• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eurovision 2011 1.cisi Azerbaycan

Nigar aslinda sarkici degilmis galiba vay be :46::46:
Eldar da cok tatli yaa:27:

benim gibi tv de izleyemeyenler icin buyrun :64::64:
iste birinci azerbaycan ve turk bayragi sahnede, kardeslik sahnede,

Tek millet iki devlet:69::16::16:

[video=youtube;Lc60ci_OnmI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lc60ci_OnmI#at=202[/video]

:72: Türkiye olarak elendik ama Azerbaycan olarak kazandik :72:
FIFA Türkiye-Ermenistan macinda Azerbaycan bayragi yasagi koymus. O yasagi koyanlara da iyi bir ders oldu :72:

Arkadaslar cok sag olun. Sevincimizi paylasalim ki daha da cogalsin :))
Sahsen ben bir azerbeycanli olarak bugun cok gurur duydum ulkemle. Ama bu yalnizca Azerbeycanin zaferi degil. Tum turk dunyasinin zaferi. Ne mutlu turkum diyene :64:
Ha bi de bi arkadasimiz yazmis ki Turkiye katilmadigi icin Turkiyeye puan verecek olanlar Azerbeycana vermis puanlarini. Ben de yarismadan once boyle dusunuyordum. Ama malesef boyle olmadi.Mesela turklerin en cok oldugu ulke Almanya oldugu icin Turkiyeye hep 12 puan geliodu.Turkiye olmadigi icin finalde,biz Almanyadan 12, olmadi 10 puan beklioduk. Ama tek puan bile gelmedi Almanyadan Azerbeycana. 1 puancik bile gelmedi yaa. Buna cok uzulmustum gercekten. Ama neyse ki sonuc muhtesem oldu :65: :65: :66:
Gelicek sene tum Avrupa Bakuye gelicek. Cok guzel oldu bu. Inshaallah gelicek sene de iyi bir yer kazaniriz ve inshaallah gelicek sene de kardesimiz Turkiye 1ci olur da cifte kutlariz :64:

bunu bir daha bizimkiler gösterdiler! Desteyiniz için teşekkür edirem Kan kardeşlerimiz! Arvropa şokta :):72::72::72:

Arkadaslar cok sag olun. Sevincimizi paylasalim ki daha da cogalsin :))
Sahsen ben bir azerbeycanli olarak bugun cok gurur duydum ulkemle. Ama bu yalnizca Azerbeycanin zaferi degil. Tum turk dunyasinin zaferi. Ne mutlu turkum diyene :64:
Ha bi de bi arkadasimiz yazmis ki Turkiye katilmadigi icin Turkiyeye puan verecek olanlar Azerbeycana vermis puanlarini. Ben de yarismadan once boyle dusunuyordum. Ama malesef boyle olmadi.Mesela turklerin en cok oldugu ulke Almanya oldugu icin Turkiyeye hep 12 puan geliodu.Turkiye olmadigi icin finalde,biz Almanyadan 12, olmadi 10 puan beklioduk. Ama tek puan bile gelmedi Almanyadan Azerbeycana. 1 puancik bile gelmedi yaa. Buna cok uzulmustum gercekten. Ama neyse ki sonuc muhtesem oldu :65: :65: :66:
Gelicek sene tum Avrupa Bakuye gelicek. Cok guzel oldu bu. Inshaallah gelicek sene de iyi bir yer kazaniriz ve inshaallah gelicek sene de kardesimiz Turkiye 1ci olur da cifte kutlariz :64:

Puanlamaya bakmadim ama ben de simdi üzüldüm :59:
:65: Neyse yinede kazandik ya :65:

Son düzenleme:
bir türk olarak gururluyum mutluyum tek millet 2 devlet kardeşliğimizi aslaaa ama aasla kimse bozamaz bunu hiç bir ülke yapamaz et tırnaktan asla ayrılmaz avrupa şokta :52::52::52:

Bir türkün elinde yaban ellerde o bayrağın dalgalanması güzel de , Kardeşlerin elinde dalgalanması ayrı bir güzelmiş .. biz kazanmışız gibi mutlu oldum . O bayrağı tutan elinize , yüreğinize sağlık ..

Bizim bayrağımızı görünce ağlayasım geldi.. Türk milleti gb ezelden beri şerefiyle var olmuş bir milleti sürekli aşağılayanların önunde kardeş ülkenin bizim bayrağımızla 1. kutlaması cok gurur verici ..

Kazandıktan sonra Türk bayrağıyla çıkmaları çok büyük bir jestti..:72: :72: :72:
''Azerbaycan ve Türkiye Tek Millet,İki Devlettir.''

[sıze="3"]♥ eurovısıonda türk bayrağıyla zafer ♥ eurovısıon song contest 2012 bakü ♥[/sıze]

Katılmak istiyorum, ama almanyadan azerbaycana 1 ses bile gelmedi... bu da düşündürücü değilmi ?

azerbeycanın birinci olmasının sebebi dier ülkelerden türkiyeye gelecek oyların çoğunun azerbycna gitmesi.bence çok iyi oldu.türkiye bu seneki grupla katılmakla hata yaptı hande yener emre aydın atiye deniz biyerleri yırttı biz girelim diye trt gitti kıytırık bi grup seçti onlarda rezil etti bizi.azerbeycan hak etti şahsen ben çok mutlu oldu.ellerinde türk bayragıda vardı çok güzel bişe.:46::46::46:

Katılmak istiyorum, ama almanyadan azerbaycana 1 ses bile gelmedi... bu da düşündürücü değilmi ?

ben almanyada yasiyorum ve acikcasi cevremden hickimse bu sene eurovisiona bakmadi türkiye yok diye.
bundan kaynakli olabilir, türkiye yok diye cogu kisi bakmamis ve oy vermememis olabilir

cok sevindim
cok gururlandim türk bayragini görünce nigarin elinde
cok hos bir duygu gercektennn
elendik ama yinede kazandik:))

iki devlet bir millet dünyanın öbür ucunda aynı dili konuşuyor olm ak harika bir duygu kardeşlerimizi tekrar tekrar tebrik ediyorum

Back