- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi sirinsmurff
-
Nerden alıyorsun canım, gratisten mi?Hindistan cevizi yağını tek geçerim..
Nerden alıyorsun canım, gratisten mi?
Nasıl bir ürün, kıvam olarak krem? losyon? yağ? Biraz açıklar mısın?
Sağol canım, şimdi hatırladım sanki böyle katı kıvamda yağ görmüştüm. Shea butter kullanmıştım eskiden, bahsettiğin yağ da heralde ona benzer birşey olabilir. Biraz araştırayım bunu.Ben aktardan alıyorum. Kavanozlarda satılıyor. Katı yağ gibi duruyor biraz serinlikte ama eline alır almaz sıvılaşıyor hemen. Yani kıvamı ortamın ısısına göre kolayca değişiyor. Başka ülkeler yemeklerinde kullanıyorlar hatta. Google da bi arat o kadar çok şeye faydası var ki, makyaj temizleme, saç maskesi, göz çevresi bakımı, vücut bakımı, dudak kremi... Vücut kolayca emiyor. Kokusu da zaten organik olduğu için bildiğin hindistan cevizi.. :) Kullanan çok var, nette faydalarını bulur kopyalarım sana ama burda müsade oluyor mu, usülleri pek bilmiyorum.
Ben vaseline başka bir çeşidini kullandım, sarı renkli olan. Ama bana yeterli gelmedi malesef. Kakaolu olan daha mı yoğun acaba?Yves Rocher den vücut kremi alıyorum ben parabensiz miş . vanilya kolulu tercih ediyorum benim cildim de pul pul dökülüyor.
Vaseline® Kakao Işıltısı Derinlemesine™ Bakım Kremi ni tek geçerim ama. çok güzellll 350 ml ikisini alıyom. üst üste sürüp duruyom valla
Anladım canım. Elimdekileri bitirince bir de onu deneyim.Bilmiyorum ki benim karın bölgem ile sırt çukurum pul pul oluyor. Acayip kaşınıyor. KAkaolu çok güzel . Sarısını denemedim kivaseline dışında hiç Bi vücut kremi yeterli gelmiyor maalesef.
Faydasını görürsün inşallah canım. Cilt kuruluğu gerçekten başa bela.Vaseline kakao ışıltısı Sprey
güzel nemlendırıyor kokusu başta agır gelebılır ama etkısı güzel kollarım kaşınıyordu alerjı gibi birşey oldu spreyını sktım bol bol hemde bigün güzel idare etti kuruluğa iyi geldi...
ŞİMDİ ben kaşntı ve alerji için BİODERMA INTENSİVE BAUME aldım ama henuz kullanmadım !!!!
kaşıntı ve kızarıklığı önlediği yazıyor
Atopik cildler için olan seriden ;çok kuru çiltler için ,cildi onarıp yeniden yapılandırıyormuş pahalı bi krem kullanıp görücez
Aynen her gün sıkıntı Vaseline nın kakao ışıltısı var en memnun kaldıgım o gün içinde bırde aleo veralı yesıl spreyi var onu denemedım ama onada güzel dıyorlar günlük normal nemlendırme acısından kullanışlı öbür yandan cildin tahrıs kuru pul dökülme kaşıntı varsa dermokozmetık bır vucut losyonuna ıhtıyacın var benımde cok kurudur kaşınınca pul dökülür ve kızarır onun için cildime dermokozmetık şart olmuştu Biodermadan suan ıcın memnunum ama alerjı hapı kullanıyorum bitince krem tek başına etkili olucak mı bakıcazFaydasını görürsün inşallah canım. Cilt kuruluğu gerçekten başa bela.
Bende gül hastalığı oldu, onun da kurutucu etkisi var. Zaten kuru olan cildim iyice kurudu. Valla evde ne kadar krem, losyon, yağ varsa sürüyorum. Bir de saç için eczaneden aldığım bepanten ve e vitamini ampullerinden de ekledim kremlerimin içine. Bütün bunlara rağmen cildim yine kuru yine kuru. Ama itiraf edeyim artık çok sıkıldım devamlı vücuduma birşeyler sürmekten, o yüzden bu bahsettiklerimi sadece (gün aşırı) banyo sonrası sürüyorum artık. (önceden hergün, hatta günde iki defa sürüyordum)
Bahsetmiş olduğun vaseline spreyi merak ettim ama. Elimdekiler bitince bir de onu deneyeyim bari.
