Euthyrox kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı?

ladylilly

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
131
39
merhaba arkadaşlar bi ay önce tiroid problemim olduğunu öğrendim. Tsh 6 çıktı. Doktor euthyrox verdi 1 ay kullandım. Tsh 2 ye düştü. Normale döndü yani. Fakat hayatım boyunca hiç gecikmeyen adetim bugun itibariyle 25 gün gecikti. İlacın etkisi olabilir mi? Gebelik çıkmadı. Tüm testlerim ultrasonlarım normal çıktı. Euthyrox dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Cnm ben 5 aydır kullanıyorum hiçbir gecikme yaşamadım tam tersine duzenliyor

Cnm ben 5 aydır kullanıyorum hiçbir gecikme yaşamadım tam tersine duzenliyor
Benim resmen adetimi bozdu. Gayet düzenliydi benim. Bugün adetimin gecikmesinin 35. Günü. İlk defa oluyo böyle. Her zamankinden farklı yaptığım tek şey de euthyrox. Demekki herkeste farklı :s

Öyle oluyo insan valla Artık burada okuduklarımızda doktorlara bile kendi teşhislerimizle gidiyoruz onlara ilaç yazdırmak için ihtiyacımız kalıyo resmen :))
Ben bide dr un verdiği cevabı beğenmeyince aynı soruyu başka türlü soruyorum yada eminmisiniz öle değilde böle olmasın diyorum :KK53:kadın en sonunda dedi ki internetten biraz uzak durun:KK48:

:KK70:
Ben bide dr un verdiği cevabı beğenmeyince aynı soruyu başka türlü soruyorum yada eminmisiniz öle değilde böle olmasın diyorum :KK53:kadın en sonunda dedi ki internetten biraz uzak durun:KK48:
:KK70:Ben de aynen öyleyim. İlla aklımdakini duymam gerek :) bana da doktor Google dan teşhis yapmayın dedi :KK53:

Başka problemim yok çok şükür. 2 ay önce tsh 6 idi. Şimdi 2 ye düştü. İlacı düzenli kullanın gerçekten faydasını görüyo insan. Sizin tsh nasıldı.
Benim sırasıyla 2-3-3-4-5-4 küsüratları hatırlamıyorum bu şekilde çıkıyor birkaç kez yaptırdım mayıstan beri.ama t3 ve t4 normal antikorlar normal.madem gebelik istiyorsun o zmn ilaç dedi dr.

Benim sırasıyla 2-3-3-4-5-4 küsüratları hatırlamıyorum bu şekilde çıkıyor birkaç kez yaptırdım mayıstan beri.ama t3 ve t4 normal antikorlar normal.madem gebelik istiyorsun o zmn ilaç dedi dr.
Evet gebelik için 1,5-2 tavsiye ediyorlar. Ben ilacı kullandıktan 1 ay sonra 6dan 2ye düştü. Düzenli kullanın düşer mutlaka değer istenilen seviyeye.

Sabah gözümü açtığım gibi önce onu içiyorum.tsh düşerde işte sonuç ne zaman alacağız beklemek zor.

Sabah gözümü açtığım gibi önce onu içiyorum.tsh düşerde işte sonuç ne zaman alacağız beklemek zor.
siz adımı atmışsınız bu da önemli. değerleriniz düzelince olur inşallah. forumlarda okudugum kadarıyla stres yapmamak çok önemli. insanlar o kadar stres yapıp sürekli düşündüklerinde değil akıllarına getirmedikleri beklenmedik anlarda hamile kalıyorlar. ne kadarlık evlisiniz ne zamandır düşünüyorsunuz bebek?

siz adımı atmışsınız bu da önemli. değerleriniz düzelince olur inşallah. forumlarda okudugum kadarıyla stres yapmamak çok önemli. insanlar o kadar stres yapıp sürekli düşündüklerinde değil akıllarına getirmedikleri beklenmedik anlarda hamile kalıyorlar. ne kadarlık evlisiniz ne zamandır düşünüyorsunuz bebek?
3.5 yıllık evliyiz yaklaşık 5 aydır istiyoruz bebek.o akıla getirmeme olayına katılıyorum ama ben yapamıyorum maalesef.

Deneyimli arkadaşlar bana da cvp verir misiniz
Bende euthyrox25 kullanıyorum yaklaşık beş gündür adetim gecikti bu kadar çabuk yan etki gösterir mi
Bi kaç gün sonra test yapıcam nasipse inşaallah adet gecikmesi değil hamileliktir

Benim resmen adetimi bozdu. Gayet düzenliydi benim. Bugün adetimin gecikmesinin 35. Günü. İlk defa oluyo böyle. Her zamankinden farklı yaptığım tek şey de euthyrox. Demekki herkeste farklı :s
Merak ettim adet oldunuz mu son durumunuz nedir bende 6 gündür kullanıyorum ve adetim gecikti

X