Merhaba kusura bakmayin mesajinizi yeni gordum kucuk beden, 1 2 aylikolmasi lazım bel boy cm olarak olceyim yine dePolar tayt kaç ay
Oyuncak henuz.yok ama kıyafetler takimlar var ekledim bakabilirsinizBaşka neler var elinizde 6 ay üstü bebek için de bir seyler var mi oyuncak kıyafet vs
Amin Sagolasin canım: )Etiketli degil ama yikayip kullanmadigim lcw citcitli var,ikili takim.almistim birini kullandim digeri de yakinda küçülecek kullanamayiz artik resmini ekleyeyim onunMerhaba cnm, bebeğin hayırlı olsun. Elinde başka etiketli lcw nın ürünlerinden var mı?
Bana etiketli lazım cnm. Hediyelik için bakıyorum. Sağolasın.Amin Sagolasin canım: )Etiketli degil ama yikayip kullanmadigim lcw citcitli var,ikili takim.almistim birini kullandim digeri de yakinda küçülecek kullanamayiz artik resmini ekleyeyim onun
Lcw degil ama başka etiketli takimlar ekledim canımBana etiketli lazım cnm. Hediyelik için bakıyorum. Sağolasın.
Ekledigim uclu ikili takimlar olur canim yenidogan takimlar disinda buyuk digerleri mont da ekleyecegim yarin.firsat olursaSelam cnm kapifa ödeme olmasını sevindim fakat bebegim 6 aylık ona uygun kıyafet oyuncak varsa ekler misin :)
Peki canmmmm oyuncak da eklersen sevinirim:)Ekledigim uclu ikili takimlar olur canim yenidogan takimlar disinda buyuk digerleri mont da ekleyecegim yarin.firsat olursa
Merhaba paketli cingirakli ayicik vardi onu.ekledim cingirak sesi cok fazla degil ama.pelus yumusacik bir oyuncak, bir de 6 ay ici polar baharlik takim ekledim,12 18 9 12 aylik takimlar da olacaktir bebek kiyafetleri kucuk kalipli oluyor geneldePeki canmmmm oyuncak da eklersen sevinirim:)
6ay takim ve oyuncak ekledmPeki canmmmm oyuncak da eklersen sevinirim:)
Goremedim cnm6ay takim ve oyuncak ekledm