• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alırken cephe !!!!

buarada yasadıgım yere şükrettim bi an:d arada nişanlımı darlıyorum burdan gidelim diye ama sanırım beni anca burası paklarmış:D eğer 3+1 eve 450 bın verirsem kalpten giderim:d burda en muhtesem 4+1 yenı yapım üstüne deniz manzarası:D taş catlasın 150 bın falan:D hatta eski alım içini yaparım derseniz aynı cıvarda 70 80 e alırsınız:DD en azından hayalerımı gerçekleştirebilceğim meblağlar:D 450 olsaydı evler ben hayatta alamazdım ve hayallarım hayal olurdu:DD

ılerde sahılde bı yerlere yerlesırsek ne guzel olur :) sımdılık bes sene burdayız :)

kesinlikle güney doğu cephe almanızı öneririm babam yıllarca bizi kaç mükemmel evden döndürdü cephesi güney değil diye hep kızardım ona ama kuzey cephe bir eve taşınınca anladım haklılığını doğru düzgün güneş girmez kışın ısınmaz hep bi karanlık gıcık oluyorum yaza taşınıcaz inşallah oturduğunuz şehir de önemli ben ankaradayım bizim ev yaz kış soğuk olur ama bilirsiniz ankarada da kışlar uzun ve soğuk oluyor gaz parası da çok geliyor haliyle ne kadar yakarsak yakalım ısınmıyor ev ama antalyada güney cephede oturduk hatta evimizi güney cephe aldık ve çoook memnun kaldık

bundada tam tersı bır oda fazla
kuzey cephe 4 oda oldundan pahalı demekkkı
sız memnunmusun
Ben Ankarada yaşamıyorum, ilan detaylarından gördüm Ankarada olduğunu evlerin.
Ben uzun süre Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı yaptım buna dayanarak güney cephe evlerin genel anlamda daha değerli olduğunu söylüyorum.
Söyle ki,
Kuzey cephe ev güneş almadığı için yada kısıtlı bir süre güneş aldığı için karanlık olacaktır genel anlamda, yaz kış farketmez.
Güney cephe ev güneş aldığı için genel anlamda aydınlık olur, kışın bile güneşli günlerde iyi hissettirir. Isı tasarrufuda yaparsınız güneşli günlerde.
Oda farkından fiyat farkı olmustur mutlaka.
Şimdiden hayırlı olsun yeni alacağınız ev, güle güle oturun

evınız kısın ısınıyormu yazında cok bunalıyormusnuz gunesten

bende içanadoluda küçük bi ilde yaşıyorum ankarayla iklimleri aynı yazın sabahları gerçekten biraz sıcak oluyor ev ama çalıştığımız için o saatlerde zaten evde olmuyoruz çoğunlukla..akşamları o kadar etkilemiyor..ısınma konusuda gelince evimiz merkezi sistem olduğu için çok iyi ısınıyor akşamları sıcaktan cam açıyoruz zaten kısa kollularla duruyoruz evde bina görevlisine çok sıcak oluyor biraz ısıyı düşürsek talebinde bulununca kuzey cepheler soğuk oluyor kısamıyoruz cevabını alıyoruz..iki cephe arasındaki fark çok bariz..

bende içanadoluda küçük bi ilde yaşıyorum ankarayla iklimleri aynı yazın sabahları gerçekten biraz sıcak oluyor ev ama çalıştığımız için o saatlerde zaten evde olmuyoruz çoğunlukla..akşamları o kadar etkilemiyor..ısınma konusuda gelince evimiz merkezi sistem olduğu için çok iyi ısınıyor akşamları sıcaktan cam açıyoruz zaten kısa kollularla duruyoruz evde bina görevlisine çok sıcak oluyor biraz ısıyı düşürsek talebinde bulununca kuzey cepheler soğuk oluyor kısamıyoruz cevabını alıyoruz..iki cephe arasındaki fark çok bariz..

anlıyorum yardımlarından dolayı tesekkkur ederım cok ıc acıcı ve acıklayıcı oldu :)

anlıyorum yardımlarından dolayı tesekkkur ederım cok ıc acıcı ve acıklayıcı oldu :)

rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım..bu arada çok imrendim size..bende ankaralıyım ama görev icabı ankaraya tayiniimiz imkansız gibi bir şey..şimdiden hayırlı olsun ev çok güzel hatta mutfağı benimkine çok benziyor içim ısındı o yüzden eve..güle güle güzel günlerde oturun..

rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım..bu arada çok imrendim size..bende ankaralıyım ama görev icabı ankaraya tayiniimiz imkansız gibi bir şey..şimdiden hayırlı olsun ev çok güzel hatta mutfağı benimkine çok benziyor içim ısındı o yüzden eve..güle güle güzel günlerde oturun..

ay hıc ımrenme cunku bes sene sonra denız kıyısına yerlesmeyı dusunuyoruz. bıktık bız trafıgı fılan artık eskısı gbı degıl her sey cok pahalı
yazın bı bodrum cok kalabılık ama kısın tam ıstedıgımız gbı sakın yagmur cıselıyor

bılmıorm dayaanabıldıgımız kadr dayancaz

yani bınada mantolama olmasına ragmen ısınamıyormusunuz
bıde ev kombılı oldugu ıcın olurmıku

sanırım bu bınada mantolama var eger dedıgınız gbıyse :((( dort odayı elemem lazım

yatak odası ısınmıyor diğer odalarda sorun yok. yatak odası kuzey cephe çünkü.

Back
X