- Konu Sahibi Moonlight25
Kullanan arkadaslar, denemis olanlar, parfüm uzmanlari, hepsinize sesleniyorum
Bu 4 parfümden sizce en etkileyici, dikkat cekici ve karsi cinse hitap eden Parfüm hangisi.

Uploaded with ImageShack.us
Euphoria
euphoria ' yi zamaninda denemistim. Kokusunu begendigimi hatirliyorum ama suanda animsayamiyorum.
Forum da sik sik karsima cikti hata aranizdan öneren arkadaslarda oldu. Bu yüzden bir sans daha hak ettigini düsündüm.
Bu parfümü kuzenime d&p den dolma almistim. Oda bana herkesin parfümünü sordugunu söylemisti.
Kuzenim benim yasadigim sehirde yasamadigi icin kullanmam da sorun yok.
Kullanan hanimlar size sesleniyorum esinizin bu parfüme karsi tepkisi nasil? seviyormu?

Alien
Bu parfümü gecen yaz kesfettim.Ilk denedigimde itiraf etmeliyimki cok etkilendim.
eyfelden dolmasini aldirdim. Daha önce eyfel marka dolma parfüm hic kullanmamistim.
artik dolma oldugundan midir yoksa bende dolma parfümlere karsi basliyan alerjiden midir bilemiyorum ama
dolmasi beni okadar etkilemedi. Hata migrenimi azdirdi.

cinema
Bir kere deniyebildim bu parfümü. Güzel bir koku.
ama aklimda soru isaretleri var cünkü bir arkadasim daha kullaniyor.

Zen
Bu parfümü kuzenimle denemistik. Ikimizde begenmistik.
Cogu kisi bu parfümün cok hafif oldugunu yazmis.
Tabiki agir bir parfüm degil ama bana sanki okadar hafifte gelmemisti.
Yani daha dogrusu fresh bir koku gibi gelmemisti. Daha cok ciceksiydi sanki.
Ama kokuyu animsayamiyorum tam.
Bu 4 parfümden sizce en etkileyici, dikkat cekici ve karsi cinse hitap eden Parfüm hangisi.

Euphoria
euphoria ' yi zamaninda denemistim. Kokusunu begendigimi hatirliyorum ama suanda animsayamiyorum.
Forum da sik sik karsima cikti hata aranizdan öneren arkadaslarda oldu. Bu yüzden bir sans daha hak ettigini düsündüm.
Bu parfümü kuzenime d&p den dolma almistim. Oda bana herkesin parfümünü sordugunu söylemisti.
Kuzenim benim yasadigim sehirde yasamadigi icin kullanmam da sorun yok.
Kullanan hanimlar size sesleniyorum esinizin bu parfüme karsi tepkisi nasil? seviyormu?

Alien
Bu parfümü gecen yaz kesfettim.Ilk denedigimde itiraf etmeliyimki cok etkilendim.
eyfelden dolmasini aldirdim. Daha önce eyfel marka dolma parfüm hic kullanmamistim.
artik dolma oldugundan midir yoksa bende dolma parfümlere karsi basliyan alerjiden midir bilemiyorum ama
dolmasi beni okadar etkilemedi. Hata migrenimi azdirdi.

cinema
Bir kere deniyebildim bu parfümü. Güzel bir koku.
ama aklimda soru isaretleri var cünkü bir arkadasim daha kullaniyor.

Zen
Bu parfümü kuzenimle denemistik. Ikimizde begenmistik.
Cogu kisi bu parfümün cok hafif oldugunu yazmis.
Tabiki agir bir parfüm degil ama bana sanki okadar hafifte gelmemisti.
Yani daha dogrusu fresh bir koku gibi gelmemisti. Daha cok ciceksiydi sanki.
Ama kokuyu animsayamiyorum tam.
Son düzenleme: