Ev alırken cephe !!!!

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
200
363
Merhaba bayanlar,
ev almayı düşünüyoruz , bir evde karar kıldık gibi evin geniş balkonu sabah güneşi alıyor doğu cephe
diger yönlerde güneye bakıyor 3oda bir salonlar

birde aynı katta dört odalı olan daıre var oda kuzey doğu cephe

dogrumu dusunuyorum sabah gunes alcak ogleden sonra balkonda oturyum dıyorm yani siz ne dersiniz fikirlerinizi
beklıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...4-plus1-vadi-5000-site-icinde-110066960/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...n-vadi-5000-sitesinde-satilik-145272418/detay

Son düzenleme:
Tatlim turkiye kuzey yarım kurede oldugundan gunesi her daim guneyden aliyor. O yuzden guney cephe tercih etmen guzel olur. Az da olsa isinmaya bir artı kazandırır

Tatlim turkiye kuzey yarım kurede oldugundan gunesi her daim guneyden aliyor. O yuzden guney cephe tercih etmen guzel olur. Az da olsa isinmaya bir artı kazandırır

lınk attım baktınız mı mesela o daırenın 485 olan kuzey olan doguyu goruyor

alttakı sabah gunesı
a
şuan oturdugumuz ev batı yazın klimasız oturamıyoruz o yuzden batıya bakmadık bıle

uffff

benim evimde güney doğu cepheli sabah güneşi alıyor biz özellikle bu cepheyi istedik çokta memnunuz..dediğiniz gibi öğleden sonraya güneş kalmıyor ama balkonda sabah kalvaltı yapamıyoruz çok güneşli oluyor..daha önceki evlerim hep kuzey cepheydi doğru dürüst güneş görmüyodu..yaşadığınız şehirde önemli aslında sıcak illerdede kuzey cepheler daha avantajlı oluyor..

benim evimde güney doğu cepheli sabah güneşi alıyor biz özellikle bu cepheyi istedik çokta memnunuz..dediğiniz gibi öğleden sonraya güneş kalmıyor ama balkonda sabah kalvaltı yapamıyoruz çok güneşli oluyor..daha önceki evlerim hep kuzey cepheydi doğru dürüst güneş görmüyodu..yaşadığınız şehirde önemli aslında sıcak illerdede kuzey cepheler daha avantajlı oluyor..

ogleden sonradamı yanı gunes vuruyor

linkleri yeni gördüm bakın fotoğraflarda bile güney cephe daha ferah ve aydınlık gözüküyor..bu arada evler çok güzelmiş..şimdiden güle güle oturun..

ogleden sonradamı yanı gunes vuruyor

yok hayır sabahları güneş oluyor..benimde balkonum çok geniş bir kaç kez heveslendik haftasonu kahvaltısı yapalım diye ama rahat edemedik güneşten..ama öğleden sonrra çok rahatlıkla ooturulabiliyor..

linkleri yeni gördüm bakın fotoğraflarda bile güney cephe daha ferah ve aydınlık gözüküyor..bu arada evler çok güzelmiş..şimdiden güle güle oturun..

yarın tekrar bakmaya gıdıcez ama dort odalılar dogu guney cephe yok hep uc oda

dort odalılar da kuzey dogu

dort odanın salaonunu cok sevdım ama ya cok souk olur mukı hıc oturmadık :(((( kendın yaktıgın kadar oduyomussun

yani uc odada ıstedıgımız cephe guzel duruyor bılmıom kı ufff

uc oda olan 150 m2 cıvarı

benım derdım sıgıcaz mı oda var

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar,
ev almayı düşünüyoruz , bir evde karar kıldık gibi evin geniş balkonu sabah güneşi alıyor doğu cephe

dogrumu dusunuyorum sabah gunes alcak ogleden sonra balkonda oturyum dıyorm yani siz ne dersiniz fikirlerinizi
beklıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...4-plus1-vadi-5000-site-icinde-110066960/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...n-vadi-5000-sitesinde-satilik-145272418/detay
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım alacağınız ev,kendi evimize bakarak yorum yapıyorum,evimizde çift balkon var birisi sabah güneş alıyor,birisi öğleden sonra güneş alıyor yazın hep balkondayız balkonlar geniş olduğu için öğlene kadar birinde,öğleden sonra birinde,ama evimizin odaları yaz kış güneş alıyor hemen hemen sadece balkonlar ve yatak odasında değişiyor güneş durumu evimiz 15. Kat olduğu için yazın küfür küfür esiyor yaşadığım il normalde çok sıcak bir şehir Akdeniz'de yaşıyorum,eklemiş olduğunuz evlerin fiyatı bizim buraya göre çok çok pahalı,170 mt 130 bine yada 150 bine alabilirsiniz.

Valla hangisi ne anlamadim ama 435 olan cokk guzel. Digerinden metrekare olarak kucuk olmasina rağmen dah ferah... kesinlikle onu tavsiye ediyorum.

