• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

euthyrox 25 Kullananlar

Nasıl oldunuz,ilaç dozunu ayarlayarak,troidleri düzene sokabildiniz mi?Benimde,Ocak ayından beri TSH'ım bir çıkıyor,dozu yükseltiyorlar,düşüyor ancak,çarpıntı,huzursuzluk,mutsuzluk,hiçbirşeyden keyif almama,kas ağrıları,uykusuzluk daha pek çok sıkıntı devam ediyor.Yoğun anksiyete de yaptı bende.Sizler nasıl oldunuz?
 
Arkadaşlar selam
Bİz ailecek kilo problemi olan kişiler değiliz ama kız kardeşim 23 yaşında son 2 senede aşırı kilo aldı 25 kg kadar.
Hormon testi vs yaptırdı hasshimato dediler ve euthyrox 25 bu ilacı verdi.
Bu problemi çok kafasına takıyor ve ben kendisi için ciddi araştırma içindeyim daha çok genç. Süreci yaşayanlardan bilgi rica ediyorum
Trioid düşük mü çıktı? Kilo problemi için Birkaç ay önce dahiliye hekimine kullansam olur mu dedim.,metabolizma hızlansın diye.Bu ilacı yazdı..değerim alt sınırın biraz üstündeydi..bi süre kullandığım bıraktım..
 
Back