• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

euphoria, Alien, cinema, zen kullanan arkadaslar bakmadan gecmeyin

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Kullanan arkadaslar, denemis olanlar, parfüm uzmanlari, hepsinize sesleniyorum
Bu 4 parfümden sizce en etkileyici, dikkat cekici ve karsi cinse hitap eden Parfüm hangisi.

Uploaded with ImageShack.us

Euphoria

euphoria ' yi zamaninda denemistim. Kokusunu begendigimi hatirliyorum ama suanda animsayamiyorum.
Forum da sik sik karsima cikti hata aranizdan öneren arkadaslarda oldu. Bu yüzden bir sans daha hak ettigini düsündüm.
Bu parfümü kuzenime d&p den dolma almistim. Oda bana herkesin parfümünü sordugunu söylemisti.
Kuzenim benim yasadigim sehirde yasamadigi icin kullanmam da sorun yok.
Kullanan hanimlar size sesleniyorum esinizin bu parfüme karsi tepkisi nasil? seviyormu?

Alien

Bu parfümü gecen yaz kesfettim.Ilk denedigimde itiraf etmeliyimki cok etkilendim.
eyfelden dolmasini aldirdim. Daha önce eyfel marka dolma parfüm hic kullanmamistim.
artik dolma oldugundan midir yoksa bende dolma parfümlere karsi basliyan alerjiden midir bilemiyorum ama
dolmasi beni okadar etkilemedi. Hata migrenimi azdirdi.

cinema

Bir kere deniyebildim bu parfümü. Güzel bir koku.
ama aklimda soru isaretleri var cünkü bir arkadasim daha kullaniyor.

Zen

Bu parfümü kuzenimle denemistik. Ikimizde begenmistik.
Cogu kisi bu parfümün cok hafif oldugunu yazmis.
Tabiki agir bir parfüm degil ama bana sanki okadar hafifte gelmemisti.
Yani daha dogrusu fresh bir koku gibi gelmemisti. Daha cok ciceksiydi sanki.
Ama kokuyu animsayamiyorum tam.

Son düzenleme:
selam ck euphorıa kullandım yenı bıttı cok guzel bır koku her sıktıgımda mutlaka soruldu zen ı dp den kokladım ama o gun cok parfum kokladıgım ıcın algılayamadım kokuyu tekrar bakıcam cınemayı forumda cok sık gormeye basladım cok merak ettım bakılacaklar lısteme aldım alıenın begenmedım....

selam ck euphorıa kullandım yenı bıttı cok guzel bır koku her sıktıgımda mutlaka soruldu zen ı dp den kokladım ama o gun cok parfum kokladıgım ıcın algılayamadım kokuyu tekrar bakıcam cınemayı forumda cok sık gormeye basladım cok merak ettım bakılacaklar lısteme aldım alıenın begenmedım....

cnm cevap verdigin icin tsk ederim.
benimde listemde suan euphoria, cinema ve cascade agir basiyor.
Alien dedigim gibi orjinalini begenmistim. Basta agir gelmisti ama 1 saat filan sonra farkli bir hal almisti koku.
Ama dolmasini tenimde degil kiyafetlerim de kullandim. Migrenimi azdirdip, migdemi bulandirdigi günden beri ellime almadim.
Hata gecen aradim artik nereye koyduysam bulamadim.

cnm cevap verdigin icin tsk ederim.
benimde listemde suan euphoria, cinema ve cascade agir basiyor.
Alien dedigim gibi orjinalini begenmistim. Basta agir gelmisti ama 1 saat filan sonra farkli bir hal almisti koku.
Ama dolmasini tenimde degil kiyafetlerim de kullandim. Migrenimi azdirdip, migdemi bulandirdigi günden beri ellime almadim.
Hata gecen aradim artik nereye koyduysam bulamadim.

