• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Arkadaşı Arıyorum!!

canim benim haddime degil ama bu sekilde ev arkadasi aramazdim ben,sonucta zaman kötü iyce tanimadigim biriyle ayni evi paylasmazdim illaki kimseyi cok iyi taniyamayiz ama gözlem farkli birsey dedigim gibi haddime degil ama fikirimi söylemek istedim..

Eet canım çok haklısın uyarın için teşekkürler ben de çok düşündüm ama başka çarem yok=( yurtta kalıyorum yurt çok kötü kalınacak gibi değil.eve cıkıcam ama tek de olmuyor of=(

7tepenin yurdunda kalmıomusun kötü değildir aslında yaa kampüs içinde kalmak her zaman daha iyidir hatta süperdir:))

Orada kalıyorum fakat sandığım kadar iyi değil zaten ortamı da kötü, sıcak su olmuyor falan buz gibi suyla yıkanıyoruz:S Yurtta ders de çalışılamıyor malesef

hay allah...kardeşmin arkadaşları falan bütün üni hayatları boyunca yurtta kaldılar 7tepenin.
erkek de kızda..o kadar kötü mü ki...kötü olsa kalmıcak insanlar bu dediklerim..ortamına bişey diyemem ama yurt koşullarının o kadar kötü olacağını zannetmiyorum ben...çünkü bu dediğim insanlar durumları gayet iyi süslü püslü insanlar yani öyle soğuk su vs olsa kalmazlar diye tahmin ediyorum.yurt yönetiminle görüşün derim.ilk seneden ev arkadaşı bulamazsın bulduğun kişi de umduğun gibi çıkmaz.evin sorumluluğu ve biriyle ev paylaşmanın yükü inan daha fazla.çok güzel kütüphaneniz var kantinleriniz var bence ders çalışmamak için bi sebep yok.kardeşimin arkadaşı burslu idi 5 sene yurtta kaldı ve şuanda okulda asistan olarak kaldı.sen hangi bölümdesin?

Tam 5 kere görüştüm sıcak su olmuyor diye ama yok işte.Ben psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümündeyim ben de bursluyum.Hergün ödevim oluyor yapacak ortam yok gürültü patırtı, rahatça duş alamıyorsun yemek yiyemiyorsun.Onları bilemem ama bence kesinlikle rahat değil memnun değilim=(

Zaten öyle tanımadığım biriyle çıkmak da istemiyorum ama siteden az çok tanıdığımız insanlar oluyor belki öyle biri çıkar amacıyla yazmştım, bakalım olmazsa tek çıkıcam zaten

Canım oralarda evler ıstanbulun diğer semtlerine göre pek pahalı değil yalnız da çıkabilirsin.Ame ben bi süre idare edip bi arkadaş bul derim

Back