• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Euro ne olur?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
148
Euro 3.14ken müşterimden ödemeyi aldım.
Henüz ihtiyaç olmadığından bozdurmadım. Ödemeler geldi. Bu hafta yapmam gerek.
Şu an 3.29dan bozdurabiliyorum.
Ciddi fark var.

Ödemeleri cumaya kadar erteleyebilirim.

Ertelemem iyi mi olur kötü mü? İlk duruma kıyasla zarar mümkün değil ama 3.29dan da düşer mi daha artar mı?

Altın düşüyor dolar düşüyor euro ne olur?

Ciddi fark var.

Ertelemem iyi mi olur kötü mü? İlk duruma kıyasla zarar mümkün değil ama 3.29dan da düşer mi daha artar mı?

Bence oda düşer Can'ım genelde haftayı düşük kapatıyor

Ciddi fark var.

Canım ekonomist değilim bi uzman tavsiyesi değil benimki ama birikim yaparken takip ediyorum az çok h sonuna kadar piyasalar durulur bence yeni bi durum yaşanmazsa ekonomiyi etkiliycek icerde ve dışarda kar satışları gelmeye başlıycaktır zaten merkez bankasının piyasayı soğutmak için yaptığı açıklamalar var iyi düşün ama tüm samimiyetimle söylüyorum cumaya kadar bu fiyatları bulmazsın diye tahmin ediyorum çünkü bende dolar alıcam biraz daha bekleme taraftarıyım inşallah senin için hayırlı karlı neyse o olur

Bence oda düşer Can'ım genelde haftayı düşük kapatıyor

Yarını bir göreyim o zaman.
3.14ün altına düşmez zaten.

Canım ekonomist değilim bi uzman tavsiyesi değil benimki ama birikim yaparken takip ediyorum az çok h sonuna kadar piyasalar durulur bence yeni bi durum yaşanmazsa ekonomiyi etkiliycek icerde ve dışarda kar satışları gelmeye başlıycaktır zaten merkez bankasının piyasayı soğutmak için yaptığı açıklamalar var iyi düşün ama tüm samimiyetimle söylüyorum cumaya kadar bu fiyatları bulmazsın diye tahmin ediyorum çünkü bende dolar alıcam biraz daha bekleme taraftarıyım inşallah senin için hayırlı karlı neyse o olur

Dolar düşük aslında.
Normalde bizde dolar alırdık bı sefer euro şans oldu diyelim.
Yarın duruma göre en azından küçük ödemeleri yapıp 30bin euro falan elimde tutabilirim.

Yarını bir göreyim o zaman.
3.14ün altına düşmez zaten.

Dolar düşük aslında.
Normalde bizde dolar alırdık bı sefer euro şans oldu diyelim.
Yarın duruma göre en azından küçük ödemeleri yapıp 30bin euro falan elimde tutabilirim.

Bol şanslar hayırlı bereketli olsun

3,32 şu an.
Beklemedeyim.
Gün sonu satmayı düşünüyorum.

Bence bekle
Bugün Cumhurbaşkanın açıklaması var.
Dengeler heran değişebilir

O açıklamayı bekliyorum açıkçası.
3,50 falan bekliyorlar o kısım ütopik geliyor. Şu hali de benim için gayet iyi ama bekliyorum.
Tüm ödemeleri cuma öğleden sonraya attım zaten

O açıklamayı bekliyorum açıkçası.
3,50 falan bekliyorlar o kısım ütopik geliyor. Şu hali de benim için gayet iyi ama bekliyorum.
Tüm ödemeleri cuma öğleden sonraya attım zaten
Valla artık hiçbirsey ütopik gelmiyor :KK53:
Umarım kârlı çıkan siz olursunuz:KK66:

3.40 ı gördü... 3.50 pek ütopik gelmiyor banada :) tabi dengeler her an değişmezse. Dolara da 3.25 altının gramına da 135 diyorlardı. Yıl sonuna kadar bu rakamlar bekleniyormuş. Yıl sonunu da beklemez belki :)

3,34 de suan
ben turkiyeye gelenene kadar ciksin tavan yapsin ki bizde cok harcama yapalim :D

Back
X