Kendimi çok kötü hissediyorum. Lise son sınıftayım fakat doğru düzgün bir arkadaşım yok. Bir tane çok sevdiğim arkadaşım vardı fakat o da "hiç beni dinlemiyosun, içten değilsin" gibi bahanelerle arkadasligimizi bitirdi. Okulumuz küçük bir okul herkesi tanıyorum kafama uyan bi insan yok o yüzden okuldan kimseyle arkadas olamam. Zaten son senemiz herkes ortamini kurmus. Herkes dedikoducunun teki samimi değiller. Yapayalnız kaldım. Cok zoruma gidiyor o baskalariyla dolaşıyor sırf bana inat gülüp kahkahalar falan atıyor. Bu durumum yüzünden onumdeki ygs sınavına odaklanamiyorum. Universiteden de umudum yok. Herkes universitede cikarlar konusir falan diyor. Tek istegim bir tane samimi dost ama olmuyo yok kimsenin umrunda degilim ezikce dolasiyorum etrafta. Sorun bendedir belki arkadaslarima olan hislerimi samimiyetimi hissettiremiyorum ama ne yapayim mizacim bu elimde değil. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin psikolojm bozuldu artık kimseye guvenemiyorum zaten kimsede konusmuyor benimle. Cevaplarinizi bekliyorum