Eurovision galibi Ukrayna: Rusya’yı ‘Tanrı olmakla suçlayan’ Jamala birinci oldu

Sana bir itirafta bulunacağım. Kullanıcı adının anlamını bilmiyorum ama karşılaştığım her yorumda aklıma Conchita Wurst geliyor. Denk geldi bunuda söylemiş oldum içimde kalmadı.
Kullanıcı adımın çıkış noktası o zaten :) Wurtsria: Wurst(Aust)ria
Wurst ve Avusturya'nın birleşimi. Ben Conchita'cıyım zaten. :) Youtube'da Türkçe altyazılı videolarını falan hep ben yaptım.

Vay yaratıcıymış. Demek ki azıcık ucundan yakalamışım.

Vay yaratıcıymış. Demek ki azıcık ucundan yakalamışım.
Conchita'nın kendisi de yaratıcı, hayranları da Bu arada hani bi söz var ya, bir kitabı kapağına bakarak yargılama diye. O sözün tam karşılığı Conchita Wurst aslında. Dışarıdan gören biri "AA deliye bak, kadın kılığına girmiş ve sakalını da kesmemiş, bu nasıl bişey" falan diye düşünür ama ben iki yıldır takipçisiyim ve anlayabilen için o aslında o kadar mantıklı ve akıllı ki. Ben röportajlarını hep izliyorum, konuşmalarını dinliyorum falan, düşünceleri, kafa yapısı, savunduğu şeyler falan insanlık adına o kadar güzel ki 'keşke bir politikacı olsaydı ve bütün dünyayı değiştirseydi' diyorum. Anlayana ve kulak verene çok iyi geliyor ama anlamayıp da yargılayana çok saçma geliyor. Ve bir müzisyen olarak da yetenekli. Dünyaya onun gibi insanlar lazım bence.

Bu bölümler Türkçe söyleniyor şarkıda.

Şarkı kötü diyemem ama Örovizyon birincisi olacak kadar sevemedim ben. Kızın sesi güzel.

Harbi ya şarkı çok sıradan ama soykırıma gönderme yapması, kadının sesi ve sonlara doğru çıkardığı ağıt gibi seslerden sanırım oy aldı.

Erevizyonu senelerdir izlemedim, hele ki saçma sapan şarkılarla katılınca bıraktım.

Bir de erevizyon hakikaten siyasi bir platform oldu, komşuculuk oynuyorlar sanki, ay benim komşum bi tane komşum al sana en yüksek puan, şarkın rezalet olsa da numbır vansın komşu.

Bir de böyle siyasi şarkılarla ona buna gönderme falan, bence itici yani. Bu şarkıyı normalde seslendir ama yeri erevizyon olamaz.

Erevizyonda şu ana kadar ki favorilerim ve aklıma kazınanlar Every way That I can, My Number One, Euphoria, Fairytale, Satellite, Wild Dance ve bir de tarzım olmamasına rağmen Lordi vardı Hard Rock nedense sevmiştim o şarkıyı.

Zaten Sertab'dan sonra baştan sona hiç izlemedim bile diyebilirim ama o kazanınca ayyy tüylerim tiken tiken olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…