Maske Tarifleri Etkili peeling ve maske tarifleri (denenmiş ve her bolgeye özel) denemelisiniz:)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mermaid5

Atatürk'ün kızı ☪
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
622
2
26
Diğer
kızlar bugüne bakar kendim yapıp da memnun kaldıgım maske ve peelingleri paylasmak istiyorum sizinle.

el ayak yüz dudak vücut için farklı peelingler ve maske tarifleri denedim. bir yerden bulup da denediğim seyler degil evde hep bulunan malzemelerin cilt üzerindeki etkilerini düşündüm ve bunları hazırladım.

mesela yogurt karbonat maskesi bende hiç bir işe yaramazken baskalarının siyah noktalarını gecirdi. yani herkeste farklı etki yapabiliyor maskeler. ama peelingler genel olarak herkesi memnun ediyor.

gelelim tariflere:15:

peelingler: :51:

1.limon-karbonat

3 çay kaşıgı karbonatı bir tabaga koyuyoruz ve üzerine 2 cay kaşığı limon ekliyoruz. sonra reaksiyon baslıyor. kopürme durunca karıstırıp yüzümüze tamamen degl de siyah noktalı bolgeye buhar banyosundan sonra ovalayarak uyguluyoru ve yıkıyoruz.

2.tarcın-bal

1 kasık bal 1 kasık tarcın. karıstırıp peeling ypıyoruz.

3.tuz-zeytinyagı-limon

tuzu direkt olarak degil, destilasyon işleminden sonra kullanıyoruz. nasıl mı? cezveye kaynayıp 1dk dinlenmiş yarım kahve finc. suyu koyun üzerine 1 yemek kaş. tuz ekleyin ce karıstırarak tamamen cözdürün. sonra cezveyi ocaga koyun. su buharlasacak ve tuz dibe ve kenarlara yapısacak. bu tuz cok küçük ve yumuşak tanecikli. bu kıvam için ocakta 5 6 dk bekletin. duruma göre artablir. tuzu sıyıtıp kaba koyun üzerine 1 cay kaşıgı limon suyu ve 1çk zeytin yagı koyun.tüm yüzünüze uygulayın. sivilecli yerlere aman sakın :) bu harika bir peeling:)

dudaklar için:

1.seker- zeytinyagı

klasik:)

2.bal şeker vazelin

yarımsar vazelinle balı karıstırıp 1 cay k. seker ekliyoruz.

3.yine en güzeli:)

destilasyon işlemini şekere veya tuza uygulayacagız. tercihim şeker. ama yukardakinin yarısı oranınında. üzerine de 1 çay kaşıgı bal ve zeytinyagı ekliyoruz. ve pamuk gbi dudaklara kavusuyoruz:)

ellere:

tuz ve sekeri direkıt kullanmak ince deriyi cizer. destilasyon uygylamalıyız.

tuzla yapmamız daha iyi. limon zeytinyagı tuz maskesi eller için de uygun.

maskeler:

1.yumurta-zeytinyagı.

1 yumurta sarısı ile 1 cay kaş. zeytinyagını klarıstırıp 20dk bekliyoruz.
canlılık ve yu usaklık için harika. bal da eklersek daha iyi sonuc alabiliriz:)

2. bal ce tarcını bu sefer tarcını sıcak balda eriterek yüzüömüze suruyoruz. yumusatır canlandırır uzun süreli kullanımda yüzeysel lekelerde etki gosterir. haftada 3 ve 2 ay boyunca. uzun ve zor:(

3.yogurt bal limon

1 yemek k. yogurt 1 cay k. bal ve birkac damla limon suyu

canlandırır ve besler

evet bayanlar bir kacını denenenizi istiyorum ve yorumlarınızı paylasmanızı:) özellikle peelingleri dnemelisiniz. mutlu ciltler :))

Back
X