Ev alma Toki :/

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
31
Kızlar selamlar tokiden ev alanınız varmı ?
Memnun kalanınız ? Ben memurm ve mantıklı gelıyor ev kucuk 110 m2 209 bin tl ye satılıyor normalmi deilmi cıkma ihtimali nedir mantıklımı almak hic blemedim ama sizce ?

Yer belirtmemissiniz ki. İstanbul içinse 209 bin cok makul ama nerede yeri mesela? Baska bir il içinse oldugu bölgenin sartları neler? Fiyat ortalaması nasıl bunlara bakmak lazım. Daha önce bizde basvurduk ailece ama cıkmadı.

Siz geçen konunuzda kayınvalidenizin çocuğunuza baktığını ama surat yaptığını söyleyen üye değil misiniz? Ev almak yerine bakıcı tutmaya öncelik verseniz huzurunuz için daha yerinde olmaz mı

Yer belirtmemissiniz ki. İstanbul içinse 209 bin cok makul ama nerede yeri mesela? Baska bir il içinse oldugu bölgenin sartları neler? Fiyat ortalaması nasıl bunlara bakmak lazım. Daha önce bizde basvurduk ailece ama cıkmadı.

Ankarada yakacık yenimahlle diye bir yer ben genel olarak toki evleri nasıldır merak ediyorum cok iyi yorumlar yok cunku

Kızlar selamlar tokiden ev alanınız varmı ?
Memnun kalanınız ? Ben memurm ve mantıklı gelıyor ev kucuk 110 m2 209 bin tl ye satılıyor normalmi deilmi cıkma ihtimali nedir mantıklımı almak hic blemedim ama sizce ?
ödemeler sabit değil cok fazla artıyor soygunculuk resmen bugun 500 lira olan taksit seneye 1500 neredeyse onunyerine biriktirmek en karlısı illa kazıklanmanın alemi yok derim

Back
X