biraz uzun olabilir sıkılabilirsiniz ama bi ışık arıyorum onun için uzun yazıcam....
6 senelik evliyim evimiz olmadıgı için kiraya cıktık evim o kadar güzeldiki tarif bile edemem kullanışlı sıcak bi evdi .. Evim beykoz akbaba girişindeydi merkeze uzaktı sıkıntı yaşıyordum ama olsun evimde mutluydum eşimin işi karşıda mahmutbeyde, oturdugum yerden otobüs çok geç geçtigi için işe yetişemiyordu mecburen merkeze kadar gitmek için motor aldık. merkeze gidip ordan otobüse biniyordu 3 vasıta degiştiriyordu mecburen haftada 2 defa eve gelmeye başladı hem maddi açıdanda sarsılıyorduk hergün eve geldigi için neyse evliligimin 4. ayında hamile kaldım evde tek kalmamı istemediler anneme geçtim eşim yokken annemin yanında kalıyordum derken dogum yaptım kırkım çıkana kadar yine eve gidemedim sonra herkezin ortak kararı olarak merkezden ev tutmaya karar verdik evim eşyalarım çoktu ve mecburen büyük ev tutmam gerekti ama malesef onlarda pahalı geldi ev sahibinede cıkıcaz diyince lafımızı geri alamadık mecburen cıktık annemin yanına eşyaları ananemin binası var onun catısına koyduk beyz eşyaları buraya yani annemin evine yerleştirdik derken 4 sene geçti ama nasıl geçti inanın anlatırsam sayfalar yetmez ikinci bebegim oldu bu süprizdi tabi beklenmiyordu ve ufacık odaya sıgmaya çaılışır oldum herşey üst üste sıkıldım artık bunaldım arkadaşlarım gelemiyo ufacık şeyler gözüme batıyo ve cıkmak istiyorum burdan eşimde ev almadan cıkmayalım bu sansı iyi degerlendirmemiz gerek diyo burda bi tek elektirik faturası ödüyorum ama olmuyo işte ev ev üstüne olmuyo şimdi eşim haftada bir geliyo sıkıntıyı ben çekiyorum ev almak çok zor dimi arkadaşlar iyi kötü arabamız var yani çok para yapmaz 10 milyar ancak yapar bu kadar peşinatla ev alınırmı veya hiç peşinatsız alınırmı ne olur akıl verin eşimi bi şekilde ikna etmem gerek