yoo günün sonunda onlar leş gibi bir ilişkiye hapsettiler kendilerini. kadın inadından, erkek de korkaklığından vazgecmedi. sonuc olarak ben hayatta hakettiğimden, beklediğimden çok daha hayal üstü bir adamla evlendim.
ama kız düğününden bir hafta önce bana mesaj atıp ‘eğer seni ararsa nolur acma, nikah masasında terkedilmek istemiyorum’ dedi.
bazı biten seyler bitmeli. biten şeylerin her zaman bitmesinin bi sebebi vardır. kendi nezdimde söylemiyorum bunu. Allah beni kurtarmış. o ikisi için,özellikle kız için söylüyorum. ömrü boyunca öyle bir adamla yaşayacak. ömrü boyunca aldatıldığı, değersiz hissettiği anılarla yaşayacak. ömrü boyunca bana kin besleyecek. kin beslemesi gereken asıl kişinin ben olmadığımı bildiği halde. sırf Aslı kazandı dememek için, sırf bu çocuk Aslı varken benimle evlendi diyebilmek için evlendi onunla. bir keresinde beni arayıp defalarca ölmem için dua ettiğini söylemişti. ben kızmadım bile. hiçbir zaman ne ona ne de o çocuğa kızmadım. bazı insanlar böyledir yani. bazı şeyler de böyle olmalıdır.
dediğim gibi günün sonunda ben kazandım. çünkü bitti dediğim yerde yürüyüp gitmeyi bildim. en güzel anılarımı, sevgimi, bir zamanlar sonum olacağına inandığım adamı da bıraktım ve yürüdüm. geriye hiç mi bakmadım? kaç kez.. kaç kez arkadas sohbetinde gülüp eğlenirken bir anda ağlama krizlerine girdim. 3 yıl ömrümün tek aşkından vazgectiğime inandım. ama sonra gerceğini buldum
esim oldu. bir kez bile sevgisinden süphe ettirmedi. bir kez olsun korkaklık etmedi konu ben olduğumda. konu kendisi bile olduğunda o yine beni secti
ayy cok duygusal oldum su an. i love you kocaaamm