Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Son zamanlarda bu başlığa uğramıyordum. Ne kadar güzel bu aralar. Estetikleri biraz dengelemiş galiba.

Yalnız bu kızın bu kadar güzel olmasında hiçbir estetikle yapılamayacak bir unsur etkin. o da alnının da büyük olmasının katkısıyla, burundan üstteki kısmın burundan alttaki kısımdan daha büyük olması. alnı, kaşları büyük ve çenesi küçük, bu yüzden gerçekten harika yüz orantıları var.

cildi ise beni çıldırtıyor gerçekten. ne kadar güzel oldu.

Uploaded with ImageShack.us

Güzel olabilir ama doğalmı hayır... Buda estetikli ve buda makyaj yapıp makyajsız gibi görünmeye çalışıyor...Yüzündeki tüylerinde maşallahı var...

Uploaded with ImageShack.us

Güzel olabilir ama doğalmı hayır... Buda estetikli ve buda makyaj yapıp makyajsız gibi görünmeye çalışıyor...Yüzündeki tüylerinde maşallahı var...

Bence önemli olan doğal mı değil mi meselesi değil. Sonuç ortada. Güzel bir kadın. Zevkler değişir tabi ama bana göre çok güzel. Estetikli olmasının ne önemi var ki. Bi dolu estetik olduğu halde çok çirkin olan bir sürü kadın var etrafta. Ve makyaj yapıp da makyajsız görünmeye çalışmak diye bir şeyi de ilk kez duydum. Kadın zaten hep doğal tonlar kullanıyor ve günlük fotolarında ten makyajı bazen allık hariç hiç yok. Zaten müthiş bir cildi var yani. Öyle bir çaba içinde olamaz. Burada da özel bir durum var. Bir programa veya çekime katıldığı için cildine makyaj yapmış.

Sadece tv de gördüğün ve makyaj yaparken yanında bile olmadığın bir kadının neresine ne sürdüğünü görmeden savunmasını yapıyorsun.Makyaj yapmıyormuş gibi görünmek derken öyle ürünler,öyle tonlar kullanıyorki doğal makyajıyla makyajsız gibi duruyor.Kadına çirkin demedim zaten ama bana göre çok güzel değil ve Allah aşkına bırakın şu sadece tv'de gördüğünüz insanların avukatlığını yapmayı.Buraya bir konu açılmış ve bende o konu ile ilgili özgürce yorumumu yaptım.İlla olumlu bir yorum yazılacak değil ya.

Avukatlığını yapan yok burada.
Tvde görmüyorum fotoğraflarında görüyorum. Hem de çok yakın çekim olanları.
Zaten senin onu çirkin bulup bulmaman beni ilgilendiren bir mevzu değil.
Ben sadece yanlış bulduğumu söyledim yazdığını.
Herkesin de yorum yapma hakkı vardır yazılanlara.
Bu kadar cellallenmenin lüzumu yok. :97:

Yenilerr...

Terliklerini çok sevdim. Kıyafetini de, çantasını da. Tarzına bayılıyorum.
Ten rengi de olay zaten. Bembeyaz, pamuk gibi. Çok çok güzel.

Bencede...Benim yorumumu doğru bulmak zorunda değilsin zaten... Çünkü o benim bakış açım ve benim düşüncem.

biri yorum yapınca diğeri ona cevap vermek zorunda mı ? herkes kendi yorumunu yazar;ama beğenmeyip aynı fikri paylaşmayınca şimşekleri bi anda üzerine çekmiş oluyosn sonra da senin düşüncen benim için önemli değil zaten tarzında cevaplar!

e önemsemiyosn madem karşı atağa geçer gibi de konuşmıycaksın o zaman..

benim de başıma aynısı geldiği için söylüyorum

ne zaman medeniyetten nasibimizi alabilicez bilmiyorum belki 1 milyon sene sonraaaa !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…