Bence ilk ilandaki cepheler ısınmak için çok daha uygundur diye düşünüyorum. Çünkü annemden babamdan biliyorum ev alırken hep bu cephelere dikkat ederlerdi.
sızın evınızın cephesı nedır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ilk ilandaki cepheler ısınmak için çok daha uygundur diye düşünüyorum. Çünkü annemden babamdan biliyorum ev alırken hep bu cephelere dikkat ederlerdi.
sızın evınızın cephesı nedır
Ankarada sanıyorum bu evler. Bu şartlarda güney cephe öneririm. Benim evim güneydoğu cephe ve güneşli günlerde (kışın) ısınmaya ciddi etki ediyor.Merhaba bayanlar,
ev almayı düşünüyoruz , bir evde karar kıldık gibi evin geniş balkonu sabah güneşi alıyor doğu cephe
diger yönlerde güneye bakıyor 3oda bir salonlar
birde aynı katta dört odalı olan daıre var oda kuzey doğu cephe
dogrumu dusunuyorum sabah gunes alcak ogleden sonra balkonda oturyum dıyorm yani siz ne dersiniz fikirlerinizi
beklıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...4-plus1-vadi-5000-site-icinde-110066960/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...n-vadi-5000-sitesinde-satilik-145272418/detay
Benim şu an oturduğum evim kuzey dogu ama hiç memnun değilim güneş falan almıyor. Ama aileminki güney doğu 7- 24 güneş içerde.
türkiye kuzey yarım kürede olduğundan bizde bakı her zaman güneydir, güneşin geldiği yön yani. batıyı da ben sevmem çünkü yazın sıcak olur çok. yani bence en güzel cephe güney ve doğu cephedir ama imkanlar dahilinde batı da olabilir yalnız kuzeyi kesinlikle önermem. eski evse rutubet yapar ısınamazsınız, yeni evse de güneş almadığı için ısınma giderinizi mutlaka olumsuz yönde etkileyecektir.
merhaba
evler çok güzel görünüyor. acayip büyük geldi bana tabii benim küçüçük evimin yanında![]()
güney ev çok güneş alır, ama inanın yazın çok zor geçiyor, insanın nefesi daralıyor.
çok güney olmamasına özen gösterin bence..
doğu güney cephenin en ideal olanı bence.
kuzeyde soğuk oluyor, kışın ısınma daha masraflı.
benim tecrübelerim bunlar![]()
güle güle oturun şimdiden inş.
suan oturdugumuz de barı pişiyoz
ılk yorumda evlerın ılanını paylastım pahalı olan kuzey dogu
ucuz olan dogu guney cephesı
kuzey olan 170 m2 dort oda
dgu guney 150 m2 uc oda
Ankarada sanıyorum bu evler. Bu şartlarda güney cephe öneririm. Benim evim güneydoğu cephe ve güneşli günlerde (kışın) ısınmaya ciddi etki ediyor.
Kuzey cephe genelde tercih edilmez zaten çok fazla, fiyat olarak uygun oluyor bu sebeple.
Kolaylıklar dilerim.
aılenız memnun mu pekı yazın cok sıcak oluyor mu
ev büyük olduğu için pahalıdır, bir de genelde kuzeydeki evlerin ekstrası olur ki satılsın. eğer aynı olursa daireler örneğin 200 bin liralık evde 10-15 bin lira farkeder kuzeyle güney arası. benim ev 3 cephe, yatak odam kuzeye bakıyor ve asla ısınmıyor. aynı kombi her yerde yanmasına rağmen tüm ev ısınır yatak odam ısınmaz :/
Normalde Adana da yaşamış oldukları için baya sıcak olması gerekirdi ama ne hikmetse kışın evin için ılık, yazın da esiyor :) Biraz garip bi durum onlarınki. Ama ne kadar yazın çok sıcak da olsa sanmıyorum ki yanacak derecede olsun sonuçta öğleden sonra döner güneş yazın.
hım peki mantoloma varmı evınızde yanı
mantolama olsa fark edermıkı
var var ve farkediyor maalesef
Canim biz evimizi güney dogu cephe aldik. Herkes onu tavsiye etti. Iyi gunes alıyormuş