- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Mathildamae
İnşAllah canimDuamı bekliyorum hala... İnsallah Rabbim nasip eder amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canimDuamı bekliyorum hala... İnsallah Rabbim nasip eder amin
Bebek icin 41 ayri kisi ye 41 hurma dagitmis annem.Hurmalara meryem suresi okundu ve tekrar bende topladi. Esimle birlikte yedik.inanıyorum
Ben site site forum forum gezdim geziyorum dua için. Benim duamın vakti gelmedi insallah sabırla bekliyorum. Rabbim tez vakitte nasip etsin Amin. Bildiklerim yaptıklarım: 1-cumartesi günü okunan 1900 tane tevbe süresi 129. Ayet varKonu up olsun, var mı tesirini bildiğiniz başka dualar arkadaşlar?
Ben her türlü hacet duasını ettim; sayıyla yapılan duaları ettim. Dilek tespihi yapıp duvara astım. hocaya gidip sıbyan muskası bile yazdırdım (muskayı takmıyorum uzun süredir, atacağım). En güzeli sayılarla muskalarla ritüellerle uğraşmadan yürekten bir dua. ve sürekli iyilik yapmak. iyi şeyler düşünmek, iyi şeyler yapmak.
evet hamileliktiMesaj atacaktım, atamıyorum sana. Çooook sevindim uzun süre sonra tekrar buraya gelip hacetinin olduğunu görmüş olmama.Hamilelik miydi senin hacetin? Rabbim bol bereketli, güzelliklerle dolu hamilelik versin
![]()
Cok cok cok sevindim. Burada duası kabul olanları görünce cok seviniyorum. Allah hayırlı şekilde nasip etsin size duanızın sükrünü. Rabbim bize de nasip etsin inşallah aminBol bol sadaka; maddi manevi yardım çok önemli.. İmkanı olanlar burs verebilir; olmayanlar haftada en az bir gün; cuma günü olabilir mesela, aç bir dilenciye ekmek arası birşeyler yaptırıp verebilir. Rabbime çok şükür, hayatımda çok uzun bir süredir, yapabilecek olup da "amaaan boşver bana ne" dediğim birşey olmuyor. Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez.
Ben her türlü hacet duasını ettim; sayıyla yapılan duaları ettim. Dilek tespihi yapıp duvara astım. hocaya gidip sıbyan muskası bile yazdırdım (muskayı takmıyorum uzun süredir, atacağım). En güzeli sayılarla muskalarla ritüellerle uğraşmadan yürekten bir dua. ve sürekli iyilik yapmak. iyi şeyler düşünmek, iyi şeyler yapmak.