şebnem ferahı tercih ederdim.rock daha bir ilgi görüyor. onlara daha yakın bir müzik türü.... neyse hayırlı olsun yine de...şebnem ferah ,hayranı olduğum için belki daha taraflı bakıyorum olaya.....
selenaycım sende burdasın dmek
bende aynı şeklide düşünüyorum canım hadise süper seçim görsellik show hepsi mevcut hadi bakalım hayırlsı
şebnem ferah gerçekten çok güçlü bir ses ancak eurovisyonda çoğu zaman ses değil show daha ön plana çıkıyor
şebnem bu yarışmaya on gömlek fazlaydı bence, onun kalitesinin anlaşılamayacağı düşüncesindeyim
hadiseye de başarılar diliyorum, ilk üçe gireriz gibi geliyor bana
ic camasirlari görünecek skilde giyinirse yine tabiki herkesin gözdesi olur, zaten en cokta o yüzden begeniliyor erkekler tarafindan özellikle.....performansina sarkilarina birsey demiyorum ama sesini begenmiyorum
Daha önce bu konu açılmışmıydı inanın ona bile bakamadan mutluluktan kendimi tutamayıp yazmaya başladım arkadaşlar eğer açıldıysa özür dilerimm
Eurovision 2009 da ülkemizi nihayet sevgili Hadise temsil edecek..Sesiyle showuyla hemen hemen hepimizi etkisi altında bırakan mütevazılığıyla artılarına artı katan mükemmel ses..Biliyorumki gururumuz olacaksın..Sizce kızlar ??:hooray:
mütevazi mi
Hadise petekle aynı tarzda sadece pop şarkıları söylüyor
ne artıları var açık saçık giyinmesinin dışında
hangi sesi mükemmel karga bile ondan daha güzel söyler
Auuuuuu auuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?