Eurovision 2010 Favorimiz

Bende az önce netten izledim Manga'nın performansını, güzel olmuş beğendim ama olmuyor olmuyor olmuyor, ister dünyanın en iyi şarkısını yollayalım yinede birinci olamıyoruz, işin içinde politika var malesef :umursamaz:

Sertab neydi?yerimseniben

Sertab başlı başına müthişti evet hatta her videoyu izlediğimde tüylerim diken diken olur.
Ama Sertab zamanında bu tür şeyler yoktu politika vs, apacık ortada ki herkeste bunu savunuyor. Finlandanın öcüleri çok mu iyiydi veya lezbiyen olan bayan? Birinci olacak kadar iyilermiydi sizce?

:delphin:

Kızlarrrrrrrrr tabi ki Manga yı kalbimizleeee destekliyoruz.. turkbayragi Benim amacım başka beğendinz şarkı var mı fikirlerinizi almakk...
Almanya nın şarkısı bence 1.lige aday bı sarkıı sabahtan berı dınlıyormm içimi kıpır kıpırr yapıyoooooo dinlemenizi tawsıye ederımmm yerimseniben

Lena Meyer-Landrut - Satellite - Eurovision Song Contest 2010 Germany sositososito

tatlım radyoda dinliyodum bu şarkıyı ama euro. şarkısı olduğunu bilmiyodum,indirdim çok güzel şarkı iyiki söyledinopuyorumnanaktan

bencede almanya kazanır,diğer şarkıları dinlememe gerek kalmadı sanırım

manganın kazanmasını isterim ama şarkıyı ve şovu pek beğenmedim

ama lenanın klibi felaket,çok düz bir klip olmuş,eğer kliplerde değerlendirseydi manga daha önde olurdu bence

Almanya gerçekten kedi olalı bir fare tuttu sonunda, şarkıları çok iyi alkisalkisalkis

manga süperdi valla bekledigimden daha iyidi..bence kesin ilk 3 deyiz..hatta 1.yis:)tabi oyları verirken siyasi görüşler yine ortaya çıkmassa..

Sertab başlı başına müthişti evet hatta her videoyu izlediğimde tüylerim diken diken olur.
Ama Sertab zamanında bu tür şeyler yoktu politika vs, apacık ortada ki herkeste bunu savunuyor. Finlandanın öcüleri çok mu iyiydi veya lezbiyen olan bayan? Birinci olacak kadar iyilermiydi sizce?

:delphin:

Ya öcülere birşey demem de, molitva şarkısı harikaydı ve solistin de sesi muhteşemdi. O kadar da yapmayın yani. Kadın lezbiyense bize ne, şarkı yarışması bu. Politika her zaman vardı bence, o zaman dediğimiz de çok eskiler değil hani.

finlandiyalı öcüleri ben beğenmiştim valla çok orjinallerdi.

lezbiyen olanı beğenmedim ben,şovunu da şarkısını da,şarkıları oranın küçük emrah şarkısı gibiydi:)

geçen senenin şarkısını da beğenmedim,aslında baktımda uzun yıllardır 1.leri beğenmiyorum,iki yılda bir 2. yada 3.leri çok farklı ve güzel buluyorum,birde bu alman lenaya bayıldım

ama hep içimde kalmıştır,keşke kenan doğulu çakkıdıyla katılsaydıda o şarkıyla çıksaydık eurovisiona..kesin 1. olurduk..

manga bir harika; ama arnavutlarin sarkilarida cok hos geldi kulagima...
digerleri sinifta kaldi gozumde :)))))))))))))

manga komik bence, harika değildi ama sırbistan ve ermenistan favorilerim.

serbia ve armenia favorim :)
almanyayı hiç beğenmedim kesin sonlarda olur diye düşünüyorum.

Manga'nin sarkisini ve müzigini begenmedim acikcasi,,,alel acele hazirlanmis basit bir sarki gibi geldi kulagimi.hic emek yok,,datridiri dittiri sarki iste..karma karisik her entstürman caliyor.Eurovizyon icin nedense hep ayni ritimler isleniyor.hic degisiklik yok dinlemesemde olurmus..
benim bir dahaki eurovizyon da görmek istediklerim ya Teoman yada Sebnem Ferah..

manga süperdi valla bekledigimden daha iyidi..bence kesin ilk 3 deyiz..hatta 1.yis:)tabi oyları verirken siyasi görüşler yine ortaya çıkmassa..

yok be gülüm 1. olamayiz tabi her sene umsakta umdugumuzu bulamiyoruz.. mangayi genelde severim hele hele bir kadin cizeceksin parcasi hala bikmadan dinledigim sarkilar arasindadir... ben oyumu verecegim mangaya ... ama siyaset yine bas rolde olacak , eski yugoslayvay birbirine verecek.. biz yine kardeslik dotluk deyip ermenilere verecegiz ama onlar tarafindan avcumuzu yaliyacagiz

yok be gülüm 1. olamayiz tabi her sene umsakta umdugumuzu bulamiyoruz.. mangayi genelde severim hele hele bir kadin cizeceksin parcasi hala bikmadan dinledigim sarkilar arasindadir... ben oyumu verecegim mangaya ... ama siyaset yine bas rolde olacak , eski yugoslayvay birbirine verecek.. biz yine kardeslik dotluk deyip ermenilere verecegiz ama onlar tarafindan avcumuzu yaliyacagiz

biz kardeslik deyip oy atmiyoruz ki ermenistan'a, ulkedeki ermeniler atiyorlar kendilerine
ben yine adim gibi eminim ki belcikadan yine tam puan gidecek turkiyeye, ve buda turklerin çogunlukta oldugu ulkelerden gidecektir yine...
belcika, hollanda, almanya, bi ihtimal daha fransa ve azerbeycan bunlar turkiyeye tam puan verecek ulkeler arasinda... digerlerinin birbirlerinin ... yediklerini yine görücez her yil oldugu gibi
:(((

Back
X