Eurovision Hadise Yarı Final

türk ezgileri mi var -tatlicadiarzu-
bence tamamen türk ezgileri üzerine şarkı
çakma doğu anadolu türküsü gibi
davul zurna kıyafet ritim
ben şahsen şarkıyı dinlerlen doğu anadolu yöresinden bir türkü dinler gibi oldum
fazlaca türk usulu olmuş
sınır komşumuz etkilenmiştir dicemde fazlaca etkilenmiş :jeyyar:
yunanistanda kemençeden etkilenip birinci olmuştu
bu seneki birinci bizden fazlaca etkilenen ermenistan niye olmasın dimi ama

maalesef bende ermenistanın şarkısını beğendim çok tanıdık bi türkü gibi geldi CADIARZU

demek ki bu şarkının türkü formatlı olduğunu düşünen bir tek ben değilim
çakmacılar nolcak çala çala birinci olur bunlar

yorum kıyafet dans danscılar tek kelimeyle iğrençti... ibarhim tatlısesin yanındaki didem bile ondan gusel giyinıo.. dansöz gibi giyiniş ama sokak dansözleri gibi.. dansçıların kıyafeti yine aynı demode hi.şık deil.. ayrıca ortam okadar kırmızı ki uzak çekimde görunmuolardı bile..
daha var ama nese bende yazmıım artık..

demek ki bu şarkının türkü formatlı olduğunu düşünen bir tek ben değilim
çakmacılar nolcak çala çala birinci olur bunlar

canım o ezgiler,enstrümanlar birtek bize ait değilki sonuçta aynı bölgede yaşıyoruz çalma gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum.ama puanlamanın hiçte adil olmadığı kesin maalesef.

SESı HıÇ ÇIKMADI GERCEKTENDE AMA BEN BASLANGICA BıTTıM ıLK 5 6 SANıYESı GUZELDı KESKE HEP KARANLIK OLSAYDI:jeyyar:

bi tek sonradan hoplatıp zıplatıp gelen adamla olan gösterisi güzeldi onun haricinde bi arkadaşımızın dediği gibi köy düğününde oynar gibi halleri berbattı yani finalde sadece hadise söylerse daha iyi olacagını umuyorummm:))

çok vasattı ya kıyafet olsun ses olsun tam bi hayal kırıklığıydı bu gece
alıştık hadiseyi banttan dinlemeye böyle canlı performans kötüydü baya erkek vokal sesini bastırdı
finalde ne halt yeriz bilemiyorum valla

Olayda bu zaten evrensel bir yarışma olmadığı olmasına izin verilmediği için yorumum bu...

gülseren rimi rimiyi söylerken bile daha capcanlıydı, kendine olan güveni tamdı
hadise bugün hiç heyecan verici değildi vasattı

galiba hastaydı kızlar ya cidden sesi çıkmıyodu erkek vokal söyledi şarkıyı bie zaten hep trt ile sorun yaşadılar kıza bi klip bile çektirmediler sonradan turnelerini iptal falanda etti tam çöktü moral olarak yani
tamam şov kıyafette kurtarmazdı ama şarkı çok güzel bence hadisede çok hoş hatun her şekilde
ermenistan birinci olabilir şarkısı gerçekten çok değişik gelcek avrupaya bize tanıdık bir türkü gibi geldi sonuçta yakın kültürler illa çalmışlar diyemeyiz belki onlarda da türküler var ama kıyafet tipler ne çirkinlerdi beeeee rüyamda görsem korkarım

finaldede dün geceki gibi olucaksa kesinlikle 1. olamayız.sesini duyamadık zaten.

Eveeet az önce izledim yarı finali başka bir siteden. Baktım burda da var isabet oldu.

Şimdi efenim kıyafete filan birşey demiycemde hakkaten bende beğenmedim sesini. Çok kötüydü:1no2:, Oysa Hadise bu değil. Yada hiç canlı izlemediğimden öyle geldi bana. :sm_confused: Hep pileybek izlemiştim ben Hadise'yi. Canlı izleyen arkadaş varsa, sesi cidden böylemi??

Heyecandanmı, artık söyleye söyleye bıktımı nedir anlamadım ama ses hiç çıkmadı. Birde sonradan şarkının konsepti değişmiş, hoş olmamış. Aradaki tiz ve ayrı sesler (ne deniyorsa adına artık, hani birkaç ayrı sesle söylenen) hiiiiç gitmemiş. Tırmaladı beni resmen.benneyaptımki

Velhasılı kelam sevmedim. Ankara havası gibi oynadığı yerde gitmemiş.

Sevgili TRT yetkilileri aylardı bu konuya çalışıyorsunuz. Çıka çıka bu mu çıktı yav:mymeka:, inşallah finalde daha farklı olur.a.s

Canlı olarak kötü söylüyor diye,çalışma yapıyorlardı finalde düzgün söyleyebilsin diye... ama işe yaramamış...
normalde de canlı söylerken sesi çıkmıyordu ama sanırım hasta diye dün gece hiç çıkmadı.
Yılbaşı gecesi aceleyle hazırladık dediği dans bundan iyiydi,o göbek hareketlerini göremedim dün gece,başka şekilde dans ediyordu.
Kırmızıda gözümü yordu,hepsi kırmızı kırmızı...
Elbisenin basitliğine diyecek laf yok zaten,bütün imkanlar varken ,bunu mu çıkardılar...
O modacının hazırlayıpta beğenmediğimiz kıyafeti bundan daha güzeldi.

Herkesi şaşırtacak şovla çıkacağım demişti,gerçekten şaşırdık...:1shok:

Şarkı çok güzel di ama show olmamıştı.. Daha canlı bir show yapılabilirdi, arkada ki adam 2 mi 3 kızmıydı onların içinde 1 taneydi.. Çok tuhaf geldi bana en azından 1 erkek 1 kız koysalarmış ya da 2 erkek,2 kız koysalarmış uyum olurmuş sanki kızların biri kaza geçirmiş acilen çıkartılmış gibi durdu arkada kostümde ki uyumsuzlukta bunu gösterdi..

Gelelim en önemli kısıma Hadise şarkı söyledi mi?? Şarkının en önemli yeri olan nakarat bölümünü erkek vokal söyleyince dediğiniz gibi detone olmuş. Hadise vokal gibi olmuş bu show da bence klipte ve günlerce şarkıyı tanıtmak için yapılan gösteriler de bile daha güzel di Haidise çok pasif kalmış..

Hadise nin elbisesine de gelince cık oda olmamış böyle önemli bir gece için daha şatafatlı ve güzel bir elbise giyilebilirdi bu elbise çok hafif kalmış ben bile dikerim o elbiseyi hiç tecrübem olmadığı halde...

Kazanmamız için tek sebep var Hadise nin şarkısı diğer şarkılara göre çok çok daha güzel bir kaç tane slow şarkı ebğendim ama slow şarkılara böyle bi yarışmada şans tanımıyorum çünkü görsellik çok önemli....

türkiyenin düsmanlari oy veriyor canim,
yani türkler kesinlikle oy vermiyor,
oy veren ermeni yanlilari

çok kötüydü ya gerçekten gülseren bile onun yanında süper kaldı.
benim anlamadığım o arkadaki adamdı. uyumsuz bi kıyafet arada sahneye çıkıp oynayıp tekrar yerine geçiyodu.zaten kıyafetler kırmızı bide sahne kırmızı olunca kayboldular. ben zaten hadisenin sesini duymadım ki hep adamın sesi bastırdı. ----Hadise çok abartıldın ama inan çok kötüydün---

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…