cinema kullanıyorum orjınal ve zen yada euphorıa almak istiyorum ne tavsıye edersınız ıddıalı sehvetlı bır koku arıyorum esım cınemada cıldırıyo ama artık degıstırmek ıstıyorum

cinema kullanıyorum orjınal ve zen yada euphorıa almak istiyorum ne tavsıye edersınız ıddıalı sehvetlı bır koku arıyorum esım cınemada cıldırıyo ama artık degıstırmek ıstıyorum

Ah canim ah tam adamina sormussun bende bu iki parfüm arasinda kaldim desem tam yeri.
Aslinda cinemada favorilerim arasindaydi ama malesef bilegimde pek kalici olmadi.
Yanliz koku kartinada kokusu günler sonra halen duruyordu ve dahada güzel bir kokuya dönüsmüstü.
Bu arada esim cildiriyor bu kokuya demissin. Erkekler üzerinde etkili oldugunu duymustum :)
Ben tam siparis vericekken kalicilik konusu aklima takildigindan vaz gectim.

Ck euphorianin da erkekleri cok etkiledigini duydum.
Kuzenime acigini hediye etmistim ve buna ragmen bana herkesin parfümünü sordugunu söylemisti.
Bu parfümü yanliz hediye olarak aldigim icin ne üzerimde nede koku kartinda denedim öyle siseden koklamistim.
Euphoria'ya yi cok arastirdim ve genelde cok güzel yorumlar okudum. Ck Euphoriayi agir bulanlar
bu parfümün forbbiden yada blossem versiyonunu tavsiye ediyor. Bence kendi üzerinde denemelisin.
Yanliz sunu söylebilirim euphoria icerik olarak diyer parfümlerden bence daha etkileyici ve farkli.
Mesela ben cinemanin icerigine baktigimda erkeklerin etkilenebilicegini tahmin etmistim cünkü icerisinde vanilya barindiriyor.
Euphoriada vanilya olmamasina rahmen cok etkileyici ve sexy bir koku oldugunu duydum.

Zen'i de denemistim, kokuyu tarif et desen edemem ama kokuyu kuzenimle cok begenmistik.
Bununda cok begenildigini biliyorum. Ayrica ck daha haifif.
Acikcasi ben ikisinede sahip olmak istiyorum :)) yanliz hangisini önce alirim o bir muama

Bence ck daha gizemli bir koku ama ikisinide denemeni tavsiye ederim.
Hem esininde fikrini almis olursun :))

Son düzenleme:
Yani etkilemek istediğin kişinin tercihleri önemli bence ama boşa ugrasma derim ben etkileneceği varsa etkilenir zaten :)Kaldı ki erkekler sekerli kokuları severmiş ben de öle biliyordum mesela ama buram buram kokan kokuları değil içine cektiğinde gelenleri seviyorlar bence :)Mesela Givenchy very ırrestible(pembe kutulu olan)pek tercih edilen bir koku değildir Türkiye'de ama kokladıgına ohh mis dedirtir :)Ben de cokca sevmem aslında ama erkek görüşü bu kanıda :)Euphoria'ya gelince ben Krdi'den almıstım forumdan.Tam bir kıs parfümü kendisi.Yarısından fazlası duruyor öle cok sıkmıyorum kalıcı oldugu için.Havalar güzelleşicek yüzüne bakmam sanırım :)Zenle ilgili de bir anım var.Büyük bir parfümeri zincirindeki müdüre hanım onun tam benim kokum oldugunu söyler durur.Beyaz kadın kokusu ne alaka bilmiyorum ama satıs tekniği de olabilir.Beni mayıs mayıs yapıyor o parfüm :)Alien zaten benim tarzım hiç değil.Cinemayı da kafadan eledim :)Tenindeki durusları da cok önemli bence.Beauty'nin yeni versiyonu cıkmıs sheer beauty diye ona baktın mı?

canim bu konuda sana hak veriyorum bir erkegi etkilemek
icin parfümün tek basina ise yaradigi söylenemez.Ama bence kokularin rolunu
okadarda kücümsememek gerek. Kötü veya güzel olsun kokular insani etkiler.
Ne biliyim bir insan nekadar güzel olursa olsun ter kokuyorsa olumsuz olarak etkilenirsin.
Parfümü cok agirsa sende bu konuda hassasan rahatsiz olursun.

