Anne bebek dnasını zor ayrıştırmışlardı sanırım kan sulandırıcı kullananlarda oluyordu bilmiyorumAy niye okadar gec cikti ki ya valla bende bekle bekle kafayı yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne bebek dnasını zor ayrıştırmışlardı sanırım kan sulandırıcı kullananlarda oluyordu bilmiyorumAy niye okadar gec cikti ki ya valla bende bekle bekle kafayı yicem
Ay evet ya bende kan sulandirici kullaniyorum da tekrar kan istediler sonuclandirilamamis verdigim kan ornegi belki kan sulandirici ile alakalidir tekrar kan istedilerAnne bebek dnasını zor ayrıştırmışlardı sanırım kan sulandırıcı kullananlarda oluyordu bilmiyorum
Benim de 7. Gün geldi raporlar ama kan örnegi sonuclandirilamamis malesef gidip tekrar kan verdim..Ben Eurofins NIPT testini yaptırdım ve sonuçlar 5-6 gün içinde elime ulaştı. Sonuçlarım için Eurofins’le görüşme yaparken, yeni sistemde sonuçların daha hızlı çıktığını söylediler. Ancak ek test gerekirse süre 10-12 güne uzayabiliyormuş orada kişiden kişiye ve süreçlere göre de değişkenlik gösterebildiğini iletmişti yetkili arkadaş. Benim için süreç gayet sorunsuz ve hızlıydı.
Bende down yuksek risk çıktı cvs yapılacak sizinkidemi bu şekil di lütfen yardımcı olunMerhaba,ben de eurofins firmasında yaptırdım testi,11. Haftada. Benim sonucum 5 gün içerisinde çıktı. Sizin için de hayırlı güzel sonuçlar inşallah ama şunu da belirtmek isterim,risk yüksek çıkınca sağlıksız olacak diye bir şey yok, benim annemin de riski yüksek çıkmıştı hatta acil amniyosentez yaptılar ama çok şükür kardeşim sağlıkla dünyaya geldi. Sizin de öyle olacaktır eminim,şansınız bol olsun
Merhaba,öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ama butest sadece risk düzeyini gösteren bir test ve birçok insan yüksel riskli çıkabiliyor. Ama buna rağmen sağlıklı bir bebeğe kavuşuyor. Umarım sizin de sonucunuz bu şekilde olur dua edicem sizin için Allah'ım güzel yazılar inşallah size ve bebeğinizeBende down yuksek risk çıktı cvs yapılacak sizinkidemi bu şekil di lütfen yardımcı olun
Test %90 dogru özellikle trizomal 21 de . Ve detaylı ultrasonda down ait tüm sendromlar var. Cvs yapildi ama bebegin down olduğu belli ense , kalp ve downun bir çok sendromlari var. Allah kimsenin başına vermesin çünkü yıllarca ugratim bu bebek için. Duanız için çok sagolun. Allah razı olsun.Merhaba,öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ama butest sadece risk düzeyini gösteren bir test ve birçok insan yüksel riskli çıkabiliyor. Ama buna rağmen sağlıklı bir bebeğe kavuşuyor. Umarım sizin de sonucunuz bu şekilde olur dua edicem sizin için Allah'ım güzel yazılar inşallah size ve bebeğinize
Test %90 dogru özellikle trizomal 21 de . Ve detaylı ultrasonda down ait tüm sendromlar var. Cvs yapildi ama bebegin down olduğu belli ense , kalp ve downun bir çok sendromlari var. Allah kimsenin başına vermesin çünkü yıllarca ugratim bu bebek için. Duanız için çok sagolun. Allah razı olsun. BMerhaba,öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ama butest sadece risk düzeyini gösteren bir test ve birçok insan yüksel riskli çıkabiliyor. Ama buna rağmen sağlıklı bir bebeğe kavuşuyor. Umarım sizin de sonucunuz bu şekilde olur dua edicem sizin için Allah'ım güzel yazılar inşallah size ve bebeğinize
Test %90 dogru özellikle trizomal 21 de . Ve detaylı ultrasonda down ait tüm sendromlar var. Cvs yapildi ama bebegin down olduğu belli ense , kalp ve downun bir çok sendromlari var. Allah kimsenin başına vermesin çünkü yıllarca ugratim bu bebek için. Duanız için çok sagolun. Allah razı olsubende
Bende Test yanlis çıksın diye dua ettim burada çok araştırma yaptım insan minicik bir umudu arıyor ama bebege fetal dna ve yapılan detaylı ultrason down olduğunu gösteriyor ve fetal dna nin yanilma payı zaten çok az. Aşırı üzücü bir durum. Allah kimseye yasatmasin evladın ile bir bağ kuruyorsun , onun büyümesi sirin hareketlerini görüyorsun alışıyorsun sonra bu şekil hasta çıkıyor büyük yıkım oluyor insanda. Anlatılacak gibi bir üzüntü değil Allah kimseye yasatmasinMerhaba,öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ama butest sadece risk düzeyini gösteren bir test ve birçok insan yüksel riskli çıkabiliyor. Ama buna rağmen sağlıklı bir bebeğe kavuşuyor. Umarım sizin de sonucunuz bu şekilde olur dua edicem sizin için Allah'ım güzel yazılar inşallah size ve bebeğinize