vazoda bembe ve beyaz agirlikli kaliteli olsun ki yapayligi belli olmasin cicekler kir cicekleri ....himmmm duvarada 3 tane birbirine paralel sekilde duvara monte edilmis beyaz,pembe,pastel tonlarda cicek resimleri...Kendin kuruttugun cicekleride cerceveleyip asabilirsin.
ayna parçalarından ağaç yapılıyor şimdi duvara dekorasyoncularda bulursunuz eve ben çok yakıştırıyorum.hemde çok modern duruyor onu tavsiye ederim.evim karanlık demişsiniz açık renk dolaplar kullanın kırmızı olabilir mesela.benim evim olduğunda inş fikrim böyle hem çekici hemdee .çooook modern duruyor.
birde duvara yapıştırılan yine bitki resimleri var hazır satılıyor onlarda ufak ayrıntılar ama çok hoş duruyor güzel ayrıntılar katıyor.aklımda olanlar şimdilik bukadar.umarım yardımcı olabildim.aa birde kocaman bir boy aynası yaptırın kolay gelsin şimdiden.
Benim holüm de şöyle bir şey yaptım ben.Duvarlarım normalde kum beji ama ben bir yeri yani tam kapının karşısındaki duvarı mora boyadım ama pastel bir mor (mor sinirleri yatıştırır mekana huzur verir) sonra ikeadan aldığım kare küçük ahşap aynalarla bej kalan bir kolonum vardı oraya 3 tane alt alta astım aynaları.2 si kahve aynaların biri tahta rengiydi,tahta rengi olanı duvarın boyasına boyadım kendim.onu ortaya astım.mor olanın üzerine altın rengi oje ile desenler yaptım.mor olan duvara da altın rengi bir ayna astım ve altın rengi bir kaç aksesuar koydum duvarın önündeki peteğe.yere duvarla aynı mordan yumuşak bir yolluk serdim.holüme seneye beyaz bir gömme dolap düşünüyorum şimdilik portmanto var.ilk girişte herkes o mor ve ayna olayına bayılıyor şiddetle tavsiye ederim.
benimde antrem L şeklinde dar uzun
duvarlar berjer beji,kapılar beyaz,şuanki fortmantom venge rengi ama değiştirme aşamasındayız.netten araştırma yapıyorum.
aklımda beyaz ve aynalı olsa daha mı aydınlık olur diye düşünüyorum.