Birde bana bu esmer ve beyaz ten kokusu hep cok garip gelmistir. Parfümerideki bir görevliye sormustum zamaninda
kadin öyle birsey yok demisti. Kalicilik konusu ayri. Bir parfüm her kiside ayni kaliciligi
göstermiyor cünkü herkesin cilt yapisi cok farkli. Mesela benim cildim cok kuru oldugundan parfümler fazla kalici olmuyor.
Birde herkesin ten kokusu farkli oldugundan parfüm herkeste farkli kokuyor.

Buarada yapilan bazi arastirmalarda erkeklerin hangi kokulardan hoslandigi belirlenmis.
Ama herkes ayni olcak diye birsey yok tabi. Herkesin zevkleri farkli. Buyüzden evli ciftler bence
parfüm seciminde birinine yardimci olabilir. Ama hayatinda biri olmayan kisiler de genel olarak begenilen
parfümleri tercih edebilirler.

Zaten bence önemli olan hepsini bir bütün olarak degerlendirmek. Temiz, bakimli olmak.
Ve herseyden önce kisinin kullandigi parfümü kendi begenmesi.

Canim Ck sheer beauty'yi deneme firsati bulamadim
Gerci Beaut'yide deniyemedim daha. Ama iyi olduklarini duydum.
Yaz yaklasiyor insallah önümüzdeki günlerde denerim :)))

Canim Ck sheer beauty'yi deneme firsati bulamadim
Gerci Beaut'yide deniyemedim daha. Ama iyi olduklarini duydum.
Yaz yaklasiyor insallah önümüzdeki günlerde denerim :)))

Ben de yaz parfümü almak istiyorum kendime canım ben sana göre daha hafif kokular tercih ediyorum sanki ama yardımcı olursun sen de bana denediklerinle inş. :)

Ben de yaz parfümü almak istiyorum kendime canım ben sana göre daha hafif kokular tercih ediyorum sanki ama yardımcı olursun sen de bana denediklerinle inş. :)

olurum tabi ne demek cnm. Aslinda ben genel olarak orta karar parfümler tercih ediyorum.
Yazin parfümden uzak duruyorum. Sadece yaz geceleri sürmeyi tercih ediyorum.

Hafif olarak mesela light blue 'yu öneririm yada yves rocher naturelle. Ikiside ayni kokuyor ztn:D
Tam yazlik müthis bir koku. nekadar sikarsan sik kimseyi rahatsiz etmesin.
Meyve ve cicek notalari barindiriyor. Ferah temizlik kokuyor. Bu arada naturelle light blue dan daha ucuz.
Denemeni tavsiye ederim.

Yves rocher naturelle
Ilk nota: Bargamot, limon
orta nota: yesil elma, yasemin, seftali cicegi
alt nota: Misk , sedir agaci

Son düzenleme:
olurum tabi ne demek cnm. Aslinda ben genel olarak orta karar parfümler tercih ediyorum.
Yazin parfümden uzak duruyorum. Sadece yaz geceleri sürmeyi tercih ediyorum.

Hafif olarak mesela light blue 'yu öneririm yada yves rocher naturelle. Ikiside ayni kokuyor ztn:D
Tam yazlik müthis bir koku. nekadar sikarsan sik kimseyi rahatsiz etmesin.
Meyve ve cicek notalari barindiriyor. Ferah temizlik kokuyor. Bu arada naturelle light blue dan daha ucuz.
Denemeni tavsiye ederim.

Yves rocher naturelle
Ilk nota: Bargamot, limon
orta nota: yesil elma, yasemin, seftali cicegi
alt nota: Misk , sedir agaci

Light Blue tenimde o kadar kötü bir hal aldı ki,hiç hoşlanmamıstım :)Yves Rocher Naturella'yı denerim varsa bu aksam,çok tşkler :)

Light Blue tenimde o kadar kötü bir hal aldı ki,hiç hoşlanmamıstım :)Yves Rocher Naturella'yı denerim varsa bu aksam,çok tşkler :)

evet cnm haklisin önemli olan parfümün tenle uyumu. Naturelli bir dene her nekadar iki koku birbirine benzetilsede icerik olarak
tam olarak ayni degiler. Istersen eskilerden Noa, tommy girl ve lancome miracel birde göz at bunlarda yazlik hafif kokular.

