kızlar yuzu acayip degısmis,ben nedenini anlayamadı.sizce nedir ?
sapka ile yuzunu ortup duruyordu,bır estetik var denıyordu ama nedir ben anlamadım.sizce ?
Megan Fox Puts A ‘Hex’ On Hollywood | Access Hollywood - Celebrity News, Photos & Videos
evet canım cok ama cok benzemıs.
agzı bıraz genıslemıs mı sankı? agzı bu kadar genıs degıldı..acaba dolgu dısında neşterlik bır durum mu var bu kez?
elmacık kemıklerımı dıyorsun,ya bırsye var farklı ..ama tam su dıyemıyorum..ama kesınlıkle bırsey var canım ya haklısın
evet yayılıyor agzı..aklıma ne geldı bılıyor musun?? ajdanında olmustu boyle hissizleşmişti,bilincsiz hareket ediyordu.Acaba aynı sey mi oldu ?
valla bilmeiyorum ne yaptıysa Angelinanın genclıgıne benzemiş kesinlikle.
Ama suna eminim yine izledim agzı genişlemiş,daha fazla genıslerse Julia Robertsa benzeyecek Angelinadan zıyade :)))))
ya eşimi basımdan atamıyorum ya,beynını yıyorum sen bır tatıle cıksana arkadaslarınla falan dıye..anacım yok kedi gibi gitmior..
sen benı neden gondermeye calısıosun dıyor :))) hayır arkasından baska seyler cevırmek ıstedıgımı sanacak sonra :)))
ya dr umla maillese maillese bır alem oldum,adam dıyor kı gel ıyıce ınceleme yapayım sonra en uygun cozumu soyleyeyım..hala daha gıdecegım..ya ıcımde uhde kalacak vallahi..
canım evet pazarlık ıle 800 dıor :) pazarlıkta dr u tanıma payı :)
kesınlıkle,emın ol ıncık cıncık yazarımda koyarımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?