Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar cok sag olun. Sevincimizi paylasalim ki daha da cogalsin :))
Sahsen ben bir azerbeycanli olarak bugun cok gurur duydum ulkemle. Ama bu yalnizca Azerbeycanin zaferi degil. Tum turk dunyasinin zaferi. Ne mutlu turkum diyene
Ha bi de bi arkadasimiz yazmis ki Turkiye katilmadigi icin Turkiyeye puan verecek olanlar Azerbeycana vermis puanlarini. Ben de yarismadan once boyle dusunuyordum. Ama malesef boyle olmadi.Mesela turklerin en cok oldugu ulke Almanya oldugu icin Turkiyeye hep 12 puan geliodu.Turkiye olmadigi icin finalde,biz Almanyadan 12, olmadi 10 puan beklioduk. Ama tek puan bile gelmedi Almanyadan Azerbeycana. 1 puancik bile gelmedi yaa. Buna cok uzulmustum gercekten. Ama neyse ki sonuc muhtesem oldu![]()
![]()
![]()
Gelicek sene tum Avrupa Bakuye gelicek. Cok guzel oldu bu. Inshaallah gelicek sene de iyi bir yer kazaniriz ve inshaallah gelicek sene de kardesimiz Turkiye 1ci olur da cifte kutlariz![]()
azerbeycanın birinci olmasının sebebi dier ülkelerden türkiyeye gelecek oyların çoğunun azerbycna gitmesi.bence çok iyi oldu.türkiye bu seneki grupla katılmakla hata yaptı hande yener emre aydın atiye deniz biyerleri yırttı biz girelim diye trt gitti kıytırık bi grup seçti onlarda rezil etti bizi.azerbeycan hak etti şahsen ben çok mutlu oldu.ellerinde türk bayragıda vardı çok güzel bişe.![]()
Katılmak istiyorum, ama almanyadan azerbaycana 1 ses bile gelmedi... bu da düşündürücü değilmi ?