Eurovision

Dishe

✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
3.967
5
156
Aydın
[youtube]xgcl5K1HHDE[/youtube]............................

kızlar ne düşünüyorsunuz bu şarkı hakkında?ben hiç beğenmedim şahsen cok itici bir grup ve sarkıları cok sıradan geldi bana:((mesela Gürcistan ve Rusya cok daha başarılıydı .ayrıca 4. olmamıza da cok üzüldüm,olsun seneye bakalım nolacak en azından doğrudan finale girme hakkımız var ve de hiç olmazssa ilk 5 in içerisindeyiz.ama sırbistan ın sarkısı yerine 2. olan ukrayna kazansa bile daha iyi olurdu yaniiii cünkü sırbistanın sarkısının hiçbir albenisi yoktu.cok büyük bir hayalkırıklığı oldu benim için:(((((((((((

kızlar ne düşünüyorsunuz bu şarkı hakkında?ben hiç beğenmedim şahsen cok itici bir grup ve sarkıları cok sıradan geldi bana:((mesela Gürcistan ve Rusya cok daha başarılıydı .ayrıca 4. olmamıza da cok üzüldüm,olsun seneye bakalım nolacak en azından doğrudan finale girme hakkımız var ve de hiç olmazssa ilk 5 in içerisindeyiz.ama sırbistan ın sarkısı yerine 2. olan ukrayna kazansa bile daha iyi olurdu yaniiii cünkü sırbistanın sarkısının hiçbir albenisi yoktu.cok büyük bir hayalkırıklığı oldu benim için:(((((((((((

BEN BEGENDIM 1. OLAN SIRBISTAN IN SARKISINI HATTA AKLIMDAN GECEN BIRINCIDE SIRBISTAN DI ACIKCASI AMA UKRAYNA YERINE BIZIM IKICI OLAMAMIZI BEKLIYORDUM ACIKCASI ADIL BIR OYLAMA OLDUGUNU DUSUNMUYORUM ULKELER KOMSU ULKELERINE HATTA YANDASLARINA VERDI TAM PUANLARI
AYRICA TURKIYENIN DE TAM PUANI ERMENILERE VERMESINI HIC ANLAMIS DEILIM BIZDEN BASKA HICBIR ULKEDEN TAM PUAN ALAMADILAR ZATEN BASKA SARKIMI KALMADI TAM PUANLIK ONU ANLAMADIM
AMANNN KISACASI BEN BEGENDIM SIRBISTANIN SARKISINI VE BENCE HAKETTI BIRNCILIGI EVET KADIN BIRAZ ITICI AMA SARKI GUZELLL

GELECEK YIL KIM GIRER BILMEM KENAN DOGULU GIDIP 4. OLDU YA KIMSE CESARET EDEMEZ ARTIK HERHALDE ZATEN COGU ISIM RISK ALMAYI ISTEMIYOOO

kesinlikle adil bir oylama olmadı.sırbistan çok akıllı oynadığı için 1.oldu.söledikleri şarkı aslında bi duaydı.buna bağlı olarak aldıkları oylar dahada arttı.sırbistanın 1.olmasını biryere kadar anlarım ama ukraynanın 2. olmasına bir türlü aklım ermedi.ne olduğu belli olmayan bir insan,berbet bi şarkı,rezalet bir sahne şovuydu sergiledikleri bence.bilmiyorum ama ben türkiye sahneye çıkınca çok eğlendim.hem göze hem kulağa hitap ettik.çok başarılıydık.yarışmanını ağır topu olarak görülen yunanistanda imitasyon ricky martin olmuştu.bence beyaz rusya bile yunanlılaran daha iyiydi.

bu yarismanin sarki yarismasi oldugunu dusunmuyorum.16 yasindaki kizim bile annecim turkiye ne yaparsa yapsin bu sene birinci olamaz,cunku ic siyaseti cok karmasik durumda demisti.sirbistanin birinci olmasi bunun gostergesi bence.ve turkiyenin yanlis hatirlamiyorsam gecen sene de erministana yuksek puan vermisti..bu nedemek oluyor?..biri aciklasa..(((

bu yarismanin sarki yarismasi oldugunu dusunmuyorum.16 yasindaki kizim bile annecim turkiye ne yaparsa yapsin bu sene birinci olamaz,cunku ic siyaseti cok karmasik durumda demisti.sirbistanin birinci olmasi bunun gostergesi bence.ve turkiyenin yanlis hatirlamiyorsam gecen sene de erministana yuksek puan vermisti..bu nedemek oluyor?..biri aciklasa..(((

yalakalık.başka bi açıklaması yok.

valla bencede yaakalık yunanaistan kaçıncı oldu acaba ben onuda beğendim

Hey you
What are you doing
What are you waiting for
Come in up lets go
Are you in, are you in
Are you in there
Can't you see where we could go

All I know is you don't want to be part of the crowd
Realise yourself
You say it but don't feel it