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım alacağınız ev,kendi evimize bakarak yorum yapıyorum,evimizde çift balkon var birisi sabah güneş alıyor,birisi öğleden sonra güneş alıyor yazın hep balkondayız balkonlar geniş olduğu için öğlene kadar birinde,öğleden sonra birinde,ama evimizin odaları yaz kış güneş alıyor hemen hemen sadece balkonlar ve yatak odasında değişiyor güneş durumu evimiz 15. Kat olduğu için yazın küfür küfür esiyor yaşadığım il normalde çok sıcak bir şehir Akdeniz'de yaşıyorum,eklemiş olduğunuz evlerin fiyatı bizim buraya göre çok çok pahalı,170 mt 130 bine yada 150 bine alabilirsiniz.

ankarada oturdugumuz ev mustakıl oldugu ıcın artık derdınden tasasıncan bahcesınden catısından bıktık
akdenızde evet dedıgınız fıyatlar haklısınız ama sıte bakıyoruz ,ısınmamamktan dertten bıktık :(

Valla hangisi ne anlamadim ama 435 olan cokk guzel. Digerinden metrekare olarak kucuk olmasina rağmen dah ferah... kesinlikle onu tavsiye ediyorum.

iste o 435 olan sabah gunesı alıyor

dogu guney cephe

485 olan kuzey dogu

sankı buyuk olan ıyı usurmuyuz cepheden dolayı
kucuk olanda ıstedıgımız cephe sabah gunesı alıyor balkon

zaten dikkat ettim az rabet gören cephelere daha geniş ve kullanışlı evler yapıyorlar albenisi olsun diye..bizim her katta üç daire var hepsi 3+1 ama kuzey cephe daha geniş..eşimde bende sabehlerı güneşle uyanmayı çok seviyoruz o yüzden çok memnunuz evimizden..ısınma konusundada daha avantajlı zaten..ama en çok aydınlık ve ferah olması cezbetti bizi..kuzey cepheler hep karanlık oluyor...

zaten dikkat ettim az rabet gören cephelere daha geniş ve kullanışlı evler yapıyorlar albenisi olsun diye..bizim her katta üç daire var hepsi 3+1 ama kuzey cephe daha geniş..eşimde bende sabehlerı güneşle uyanmayı çok seviyoruz o yüzden çok memnunuz evimizden..ısınma konusundada daha avantajlı zaten..ama en çok aydınlık ve ferah olması cezbetti bizi..kuzey cepheler hep karanlık oluyor...

yanı bulundugumuz sehırde oturdugmuz ev semt olarak cok luks ama eskı bır sıte camları salonun uc dort tane ama karanlık
artık kasvet verıyor

esyalarımızdan ya vazgecıp 3 oda dusunuyorz cunku suankı evımız dort oda ve garajlı bu kadr seyı ne yapcaz onuda bılmıyorum

435 olanını begendim ben de amma velakin her ne kadar cankayanın lüks bir yer olmasından dolayı parası yüksek olsa da 170 metrekare ev bu paraya değmez. tabi işiniz vs buraya yakınsa güzel evler. bilmiyorum daha iyisini ve daha ucuz fiyata olanını bulabilirsiniz gibime geldi tabi maddi durumunuz hakkında bilgim yok:26:

435 olanını begendim ben de amma velakin her ne kadar cankayanın lüks bir yer olmasından dolayı parası yüksek olsa da 170 metrekare ev bu paraya değmez. tabi işiniz vs buraya yakınsa güzel evler. bilmiyorum daha iyisini ve daha ucuz fiyata olanını bulabilirsiniz gibime geldi tabi maddi durumunuz hakkında bilgim yok:26:

park oran zırvekentte evler daha pahalı bu sıtenın onu arkası kapanmıcakmısz harıtadan baktık dort bı tarafı acık

ılerde sınpas altınoran yapılıyor

apt dusunmuyoruz cunku yıllardır cok usuduk

bahsettıgım sınpas teslımatı temuzda yapcak ordada 2 odalı evler 380 bınden baslıyor

park oranda 700 den baslıo :(((

recep ustanın orda evler de ole yanı cok acılmayalım dıorm
cevresındekı evler 350 cıvarı sıtenın ama apt bunlar
zırvekentte de 550 bıne bı tane satılık bulduk

Son düzenleme:
ankarada evler ne kadar pahalıymış :))
resimlerden anlaşıldıgı kadarıyla 435 bin tl olan ev diğerine göre daha hoş
şimdiden hayırlı olsun, huzurla oturun

Merhaba bayanlar,

beklıyorum

ay ne güzel evler bunlar ikiside çok güzel.güney cepheye bakan odalar çok sıcak oluyor.kuzey doğu cephe daha iyi bence.

Merhaba bayanlar,

beklıyorum

Bence ilk ilandaki cepheler ısınmak için çok daha uygundur diye düşünüyorum. Çünkü annemden babamdan biliyorum ev alırken hep bu cephelere dikkat ederlerdi.

Back
X