- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
Vardiginiz noktada kalabilirsiniz.Bulundugunuz yer size cok yakisti. Bircok arkadas sagolsun konunun ana fikrini anladi ve yardimci oldu. Oyle bir cevap karşısında tepkimi ortaya koymaktan hic bir zaman cekinmem.Sizi hiç bir yer paklamaz ilk sayfada ki yorumlarınıza bakarak bu kanaata vardım.
Boyle kucuk cozumleri alayca dile getirenlere karsi tawrim net. Siz yardim etmeyin madem. Ama konumun amacini saptirmayalim.
Bu bir cozum mu Allah askina. Yani benim ogrenmek istedigim neydi olay nereye geldi. Siz birine gurultu siddetini merak ettiğinizi sorun oda size pencereni kapat onerisini sunsun. Cicek bocek mi dagitirsiniz yoksa bu benim aklima gelmedi sanki mi dersiniz. Valla bazen muhalefet olmak, konunun amacini sabote etmek icin yazdiginizi dusunuyorum. Bircogunuz anlarken bircogunuz beni korkulacak canavar yaptiniz. Su saatten sonra kimseye kendimi kanitlamaya niyetim yok. Istediginiz gibi anlayin no problem.Ne alay edilmiş ne de yardım önerisi küçük hanımefendinin.
Aklınızda önemli bir karar vermiş olmanın gerginliğiyle algıda secicilik Yapıyorsunuz.
Aslında banane derdim ama gayet düzgün bir şekilde öneri sunmuş birine bile ters davranıyorsak ohoo.
Allah kolaylık versin.
Bu bir cozum mu Allah askina. Yani benim ogrenmek istedigim neydi olay nereye geldi. Siz birine gurultu siddetini merak ettiğinizi sorun oda size pencereni kapat onerisini sunsun. Cicek bocek mi dagitirsiniz yoksa bu benim aklima gelmedi sanki mi dersiniz. Valla bazen muhalefet olmak, konunun amacini sabote etmek icin yazdiginizi dusunuyorum. Bircogunuz anlarken bircogunuz beni korkulacak canavar yaptiniz. Su saatten sonra kimseye kendimi kanitlamaya niyetim yok. Istediginiz gibi anlayin no problem.
Umarim guzel birgun olur.Annelere saygım sonsuz. Sadece içimden geçeni söyledim.
Ayrıca "yaptınız, ettiniz gibi" çoğul konuşmalar yapmamalısınız, zira bu konunuza ilk mesajım ve kimseyle eşit tutulup sizi canavar ilan etmiş konumunda değilim.
Yinede susuyorum, güzel bir gün olsun.
Cocuk gurultusu bir nevi evde onunla konusmaktansa disariya atan annelerden kaynaklaniyor. Ben yasadigim yerde bunu gozlemledim. Cocugundan rahatsiz olan anne evinin onunden bile gidin otede oynayin diye kovuyor. Ben aslinda cocuktan degil boyle anne babalardan biktim. Birde giriste oturuyorum simdi gercekten zor durumdayimPark karşısında evi olupta şikayet etmiyen olmaz zannımca, haklısınız herşeyin bir dozacı olmalı aileler çocuklarını ikaz etmeli çevresinde insanlar yaşadığı konusunda fakat çocuk bunlar ne kadar işler ikazlar bilemiyorum..
Ben parka yakın dglm ana cok işlek bir cadde üzerindeyim bizde egzozun susturucusu sökülmüş ve bagırarak geçen araba ve motorsikletlerden aşırı müzdaribiz, bu seslerdense mutlulukla gülümseyen çocuk sesini yeğlerdim..
Ama gürültü kirliliğinden kaçış yok maalesef
Canım bu tamamen şans işi. İstanbul denen yerde sakin sessiz sokakta oynayan çocukların bile gürültü yapmadığı bi yerde oturuyorum. Fazla çocuk bile yok sokakta oynayan. Gel gelelim apartmanın arka tarafında çaprazımda bi bina var. Tam karşımdaki dairenin bütün bireylerinden nefret ettim. Bütün aileyi de tanıyorum. Dede anane torun oluyo gündüzleri. Akşamda çocuğun annesi babası geliyo. Hepsi mi haykırarak konuşur? Evet hepsi. Hatta eşime şöyle demiştim hadi ailecek böyleler damada noluyo? Kendileri gibi bi damat bulmuşlar. Şimdi yaz geldi balkondan içeri girmezler. Hayır arada iki binanında bahçesi var yani yakın mesafe de değil. Demem o ki ön cepheden alabilseydin de çocuk seslerine maruz kalabilirdin dua et komşuların nezih insanlar olsun..Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu
Amin canim insaAllah ya benimde ust katimdakiler bagirarak konusuyor birbirlerini duymuyorlar hic o derece bide mutfak pencereme sofra bezini silkeler devamli ogluda sigara icer kulleri pencerelerimdedir hep bugun amnemler camlarimi sildiler doguma kadar yine batacagina eminim biktim kisaca. Sizi cok iyi anliyorumCanım bu tamamen şans işi. İstanbul denen yerde sakin sessiz sokakta oynayan çocukların bile gürültü yapmadığı bi yerde oturuyorum. Fazla çocuk bile yok sokakta oynayan. Gel gelelim apartmanın arka tarafında çaprazımda bi bina var. Tam karşımdaki dairenin bütün bireylerinden nefret ettim. Bütün aileyi de tanıyorum. Dede anane torun oluyo gündüzleri. Akşamda çocuğun annesi babası geliyo. Hepsi mi haykırarak konuşur? Evet hepsi. Hatta eşime şöyle demiştim hadi ailecek böyleler damada noluyo? Kendileri gibi bi damat bulmuşlar. Şimdi yaz geldi balkondan içeri girmezler. Hayır arada iki binanında bahçesi var yani yakın mesafe de değil. Demem o ki ön cepheden alabilseydin de çocuk seslerine maruz kalabilirdin dua et komşuların nezih insanlar olsun..
6. Yımı doğuruyon maşallah valla;Valla sizin gibi insanlardan ben nefret ediyorum hiç kusura bakmayın. Çocuk bu elbet ses olacak gürültü olacak. Beğenmiyorsanız gidin sessiz sakin bi çiftlikte falan yaşayın. 5 çocuğum var benim gayette gurultuculer. Alt katimdakinin dirdirindan sonra taşındım. Şu an altımda kreş var. Öyle bi gürültü var ki anlatamam. Bağırış cagiris gürültü sandalye atma ağlama ne varsa... ve ben evde yalnız olsam da hiç mi hiç rahatsız olmuyorum çünkü onlar ÇOCUK. Öncelikle bunu anlayın. Bir ikincisi kişi kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş. Sanırım çok gurultucu bi çocuğun olacak...
Allah nasip ederse :))6. Yımı doğuruyon maşallah valla;)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?