Geçmiş olsun canım.Aynen her gün sıkıntı Vaseline nın kakao ışıltısı var en memnun kaldıgım o gün içinde bırde aleo veralı yesıl spreyi var onu denemedım ama onada güzel dıyorlar günlük normal nemlendırme acısından kullanışlı öbür yandan cildin tahrıs kuru pul dökülme kaşıntı varsa dermokozmetık bır vucut losyonuna ıhtıyacın var benımde cok kurudur kaşınınca pul dökülür ve kızarır onun için cildime dermokozmetık şart olmuştu Biodermadan suan ıcın memnunum ama alerjı hapı kullanıyorum bitince krem tek başına etkili olucak mı bakıcaz
Canım ben bir zamanlar nivea nın mavi olanını duşta krem olarak geçiyor kullandım bıkac kez duş jelinden hemen sonra sürüyorsun kaygan nemli bir his veriyor suyun altında hemen akıp giden birsey degıl ama memnun kalmadım saç kremi gibi cildimde bıraktığı etkiyi düşündüm duş jelinide dermo kozmetik kullanıyorum herangı bı duş jelide bende kuruluk yapıyorGeçmiş olsun canım.
Geçen gün arkadaşımla konuşuyordum, bana "sen ne kadar bakımlısın, ben hiç vücut losyonu kullanmıyorum" dedi. Yani bizim gibi kuruluk derdi olmayanlar losyon kullanmayı bir lüks veya ekstra bir bakım olarak görüyorlar. Oysaki aşırı kuru ciltliler için bunun bakımdan ziyade zaruri bir ihtiyaç haline geldiğini bilmiyorlar. Hemen arkadaşıma izah ettim tabi .
Dermokozmetik konusunda da haklısın canım. Bakalım elimdekileri bitirdikten sonra belki ben de dermokozmetiğe başlarım artık.
Bu arada gratiste kremli duş jeli gördüm, denemek için hemen aldım, inşallah kuru cildimi nemlendirmeme bir nebze de olsa katkısı olur. Biraz kullanınca fikrimi yazarım.
Canım ben bir zamanlar nivea nın mavi olanını duşta krem olarak geçiyor kullandım bıkac kez duş jelinden hemen sonra sürüyorsun kaygan nemli bir his veriyor suyun altında hemen akıp giden birsey degıl ama memnun kalmadım saç kremi gibi cildimde bıraktığı etkiyi düşündüm duş jelinide dermo kozmetik kullanıyorum herangı bı duş jelide bende kuruluk yapıyorGeçmiş olsun canım.
Geçen gün arkadaşımla konuşuyordum, bana "sen ne kadar bakımlısın, ben hiç vücut losyonu kullanmıyorum" dedi. Yani bizim gibi kuruluk derdi olmayanlar losyon kullanmayı bir lüks veya ekstra bir bakım olarak görüyorlar. Oysaki aşırı kuru ciltliler için bunun bakımdan ziyade zaruri bir ihtiyaç haline geldiğini bilmiyorlar. Hemen arkadaşıma izah ettim tabi .
Dermokozmetik konusunda da haklısın canım. Bakalım elimdekileri bitirdikten sonra belki ben de dermokozmetiğe başlarım artık.
Bu arada gratiste kremli duş jeli gördüm, denemek için hemen aldım, inşallah kuru cildimi nemlendirmeme bir nebze de olsa katkısı olur. Biraz kullanınca fikrimi yazarım.
Ben yeni aldığım duş jelini henüz kullanmaya başlamadım. Kullanınca inşallah memnun kalırım. Benim aldığım sadece duş kremi değil, kremli duş jeli. Kremli şampuan gibi galibaCanım ben bir zamanlar nivea nın mavi olanını duşta krem olarak geçiyor kullandım bıkac kez duş jelinden hemen sonra sürüyorsun kaygan nemli bir his veriyor suyun altında hemen akıp giden birsey degıl ama memnun kalmadım saç kremi gibi cildimde bıraktığı etkiyi düşündüm duş jelinide dermo kozmetik kullanıyorum herangı bı duş jelide bende kuruluk yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?