• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

megan-fox2.jpg

Transformers filmini sinemada esimle izlemistik
Herkes islik caliyordu Megan'li sahnelerde

Hemen esime dedim bakma lan kadina :mymeka:

Ustu acik erkek cikinca da o diyor bakma
Ama ben bakiyorum gicikligina tabii delikafadulden

Diyorum hep guzel ve acik kadinlar etrafta, tv'de
Birazda siz kiskanin delikafadulden

harika bir kadin hayranlarindan biriyim,estetik olmus olsun ne farkeder kimde yokki estetik, tonla makyaj diyorsunuz, cirkin bir kadin tonla makyaj yapsa bile guzellesemez, fakat guzel kadinlar makyaj yaptiklari zaman daha cekici ve kadinsi olurlar

Megan Fox,Angelina Jolie saplantısını bir kenara atmalı artık.Yılbası gunu bır dudak operasyonu daha gecırmıs.Yuzunu kapatmayı akıl eden Megan ,dudaklarını kapamayı unutmus.Ilgınc bir ironi..

Gerci bu saplantısını bır kenara atmıs olsaydı bu denli guzel bir kadın olurmuydu ondan da cok emin degilim...

Bakın kızlar yılbası aksamı yaptırdıgı kolajen uygulaması.anlamadıgım su neden yuzu kapalı dudaklar acık :))))))

meganfox1jan10sm3.jpg

meganfox1jan10sm1.jpg

Son düzenleme:
1671.jpg

1673.jpg

ay genelde hıc benzetmem ama son cıktıgı tv showunda ne kadar da Angelinaya benzemiş,degil mi kızlar ?

sanki hamilelik zamanları gibi,yuzu daha tombuldu ya o zamanlar Angelinanın

Son düzenleme:
donut cum bende meganı angei ' ye pek benzetmem 2 sinide çehresi çok farklı angelinanın yüzü kare meganın ise yüzü uzun ve çenesi büyük kaş göz desen onlarda pek benzemiyor fizikte öyle ikisinin çok ayrı güzelligi var
angei tek geçerim :asigim:

canım sanırım tarz esmerlik dovmeler asilik falan derken taklitcilik işe yaradı.Bir şekilde bu yolla sohret oldu Megan

Back