Cilt Bakımı Ürünleri Eubos ürünlerini deneyen war mı?süper bişey yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizötesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ya aldığınız krem ve sabunun resmini buraya ekleyebilirmisiniz?nerden aldığınızı da belirtebilirseniz iyi olur.

arkadaşlar sanırım kullananların geneli yağlı cilttli benim cildim kuruya dönük yıkama jeli ve nemlendiricisini almayı düşünüyorum.aranızda kuru ciltli ve eubos ürünlerini kullan var mı tavsiye eder misiniz?

Ben gündüz ve gece kremini kulllandim .malesef cok sürmedi kullanmam uzun vadeli birsey söylemem ama güzel yumusatiyor cildi yalniz benim sorunum cok parfümlü burnum sizliyordu resmen .cildim hassas oldugu icin parfümlü ürün kullanmamaya basladim . suan avene extreme tolarance kullaniyorum cildim cok güzel duruldu.

arkadaşlar eubos sitesini inceledim zaten kuru ciltler için yıkama jeli yok:(
gece gündüz bide koroma faktörlü bi krem var ne alacağımı bilemedim...

denizötesi slmlar.ben istanbuldan yorumlarına bakılırsa bu ürün mucize gibi bişey sanırım.eubos sitesine girdim şöyle bi bakındım.sanırım her eczanede bulunmuyor.benimde karma bi cildim var.yanaklarımda az da sivilce sorunlarım oluyor.ne ürün aldıysam bana yaramadı cnm.karma ama hassas bi cildim var.bu ürünü bulmak için bayagı çaba sarfetmem gerekiyor herhalde.inşallah bulurum.ayrıca gözaltı morlugu için yazdıgın mayalı karışı kaç dk bekletecegiz gözümüzde.göz çevremde inanılmaz kuru benim.sevgiyle kal
c.gif
a.gif
n.gif
m.gif

canım bir orum olucak.bende bu aralar cildim için uygun cilt bakım ürünleri arayışı içerisindeyim..ne kullandıysam memnun kalmadım..cildim çok hassas.en son olay kremlerini kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum fakat bırakıcam..cildimde herhangi bir sorun yok..sadece çok kuru ve çene bölgemde sivilceler var tektük..öyle kızarıklık yada akne filan yok..ama ben tamamen pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt istiyorum.bu dediğin ürünler bunu sağlarmı..birde bu ürünlerin etkisini göstermesi için o dediğin bakımları sürekli yapmam mı gerekiyor..mısır unu soda vs canım ya yardımcı olursan sevinirim.he birde doktorlar yazabiliyormu bu ürünleri yada ssk ile anlaşması filan varmı?

istanbul icin eubos alabileceginiz yer soyleyim. bakirkoyde minibuslerin durdugu bir yer var. oaralardaki eczanelerde var eubos bir de alisveris merkezlerinin eczanelerinde oluyor.

sevgili denizötesi eubos kremi aldım.tahminimden daha koly oldu almam.2gün oldu kullanalı.umarım bende memnun kalırım.gündüz kremi (pembe renki)sabunu (mavi renklı)olanından oldum.paylaşımların için teş ederim canım.a.s.

http://media.bigoo.ws/letters/style17/y.gif[/img]
l.gif
e.gif
k.gif
a.gif
l.gif

arkadaşlar kullanıp memnun kalanlar sonuçları yazarsa çok iyi olur...gerçi ben daha bulamadım ama olsun..

Bende bugün aşağıda linkini verdiğim siteden gece kremi, gündüz kremi ve sıvı temizleyici sipariş ettim. Bakalım deneyip göreceğim...

2 gün önce aldım eubosu şimdilik sadece sabun aldım pembe olanından kokusu çok güzel paylaşımın için sağol denizötesi ayrıca işe yarayıp yaramadığını bi kaç gün içinde yazarım

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım acaba bu krem ve yıkama jeli benim cildime uyar mı kırışıklık falan demişsiniz belirli bi yaş sınırı var mı?

iki rengi var bunun kızlar :uhm: pembe olan mı mavi olan mı daha iyi hangisi hangi cilt tipine göre bilen varsa yardım edebilir mi :uhm::uhm:

kızlar ben pembe sabununu aldım ve şu an yüzümdeki sivilcelerde azalma var iki hafta falan oldu kullanalı ama bence en iisi cilt uzamanına gidip sorun sivilce öyle pat diye yileşen bir sorun değil zamanla iyileşir ve sabır gerektirir:smiley-cool:a.s.

kızlar ben pembe sabununu aldım ve şu an yüzümdeki sivilcelerde azalma var iki hafta falan oldu kullanalı ama bence en iisi cilt uzamanına gidip sorun sivilce öyle pat diye yileşen bir sorun değil zamanla iyileşir ve sabır gerektirir:smiley-cool:a.s.

canım her yaş için uyun mu?Bide fiyatını yazar mısın?

Buarada arkadaşlar elma sirkesiyle yüzünüzü silerseniz faydasını görceksiniz.sivilceleri azaltıyor ve gözenekleri sıkıştırıyo..

Back
X