• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Etlik zübeyda hanım hastanesinde kaçıncı aşılamadan sonra gebe kaldınız?

• 2.aşılamada tuttu.

OY: 0 0,0%
  • 3 ve daha fazla sayıda aşılama denedim ve gebe kaldım.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
kle
canım rapordan kastım devlet tedavi masrafarını yani ilaç paraları için rapor ben iğneli gonalf 900 kullandım normalde 900 lira dendi rapor çıktığı için 200 ödedim.çatlatma iğnesi ovitrelle ve crinone jel için de para ödemedim.özelden alamazsın diye biliyorum raporu.baya evrak işi var ve şartların tutması lazım heyete konseye giriyorsun drlar izin verirsede raporun çıkıyo aşılama yada tüp bebek için.
Tebrikler gebesiniz sanirim nasil gebe kaldiniz acaba

Peki hastane nasil doktorlari filan hangi doktora gitmistiniz
İnfertilite Doktorları iyiydi ama aşılama bölümü biraz kalabalık ve içeri bi kaç kadın alınıyordu hazırlık aşamasında doktor sabit değildi galiba ama komisyonda prof dr serdar dilbaz vardı sürekli toplanıp iğne ilaç dozlarına karar veriyorlardı. Aynı zamand serdar hocam ve ekibinde tüp bebek tedaviside yaptırdım gayet ilgililerdi memnun kalmıştım.

İnfertilite Doktorları iyiydi ama aşılama bölümü biraz kalabalık ve içeri bi kaç kadın alınıyordu hazırlık aşamasında doktor sabit değildi galiba ama komisyonda prof dr serdar dilbaz vardı sürekli toplanıp iğne ilaç dozlarına karar veriyorlardı. Aynı zamand serdar hocam ve ekibinde tüp bebek tedaviside yaptırdım gayet ilgililerdi memnun kalmıştım.
Teşekkür ederim

kle

Tebrikler gebesiniz sanirim nasil gebe kaldiniz acaba
Teşekkürler mesajınızı yeni fark ettim. İlk gebeliğim değil . Şuan ikinci hamileliliğim kendiliğindem doğal yolla hamile kaldım. İlk gebeliği. Tüp bebek tedavisi aracılığıyla kavuştum 2.5 yaş ikizlerim var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye bolca dua ediyorum 🤲🏻

Teşekkürler mesajınızı yeni fark ettim. İlk gebeliğim değil . Şuan ikinci hamileliliğim kendiliğindem doğal yolla hamile kaldım. İlk gebeliği. Tüp bebek tedavisi aracılığıyla kavuştum 2.5 yaş ikizlerim var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye bolca dua ediyorum 🤲🏻
Ay Maşallah bizzat ismimle dua eder misiniz gebelerin duasi kabul olur derler

Zaman çok çabuk geçmiş . Takip ediyordum sizi. Maşallah doğum yapmış büyütmüşsünüz siz de . Ben de Zübeyde hanımda 3 tüp bebek denemesi yaptım , ilki olumlu sonuçlandı ama 3,5 aylıkken düştü . Diğerleri hiç tutmadı . Ama ben de memnundum Zübeyde hanımdan . Devletin böyle bir imkan tanıması da ayrı güzel . Dördüncü de sadece mekan değişikliği için özelde oldum ve ben de sağlıkla kucağıma aldım . Benimki de 2 yaşına girdi yeni . Rabbim isteyene aratmadan versin inşallah 🙏 sağlıkla büyütün , sizin adınıza da sevindim .

Zaman çok çabuk geçmiş . Takip ediyordum sizi. Maşallah doğum yapmış büyütmüşsünüz siz de . Ben de Zübeyde hanımda 3 tüp bebek denemesi yaptım , ilki olumlu sonuçlandı ama 3,5 aylıkken düştü . Diğerleri hiç tutmadı . Ama ben de memnundum Zübeyde hanımdan . Devletin böyle bir imkan tanıması da ayrı güzel . Dördüncü de sadece mekan değişikliği için özelde oldum ve ben de sağlıkla kucağıma aldım . Benimki de 2 yaşına girdi yeni . Rabbim isteyene aratmadan versin inşallah 🙏 sağlıkla büyütün , sizin adınıza da sevindim .
Çok sevindim hep dua ediyordum. Allahım isteyen herkese nasip et diye.sizin bebiş büyümüş maşallah. Çok şükür zaman geçiyor bi şekilde rabbim yinede kimseye yaşatmasın sınamasın diyelim evlatlarımıza kavuşmak için geçirdiğimiz yollardan. Herkes dilediği vakit kavuşur inşallah. Geçmez denilen zaman geçti şükür yerine başka başka telaşlar aldı. Evet bende memnundum. Özelde kavuşmak vesileymiş.İyi ki devletimiz var. Allah devletimize zeval vermesin yokluğunu göstermesin. Şuan çok pahalanmış tedavi ücretleride Allah herkesin yardımcısı olsun.

Back