• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev de düşük yapmak çok zor oluyor mu ?

sukran098

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
175
57
13
26
Hamileliğimi ilk öğrendiğim de beta 146 iki gün sonra 276 aradan bir hafta sonra 500 e yükseldi doktorum küçücük bir kese gördüğünü ama sağlıksız bir gebelik olduğunu bir hafta içinde düşük yapamazsam kürtaj yapacağını belirtti. Kanamam başlamıyor bir türlü düşük bir ihtimal de olsa sağlıklı bir gebelik olabilir mi

Başka bir doktordan daha görüş alın içiniz rahat etsin

Degeriniz düşmeye devam ederse yükselme olmazsa benim bildigim ilac veriyorlar düşük olmasi icin. Hafta olarak ve deger olarak cok düşük bir seviyede oldugun için kendi kendine sonlanacaktir diye düşünüyorum ben. Belki kürtaja dahi gerek kalmaz. Yine de bir dr görüşü daha almani tavsiye ederim.

Hamileliğimi ilk öğrendiğim de beta 146 iki gün sonra 276 aradan bir hafta sonra 500 e yükseldi doktorum küçücük bir kese gördüğünü ama sağlıksız bir gebelik olduğunu bir hafta içinde düşük yapamazsam kürtaj yapacağını belirtti. Kanamam başlamıyor bir türlü düşük bir ihtimal de olsa sağlıklı bir gebelik olabilir mi
Eğer düşecekse zor olmaz çünkü çok yükselmemiş. Adet olmuş gibi olursunuz. Bir yakınımdan biliyorum.
Yine de düştüğünde doktora kontrole gidin olur mu parça kalmış mı falan diye.

Ama asıl sorunuza gelirsek; burada ne hikayeler görüyoruz. Hiçbirşey imkansız değil Allahın izniyle 🤲🏼🩷

Degeriniz düşmeye devam ederse yükselme olmazsa benim bildigim ilac veriyorlar düşük olmasi icin. Hafta olarak ve deger olarak cok düşük bir seviyede oldugun için kendi kendine sonlanacaktir diye düşünüyorum ben. Belki kürtaja dahi gerek kalmaz. Yine de bir dr görüşü daha almani tavsiye ederim.
Dış gebelik durumu için mi? Ondan da çok korkuyorum ama kese rahim için de göründü doçent öyle söyledi.

Eğer düşecekse zor olmaz çünkü çok yükselmemiş. Adet olmuş gibi olursunuz. Bir yakınımdan biliyorum.
Yine de düştüğünde doktora kontrole gidin olur mu parça kalmış mı falan diye.

Ama asıl sorunuza gelirsek; burada ne hikayeler görüyoruz. Hiçbirşey imkansız değil Allahın izniyle 🤲🏼🩷
Çok teşekkür ederim o kadar kötü hissediyorum ki normalde hazır hissetmiyorum bu hamileliğe diye düşünüyordum ilk öğrendiğim de şimdi kaybedince aslında ne kadar istediğimi öğrendim mucizelere inanıyorum ama doktor milyonda bir bu ihtimal dedi inşallah hayırla kolaylıkla sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim bana da.

Dış gebelik durumu için mi? Ondan da çok korkuyorum ama kese rahim için de göründü doçent öyle söyledi.
Kese icinde göründüyse dış gebelik olmaz sanmam canım. Kürtaj oncesi ilac verilmeli diye biliyorum bu seviyelerde düşük beta durumunda. Senin dr.un ilac vermemis anladigim kadarıyla o nedenle baska bir dr.a da görünmeni tavsiye ederim.
Birde hic belli olmaz belki bir mucize olur bir bakarsin 🙏

Ay ne alakaki hani nerde degerde düşüş . Kesede görünmüş hergün biley cıkarıyolar ya. Son adet tarıhın neydı

Ben bir kez 13 haftalik, bir kez de 11 haftalik evde dusuk yaptim. Oyle canim tatli degildir. Fiziksel acisi psikolojik acisindan daha cok degildi. Ben cok memnunum, bekledim, bebeklerim benden ayrildilar. Sonra oyle miydi boyle miydi, yaşar miydi, dogar miydi diye soru iseratleri olmadi aklimda.

Ben bir kez 13 haftalik, bir kez de 11 haftalik evde dusuk yaptim. Oyle canim tatli degildir. Fiziksel acisi psikolojik acisindan daha cok degildi. Ben cok memnunum, bekledim, bebeklerim benden ayrildilar. Sonra oyle miydi boyle miydi, yaşar miydi, dogar miydi diye soru iseratleri olmadi aklimda.
Bende şu an 7 cm lik bir kist mevcut inanılmaz ağrılı ben bekledikçe de hamilelik ile beraber büyüyor o yüzden o haftalara kadar beklemek riskli olur benim için kistin patlama ihtimali yüksek

Back