Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev arıyoruz... Beykent, beylikdüzü, avcılar, cennet,
1,5 yıllık evliyiz ve kiradayız kendimize ait bir ev almak istiyoruz. Beykent, gürpınar, beylikdüzü taraflarında düşünüyourm ama k.çekmece centte, tepeüstü tarafları da olabilir...
Beylikdüzü civarında bir inşaat firmasında çalışıyorum fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama sattığımız daireler genelde sıfır ve dolayısıyla fiyatlarda ona göre ilgilenirsen irtibat numaramızı veririm
Beylikdüzü civarında bir inşaat firmasında çalışıyorum fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama sattığımız daireler genelde sıfır ve dolayısıyla fiyatlarda ona göre ilgilenirsen irtibat numaramızı veririm
1,5 yıllık evliyiz ve kiradayız kendimize ait bir ev almak istiyoruz. Beykent, gürpınar, beylikdüzü taraflarında düşünüyourm ama k.çekmece centte, tepeüstü tarafları da olabilir...
merhaba arkadasım bence beylıkduzu beykent gurpınar taraflarında dusunmeye devam edın cunku bu taraflar oldukça gelısıyor umarım bulursun emlakcı arkadasım var ıstersen ona sorabılırım
slm bana özelden mesaj atmışsınız ben cevap yazamıorum isterseniz siz bana özelden nekadar fiyat aralıklarında daire düşünüyorsunuz yazın yada mail adresinizide vermek isterseniz ben size elimizde olan dairelerin fotolarını yollıyabilirim
bende inşaatçıyım avcılar bölgesinde taahhüt işlerimiz kendim bahçeşehirde oturuyorum ama beykent taraflarını bu ara çok beğeniyorum
tek çekincem o bölge kayıyorrr