Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Ayy bu ne hal!
İskeletora dönmüş yine.
Yüzü çok kötü olmuş.
Hiç beğenmedim.
Uykusu gelmiş gibi duruyor ayrıca.

herkes tutturmuş bi sıfır beden hastalığı.öyle yüzleride çöker tabi.zayıfladıkça yüzdeki yağda eriyor.istediğin kadar kalojen olsun cildin genç olsun fark etmez yağ yoksa yaşlı kemikli bir yüz çıkıyor .nitekim megan foxda öyle olmuş suratı çok kötü olmuş

Megan Fox'un sinema kariyerine bakarsanız(aslında yok ama) transformers filminden sonra hızlı düşüş yaşadı, transformers ilk çıktığı zaman Megan Fox parlamıştı, hem bu kızdan bir Angelina Jolie olabilir belki diyorlardı hemde güzelliği konuşuluyordu. Sonra Transformers filminden ayrılma olayları, oyunculuğunun fazla eleştirilmesi, giderek zayıflaması derken birde üstüne çok kötü filmlerde ve rollerde oynadı. Oyunculuk kariyeri pek toparlanacak gibi gözükmüyor sanırım adı geleceğe taşınan oyuncular arasında olamayacak. Birde üstüne üstlük son halide gösteriyor ki kadın yine giderek zayıflama yolunda, yüzü iyice zayıflamış.

Son düzenleme:
Esquire 2013 Şubat sayısı içinmiş.
Bu bayık bakışlarla güzel olduğunu mu sanıyor acaba.!
Hiç beğenmedim.
Özellikle de son fotoda iyice uyuyacakmış gibi olmuş.

fizik olarak o kadar zayıf durmuyor aslında bacakları flan gayet dolgun bence ama yüzden zayıflıyor.

Bana göre tartışmasız dünyadaki en güzel kadın!

Ama eski halini tek geçerim tabiki.Yeni saç rengi olmamış ya bu kadına koyu renk yakışıyo.

Son düzenleme:
yüz süper ....
vücut normal boyu azcık daha uzun olsaymış iyi olurmuş ...
ama yüzü ve saçları çok güzel kadının teni bembeyaz ...

Marie Claire UK Mart 2013 için çekilmiş.
Suratı değişmiş. Havası değişmiş. Doğum yapan kadınlarda genelde böyle değişimler oluyor gibi.:44:

Son düzenleme:
Doğal hallerinden .

tekk begendim hali şu kadının!

Böyle bir göz altı göremssiniz. :) okadar muthiş photoshop porgramları varki
Hiçbbir fotosu kdar müthiş değil. Ben ilk gördüğüm gunden beri pavyon kadınalrına benziyor dedim. Dudaklarını sürekli öne sürüyor. evet güzel ama Mükemmel değil.

Yapma bebek gb .
Hiç doğal değil cok ıtıcı , soguk hatta bazı fotolarda seksı olacam derken baska hatunlara donusuyor..
BIr ınsan estetıkle ancak bu kadar bozabılır kendını..

çekici, güzel ama yapay :) hele beyaz show da ki o halini gördükten sonra. şuan 27 yaşında ama 32-33 duruyor. eski hali çok daha hoş bence.

Beyaz Show'daki halini tavrını hatırlamak istemiyorum; ne kadar feciydi. :120::120::120:
Bir de "Türkiye'yi kasaba sanıyordum" lafı ne kadar ayıp olmuştu.
Tamamıyla salak gözüyle bakıyorum bu kadına.
Ama güzelliğine lafım yok. Gerçi şimdilerde güzel de bulmuyorum çünkü çok bayık bakmaya başladı. :s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…