• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ev dekorasyonu örneği

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
biraz ağır mobilyalı tasarımlar olmuş sanki ben daha modern tarzı sevdiğim için çok bana hitap etmedi doğrusu

teyzemın yemek odasının benzeri bi odası vardı 3 tarafıda cam..zaten o odanın adıda camlı kosktu :))
ancak camları silsil ölüümm vallahi yaa..
şimdi ablamlarda evlerını bunun gibi yaptırtmıslar Allah akıl fıkır versın dıyorum ..o camları sılerken emınım bunu kendine çok diyecektir :))

miami sahillerindemıyız yaww bızım oyle evımız anca rüyamızda olur azcuk gerçekçi olsak kızlar :P

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

orası kışın korkunç olur lodos fırtına falan olursa.. yok ben almıyım en iyisi :90:

ayyy canım yaaa hayalimdeki evvvv bende evimin böyle her tarafı ve tavanının cam olmasını çok isterdimmm

Back
X