Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil Hastanesi Kan Testi Sonuçları
Merhabalar, etlik şehir hastanesi kadın doğum acilinde beta takibi için kan testi verdim. Telefona mesaj olarak sonuçların çıktığı bilgisi geldi. Ama e nabızda görünmüyor. Hastaneye gidip mi öğrenmem gerekiyor?
Merhabalar, etlik şehir hastanesi kadın doğum acilinde beta takibi için kan testi verdim. Telefona mesaj olarak sonuçların çıktığı bilgisi geldi. Ama e nabızda görünmüyor. Hastaneye gidip mi öğrenmem gerekiyor
Merhabalar, etlik şehir hastanesi kadın doğum acilinde beta takibi için kan testi verdim. Telefona mesaj olarak sonuçların çıktığı bilgisi geldi. Ama e nabızda görünmüyor. Hastaneye gidip mi öğrenmem gerekiyor?
Ben gebeliğimi daha yeni öğrendim. Açıkçası 10-12. Haftalardan sonra özeldeki doktoruma devam edeceğim. O yüzden net bir bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem