- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sertab neydi?yerimseniben
Kızlarrrrrrrrr tabi ki Manga yı kalbimizleeee destekliyoruz.. turkbayragi Benim amacım başka beğendinz şarkı var mı fikirlerinizi almakk...
Almanya nın şarkısı bence 1.lige aday bı sarkıı sabahtan berı dınlıyormm içimi kıpır kıpırr yapıyoooooo dinlemenizi tawsıye ederımmm yerimseniben
Lena Meyer-Landrut - Satellite - Eurovision Song Contest 2010 Germany sositososito
Sertab başlı başına müthişti evet hatta her videoyu izlediğimde tüylerim diken diken olur.
Ama Sertab zamanında bu tür şeyler yoktu politika vs, apacık ortada ki herkeste bunu savunuyor. Finlandanın öcüleri çok mu iyiydi veya lezbiyen olan bayan? Birinci olacak kadar iyilermiydi sizce?
![]()
manga süperdi valla bekledigimden daha iyidi..bence kesin ilk 3 deyiz..hatta 1.yis:)tabi oyları verirken siyasi görüşler yine ortaya çıkmassa..
serbia ve armenia favorim :)
almanyayı hiç beğenmedim kesin sonlarda olur diye düşünüyorum.
yok be gülüm 1. olamayiz tabi her sene umsakta umdugumuzu bulamiyoruz.. mangayi genelde severim hele hele bir kadin cizeceksin parcasi hala bikmadan dinledigim sarkilar arasindadir... ben oyumu verecegim mangaya ... ama siyaset yine bas rolde olacak , eski yugoslayvay birbirine verecek.. biz yine kardeslik dotluk deyip ermenilere verecegiz ama onlar tarafindan avcumuzu yaliyacagiz