Kullanıcı adımın çıkış noktası o zaten :) Wurtsria: Wurst(Aust)riaSana bir itirafta bulunacağım. Kullanıcı adının anlamını bilmiyorum ama karşılaştığım her yorumda aklıma Conchita Wurst geliyor.Denk geldi bunuda söylemiş oldum içimde kalmadı.
Kullanıcı adımın çıkış noktası o zaten :) Wurtsria: Wurst(Aust)ria
Wurst ve Avusturya'nın birleşimi. Ben Conchita'cıyım zaten. :) Youtube'da Türkçe altyazılı videolarını falan hep ben yaptım.
Conchita'nın kendisi de yaratıcı, hayranları daVay yaratıcıymış. Demek ki azıcık ucundan yakalamışım.
Bu bölümler Türkçe söyleniyor şarkıda.
Şarkı kötü diyemem ama Örovizyon birincisi olacak kadar sevemedim ben. Kızın sesi güzel.
Apricot Stone'u diyorsunuz sanırım, 2010'da katılmıştı.Geçen sene de Ermenistan bize soykırım göndermeleri yapan bir şarkıyla katılmış ama havasını almıştı.
Yok, o değil. Geçen seneki. Grand final'a kadar çıkabildiler mi hatırlamıyorum semi final'da elenmiş de olabilirler.Apricot Stone'u diyorsunuz sanırım, 2010'da katılmıştı.
Face the Shadow'du galiba. Finalde son sıralardaydıYok, o değil. Geçen seneki. Grand final'a kadar çıkabildiler mi hatırlamıyorum semi final'da elenmiş de olabilirler.