- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
İnsanlar neden etiketler ve etiketlenen kişi bununla nasıl baş edebilir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ukalalık yapmak zorunda mısınız!!! Kimse her sorulana artistlik yapın diye baskı uygulamıyor size!! Biliyorsanız anladıysanız ya da hoşunuza gittiyse cevaplarsınız yoksa gider ilgi alanlarınızı kasarsınız! Böyle düşüncesizce konuşup sonra da ortamlarda hoşgörülü olalım empati yapalım diye nara atarsınız!! İnsanların derdi olabilir sıkıntısı olabilir, neden gelip sinirleri geriyorsunuz?! Belki kendini burada ifade edebiliyor belki başka çaresi yok vs. Neyse sizin gibi lakayt birisiyle muhatap olmak istemiyorum, bir daha rica ederim topiklerime musallat olmayın!Ne bu sınav sorusu gibi.
Ne etiketi,kazak mısınız siz?
Doğru düzgün açıklasanız bilen biri de yardım etse.
İşte bu manadaiğrenç birşey etiketlenmek
insanlar kendileri çok kusursuzmuş gibi
hmm o mu? o tam da şu diye konuşabilecek kadar tuhaflar
açtında içine mi baktın
tabi ki istediğim konuya yorum yazacağım,siz yeter ki böyle ucu açık konular açın ve 20 yıl konunuzu ziyaret etmeyin,Ukalalık yapmak zorunda mısınız!!! Kimse her sorulana artistlik yapın diye baskı uygulamıyor size!! Biliyorsanız anladıysanız ya da hoşunuza gittiyse cevaplarsınız yoksa gider ilgi alanlarınızı kasarsınız! Böyle düşüncesizce konuşup sonra da ortamlarda hoşgörülü olalım empati yapalım diye nara atarsınız!! İnsanların derdi olabilir sıkıntısı olabilir, neden gelip sinirleri geriyorsunuz?! Belki kendini burada ifade edebiliyor belki başka çaresi yok vs. Neyse sizin gibi lakayt birisiyle muhatap olmak istemiyorum, bir daha rica ederim topiklerime musallat olmayın!
Ukalalık yapmak zorunda mısınız!!! Kimse her sorulana artistlik yapın diye baskı uygulamıyor size!! Biliyorsanız anladıysanız ya da hoşunuza gittiyse cevaplarsınız yoksa gider ilgi alanlarınızı kasarsınız! Böyle düşüncesizce konuşup sonra da ortamlarda hoşgörülü olalım empati yapalım diye nara atarsınız!! İnsanların derdi olabilir sıkıntısı olabilir, neden gelip sinirleri geriyorsunuz?! Belki kendini burada ifade edebiliyor belki başka çaresi yok vs. Neyse sizin gibi lakayt birisiyle muhatap olmak istemiyorum, bir daha rica ederim topiklerime musallat olmayın!
Bu ne biçim konu yaa sabah sabah birine kızmışsın birine beddua etmişsin.. gece bir tarafın açık uyudun heralde.. sen millete musallat olmak için açmışsın bu konuyu sanki.. sinirini burdan çıkarıyorsan gibi.. eleştiriye açık değilsen konu da açmayacaksın o halde.Eğlenmek mı.. insanların sıkıntılarıyla eğlenip bir de bununla gurur mu duyuyorsun fabricAllah sana dalga geçtiğin bütün dertleri yaşatarak öğretsin. Olgunlaşırsın belki.
Sana mı soracağım! Bir derdim vardı destek olunur konuşuruz diye açmışım! Hemen saldırmak ya da dalga geçmek mı gerekiyor sonra da anlayışlıyız insaniz dite gezersinizBu ne biçim konu yaa sabah sabah birine kızmışsın birine beddua etmişsin.. gece bir tarafın açık uyudun heralde.. sen millete musallat olmak için açmışsın bu konuyu sanki.. sinirini burdan çıkarıyorsan gibi.. eleştiriye açık değilsen konu da açmayacaksın o halde.