Eurovision 2010 Favorimiz

kipacu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
171
5
96
İstanbul
Kızlarrrrrrrrr tabi ki Manga yı kalbimizleeee destekliyoruz.. turkbayragi Benim amacım başka beğendinz şarkı var mı fikirlerinizi almakk...
Almanya nın şarkısı bence 1.lige aday bı sarkıı sabahtan berı dınlıyormm içimi kıpır kıpırr yapıyoooooo dinlemenizi tawsıye ederımmm yerimseniben

Lena Meyer-Landrut - Satellite - Eurovision Song Contest 2010 Germany sositososito

ya kacta baslıyor ,yarı fınal var bu aksam baktım yoktu ,saatını bılen var mı acaba

bende almanyayi destekliyorum.
her zaman hak edenin kazanmasindan yanayim, ben mangadan cok lenanin sarkisini begeniyorum

tesekkur ederım ,gercektn güzelmiş Lena'nin sarkısı

12 point is going to Germanyyyyyyyyy opuyorumnanaktan

manganın şarkısıda guzel kötü değil en azından akıllandılar hadiseninki gibi dillere düdük etmediler

Valla 12 points go toooo Serbia! kesinim bu konuda valla...Bayılıyorum Goran'ın elinden çıkan şarkılara.

basladı kaydirigubbakcemile2

ya ben hıc bırını dınlemedım dogru durust sen yazınca dınledım Goran yazmıs ,bayıldım resmen

bakalım cumartesıı baya çekişmeli olucak.. azrbycanınki de guzeldı ama o tarz şarkılar klasikleşti..Manga değişik tarzıylaa göz boyadı bu doğruu farklılık oluşturdu.. ama hala almanya diyorm :emir_bebek: biz 1. olalım onlar 2. :hulya:

ben en cok bizimkini begendim ya gecen sene mesela yunanistandı galiba begendim ama bu sene şimdiye kadar dinledigim en guzel bizim görsellik flnda guzel olmus

Belarus,Belçika,Ermenistan favorilerim.
Ama eenn güzeli Sırbistaannn zemuszemus
belograd belograd ja bezobrazann kaydirigubbakcemile2 hop hop hop ovo je balkan!

Bence Goran Bregovic'in kalasnikof sarkisina benziyor. Ama Sırbistan muhteşemdi ben çok sevdim. Ayrıca Hayastan bir de Gürcistan çok güzeldi. Manga tam anlamıyla kötü! O robot ne yani, çok anlamsızdı bence. Finale nasıl kaldık hayret..

bence manga guzel ama sarkı hep aynı duzeyde gıdıyor buda ınsanı sıkıyor arada ritim bbıle deısmıyor aynı rıtımle baslayp aynen bıtıyo bu cok skmıs... robot guzel ama cok sade yanı bıkac robot olsa bı kac kız cıksa sora dans etseler fln bu salak salak hrktler yapıo arkadakaydirigubbakcemile2

ben izlanda ve sırbistan ı beğeniyorum,özellikle de izlanda nın solisti şişman ve sesi harika,sırbistan ın da goran bregoviç destekli şarkılar süper...

ben izlanda ve sırbistan ı beğeniyorum,özellikle de izlanda nın solisti şişman ve sesi harika,sırbistan ın da goran bregoviç destekli şarkılar süper...

Aynen, tüm mesajlarda goran yazdım buraya ööğk geldi eminim kızlar ama ben sırbistan ve ermenistan'a bayıldım. Ermenistan'ın temsilcisi olan kadın zaten çok çok çok iyi bir müzisyen. Ama geçen sene ki Arshakyanner sesleri daha güzeldi. Ama onlar da geçen sene çok şahane şarkıları varken Ermenistan'ı rezil ettiler. Merak edenlere Khelpane, Dzugtag Mom, Hasrsanekan tavsiyemdir.

Back
X