Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırıcam ama 2 iğneli aşılama şartı vardı o yüzdn diğer ay 4. Aşılamamı yapıp gidicm inşallahAnkara Etlik şehir Hastanesi'nde tüp bebek yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler var mı süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Selam kızlar birşey danışacağım benim Bilkentte 2 negatif aşılamam var ben direk etlik tüp bebek merkezine başvurabilir miyim şartları ne doktorları nasıl tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı tüp bebek maliyeti kaç lira bilgi verir misiniz?
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah güzel haber alırsınızBilkent’te yapılan aşılama etlikte raporlu olmak için yeterli mi bilmiyorum.Ama bende Bilkent’te bir aşılama yapıp Etlik e geldiğimde beni direk olarak tüp bebeğe aldılar amh düşük olduğu için ama Bilkent’te düşük dememişlerdi. Bende etlikten alacağım raporla gazi de tüp bebek denemek istedim alınan raporun sadece o hastanede geçerli olduğu söylendi mecburen bende etlikte başladım. Şu an için çok memnunum. Ücret konusunda sigortalı işeniz yılbaşından önce 17000 gibi maliyeti vardı ve yumurta toplama aşamasında alınacağı söylenmişti.ücretli tedavi için ise 56000 denmişti. Bunların dışında bir de kullanılan ilaçlar var bunları siz alıyorsunuz maalesef sigorta çok az bir miktar karşılıyor bazı ilaçları hiç karşılamıyor. Daha yumurta toplama aşamasına gelemedik ve şu anki ilaçlara ödediğim tutar30.000 i geçti.Yeni yılla birlikte mutlaka bir miktar artış olmuştur. Doktor olarak şu an inci hoca ve Kadriye hoca var ikisi de birbirinden kibar anlayışlı sabırlı insanlar kesinlikle tavsiye ederim
Bilkent’te neden devam etmiyor sunuz acabaSelam kızlar birşey danışacağım benim Bilkentte 2 negatif aşılamam var ben direk etlik tüp bebek merkezine başvurabilir miyim şartları ne doktorları nasıl tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı tüp bebek maliyeti kaç lira bilgi verir misiniz?
Biraz ara verdim ve sonuç alamıyorum sürekli git gel çok yordu süreçBilkent’te neden devam etmiyor sunuz acaba
Anladım bende şuan orada tedavi görüyorum şuan ilaç için doktorum rapor çıkarak bu ay evrakları götürüyoruz heyecanlıyım benim sürecim toplamda 3 ay sürdü bu aşamaya gelmek içinBiraz ara verdim ve sonuç alamıyorum sürekli git gel çok yordu süreç
Sizin süreç nasıl başladı neler yaptınız aşılamaya başlayacaksınız?Anladım bende şuan orada tedavi görüyorum şuan ilaç için doktorum rapor çıkarak bu ay evrakları götürüyoruz heyecanlıyım benim sürecim toplamda 3 ay sürdü bu aşamaya gelmek için
Aşılama değilde direkt tüp dediler bana belki benim o yüzden bu kadar hızlı ilerliyor yaş 30 amh 0.65 bunun etkisi olabilir rutin kan testleri genetik test yaptılar ve en son rahim filmi üzerine 10 gün sonra histereskopi oldum şimdi rapor çıkacakSizin süreç nasıl başladı neler yaptınız aşılamaya başlayacaksınız?
Çok güzel ilerlemiş süreciniz hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahAşılama değilde direkt tüp dediler bana belki benim o yüzden bu kadar hızlı ilerliyor yaş 30 amh 0.65 bunun etkisi olabilir rutin kan testleri genetik test yaptılar ve en son rahim filmi üzerine 10 gün sonra histereskopi oldum şimdi rapor çıkacak
Allah razı olsun dilerim senin de bir anda hemen her şeyin hallolur ve o güzel sonucu alırsın ben ilerledikçe yazarım inşallah durumlarıÇok güzel ilerlemiş süreciniz hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
Hepimiz hakkımda hayırlısı yazmaya devam et bilgi sahibi oluruzAllah razı olsun dilerim senin de bir anda hemen her şeyin hallolur ve o güzel sonucu alırsın ben ilerledikçe yazarım inşallah durumları
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı evlat nasib etsinVerdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah güzel haber alırsınız
Merhabalar benimde sureclerim tüp bebek sizin süreçler nasıl ilerledi bana tam açıklamalı yazarmisiniz bu arada reglimin 2 günü ve histereskopi olmam lazım devlette bugün randevu almaya gittim 11 gün sonraya randevu verdiler reglim bitiyor üstüne 11. Güne verildi randevu normalde adet bitince 1 hafta içinde olunması gerek diyor internet deAşılama değilde direkt tüp dediler bana belki benim o yüzden bu kadar hızlı ilerliyor yaş 30 amh 0.65 bunun etkisi olabilir rutin kan testleri genetik test yaptılar ve en son rahim filmi üzerine 10 gün sonra histereskopi oldum şimdi rapor çıkacak
Benim histereskopim tam yumurtlama gününe denk gelmişti benim de 11 ya da 10 uncu gündü korkma hiç zaten o ay cinsel ilişkiyi yasaklıyorlar antibiyotik kullanıyoruz rahim filmin de ki gibi düşün benim sürecim şöyle rutin testlerim yapıldı rahim filmim histereskopi bu ay da adetimin 4.günü ilaca başlattı gonalf f 150 ile menopur 150 kullanıyorum cuma günü tekrar gidip bakacaklar yumurtama ona göre tekrar sonra Allah nasip ederse opu olacak süreç nasıl ilerleyecek bende bilmiyorum buraya yazarım inşallah hiç korkma sonucu düşünüp umutla gidelimMerhabalar benimde sureclerim tüp bebek sizin süreçler nasıl ilerledi bana tam açıklamalı yazarmisiniz bu arada reglimin 2 günü ve histereskopi olmam lazım devlette bugün randevu almaya gittim 11 gün sonraya randevu verdiler reglim bitiyor üstüne 11. Güne verildi randevu normalde adet bitince 1 hafta içinde olunması gerek diyor internet de