Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlikler

Mevsimi geldi bir kardan adam yapmak şart oldu

img0305hu8.jpg

Malzemeler
Orta büyüklükte bir adet balon
2 su bardağı un
Küçük boy hunu
Gazlı kalem
Yün, renkli ip
Yapıştırıcı

YAPILIŞI
Önce bir yetişkin tarafından balon şişirilir ve yumuşatılır. Havası alındıktan sonra huni yardımıyla içine un doldurulur. Balon dolduğunda ağzı bağlanır. Böylece balon, oyun hamuru kıvamına gelmiş olur. Balon elle yoğurularak değişik yüz biçimleri oluşturulur. Ardından gazlı kalemle ağız, burun ve gözler çizilir. Yün parçalarından saçlar yapılır.

Eğitimsel Değeri:
Boyama ve kesme faaliyetleri nedeniyle çocuğun küçük kaslarının etkili bir biçimde kullanılması sağlanır.

e9970cc28bxp8.jpg

bunu geçen sene bir okulda gördüm kış mevsimi ile ilgili grup çalışması

1009307lz3.jpg

arkadaşlar isterseniz daha başka evde yapabileceğiniz veya okulda çocuklara yaptırabileceğiniz etkinlikler gönderebilirim özeldende msj yollayabilirsiniz:emir_bebek:

Eklentiler

• $iekeb8.jpg
    $iekeb8.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 132
  • $2005-03-29-Cadet-Craft_06-Butterfly-Craft-Activity.jpg
    $2005-03-29-Cadet-Craft_06-Butterfly-Craft-Activity.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 565
arkadaşlar isterseniz daha başka evde yapabileceğiniz veya okulda çocuklara yaptırabileceğiniz etkinlikler gönderebilirim özeldende msj yollayabilirsiniz:emir_bebek:

Özel mesaj yerine hekese açık paylaşım alanımızı kullansak güzel olmaz mı a.s.

evet size katılıyorum.özel yerine burda bütün arkadaşlar faydalansın.ayrıca etkinliklerin hepsi çok güzel.bu gün kızımla tuvalet kağıdı rulosundan tavus kuşu yaptık.çok eğlendik.yakında kelebeğide yapacağız.devamını bekliyorum merakla.hepinize teşekkürler.

Gerçek çam ağaçlarının yapaklarından yapılmış kart örnekleri.....Ağaçların boş yere katledilmesine karşıyız bu aradaa.s.

sdc11554pv8.jpg

sdc11540mr2.jpg

sdc11525eq7.jpg

Vazgeçilmezimiz tuvalet kağıdı rulosu
ipak606ei8.jpg

scow.jpg

bcow.gif

Son düzenleme:
X