Bu arada Sheer beauty deneme firsati bulabildinmi?

evet cnm haklisin önemli olan parfümün tenle uyumu. Naturelli bir dene her nekadar iki koku birbirine benzetilsede icerik olarak
tam olarak ayni degiler. Istersen eskilerden Noa, tommy girl ve lancome miracel birde göz at bunlarda yazlik hafif kokular.

Bu arada Sheer beauty deneme firsati bulabildinmi?

Bu aksam Naturella'yı denedim ben Light Blue'dan daha basarılı buldum bu parfümü hele indirimlere denk gelirse tadından yenmez tam yazlık fresh bir koku.Tşk ederim güzel önerin için.Sheer Beauty'i de denedim bence güzel bir koku hafif sekerli ama rahatsız etmiyor alttan çiçek ve meyve kokuları geliyor.Cok farklı değil evet ama yeni parfümlerin cogu birbirine benziyor nota olarak yakısana cok yakısacagını tahmin ediyorum :)

Bu aksam Naturella'yı denedim ben Light Blue'dan daha basarılı buldum bu parfümü hele indirimlere denk gelirse tadından yenmez tam yazlık fresh bir koku.Tşk ederim güzel önerin için.Sheer Beauty'i de denedim bence güzel bir koku hafif sekerli ama rahatsız etmiyor alttan çiçek ve meyve kokuları geliyor.Cok farklı değil evet ama yeni parfümlerin cogu birbirine benziyor nota olarak yakısana cok yakısacagını tahmin ediyorum :)

begenmene sevindim cnm artik bende önümüzdeki günlerde vaktim olursa bir sheer beauty yi denerim:)

Ah canim ah tam adamina sormussun bende bu iki parfüm arasinda kaldim desem tam yeri.
Aslinda cinemada favorilerim arasindaydi ama malesef bilegimde pek kalici olmadi.
Yanliz koku kartinada kokusu günler sonra halen duruyordu ve dahada güzel bir kokuya dönüsmüstü.
Bu arada esim cildiriyor bu kokuya demissin. Erkekler üzerinde etkili oldugunu duymustum :)
Ben tam siparis vericekken kalicilik konusu aklima takildigindan vaz gectim.

Ck euphorianin da erkekleri cok etkiledigini duydum.
Kuzenime acigini hediye etmistim ve buna ragmen bana herkesin parfümünü sordugunu söylemisti.
Bu parfümü yanliz hediye olarak aldigim icin ne üzerimde nede koku kartinda denedim öyle siseden koklamistim.
Euphoria'ya yi cok arastirdim ve genelde cok güzel yorumlar okudum. Ck Euphoriayi agir bulanlar
bu parfümün forbbiden yada blossem versiyonunu tavsiye ediyor. Bence kendi üzerinde denemelisin.
Yanliz sunu söylebilirim euphoria icerik olarak diyer parfümlerden bence daha etkileyici ve farkli.
Mesela ben cinemanin icerigine baktigimda erkeklerin etkilenebilicegini tahmin etmistim cünkü icerisinde vanilya barindiriyor.
Euphoriada vanilya olmamasina rahmen cok etkileyici ve sexy bir koku oldugunu duydum.

Zen'i de denemistim, kokuyu tarif et desen edemem ama kokuyu kuzenimle cok begenmistik.
Bununda cok begenildigini biliyorum. Ayrica ck daha haifif.
Acikcasi ben ikisinede sahip olmak istiyorum :)) yanliz hangisini önce alirim o bir muama

Bence ck daha gizemli bir koku ama ikisinide denemeni tavsiye ederim.
Hem esininde fikrini almis olursun :))

Back
X