Merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyorum burayı eşimle aramız çok iyi anlasabiliyoruz sakalasio gülüyoruz güzel vakit geçiriyoruz ama bu yerde bi eksiklik var sanırım eşim rahatına düşkün bı insan ve arkadaş çevresi ile vakit geçirmeyi çok.seviyor fakat ben bu durumdan oldukca rahatsızım sinir krizleri geçiriyorum arıyorum satıp söylüyorum kızıyorum bağırıyorum adam sadece tamam ayarlicam diyor kapatıyor gece 12 1 arası geliyor artık sabrım kalmadı tükendim kusemiyorumda geliyor suratım aşık oluyor bir iki konuşup saklabankik yapınca guluveriyorum bı kaç saat önce arayıp sinir krizlerine giren ben değilim sanki 8 yıllık evliyiz ufacık bile düzelme yok haaa bide şu var biraz komik gelebilir yada bazılarınıza saçma bı problem.yuzunden ufacık bı tartışma yaptık ne dese beğenirsiniz eee ben senin için 1 aydır evden çıkmıyorum sana iyilik yapıyorum ama sana iyi lik yaramaz bunu duyunca ben çok saçmalama.istersen normali de bu zaten anormal.olan sensin dedim ama nafile yaş ben napacam nasıl bı yol izlicem bı deyiverin benim gibi olupta düzeltebilir var mı yardimm
benim kocam aynısı sorumsuzluk çeşidi bu.huzur evi yada hastane kenarına enik gibi birakilan yaşlı babalar dan olacaklar haberi yok.sorsan böyleleri mükemmel filan zanneder kendini.insan bunlar yüzünden acaba adamin bacağını kırıp evde mi oturmasını sağlasam diye cok düşündüm.şimdi kendi icini dahada bi. Bosaltiyor evliliğinin tutmuş.ben ondan alacakli iken hayatta.elimdeki üç beş altınin peşinde ve vermessem bosanmak ile tehdit ediyor. dedimki eğer altin vereceksem.biraz daha otur ilgilen bizle dedim.evet yaparim demedi.normal her zaman yerine getirmedikleri sorumluluklarını hala lütuf gibi önüme koyuyor.benimki gözünü iyicene para hırsı bürümüş.bir oğlak burcu sizinkiler nedirSizi o kadar iyi anlıyorum ki. 3-4 yıl öncesine flashback oldum yazdıklarınızı okuyunca. Benim evliliğim bitti kötü bir gerekçeyle, şu an böyle bir sorunum kalmadı ama o günleri hatırlayınca kötü hissettim. Çocuklarım daha da küçüktü o zamanlar. Sürekli çocuklarla yalnızdım akşamları. Doğum izninde tam depresyondu, adam hiçbir akşam evde değildi, ardından işe döndüm bu sefer de kısırdöngüm zorlaştı. iş çıkışı yemek yap, sofra hazırla,ben daha sofrayı toplamadan hemen atardı kendini dışarı. Evin hiçbir işine çocuk bakımına yardım etmezdi, bizimle zaman geçirmezdi.
İnsan hayatı paylaşmak için evleniyor, sürekli evde yalnız oturup tek başına çocuk büyütmek için değil. İnşallah eşiniz yaptığının size ne hissettirdiğinin farkına varır ve vazgeçer bir an önce.