• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev almakkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysennnnnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
216
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir evimiz var çok şükür orta halli şuan kirada biz farklı Balıkesir de yaşıyoruz eşim memur bende özel sektördeyim aylık 130 bin gelirimiz var bir milyon da birikimimiz var bizi idare eden küçük de bir arabamız bugune kadar araba alma fikrimiz vardı ama eşim ısrarla emlak katılım vs gibi eve girelim dedi onun teslimatı da seneye martta elimizde 4milyon 300 gibi bir para olacak malum enflasyon şuan bu parayla 2+1 alabiliyorsun ama seneye ne olur bide aylık ödemesi çok yüksek elimizde 20 bin gibi bir para kalacak siz olsanız napardınız

Ben olsam arabaya girerdim 6 ay vadeli sonra birikim yapmaya devam eder kısa vadeli bir şeye girerdim

Arkadaşım elindeki nakiti harcama
Altın döviz olsun 3 5 yıla yakın yatırım yapmayın

Bu katılımdır fuzulevdir araba alırken mantıklı da ev alırken değil
Ya ben de arabamı satmıştım taşınmadan önce şimdi de yeni almak istiyorum güvenemiyorum 5 ayda paranızı alıyorsunuz falan diyorlar sizin tecrübeniz var mı

Ya ben de arabamı satmıştım taşınmadan önce şimdi de yeni almak istiyorum güvenemiyorum 5 ayda paranızı alıyorsunuz falan diyorlar sizin tecrübeniz var mı
Biz 2 ay önce araba aldık.
Daha önce de almıştık.
Süre sizin ne kadar para için sisteme dahil olup, kaç ayda ne kadar ödeyeceğinize göre değişir. 5 ay her halükarda beklenmesi gereken bir süre ama herkes 5 ayda almıyor.
Bizzat gidip görüşürseniz daha ayrıntılı ve doğru bilgileri alırsınız.

Son düzenleme:
Biz 2 ay önce araba aldık.
Daha önce de almıştık.
Süre sizin ne kadar para için sisteme dahil olup, kaç ayda ne kadar ödeyeceğinize göre değişir. 5 ay her halükarda beklenmesi gereken bir süre ama herkes 5 ayda almıyor.
Bizzat gidip görüşürseniz daha ayrıntılı doğru öğrenirsiniz.
Son reklamlarda hep 5 ay diye gördüğüm için onu söyledim aslında. Ev için yüksek peşinat kurasız tercih daha iyiymiş sadece onu biliyorum. Arabaya hakim değilim birbakacağım teşekkür ederim

Son reklamlarda hep 5 ay diye gördüğüm için onu söyledim aslında. Ev için yüksek peşinat kurasız tercih daha iyiymiş sadece onu biliyorum. Arabaya hakim değilim birbakacağım teşekkür ederim
Ev her zaman riskli bence. Ciddi bir peşinat ve aylık ödeme olursa denenebilir ama yine de risk var.
5 ayda alınabiliyor evet ama belli şartlar var onun için. Reklam da o kadarını belirtmiyorlar tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X