Ethica ncirlide doktor tavsiyesi ltfen..

minik kelebek

evli,mutlu,çocuklu:)
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
1.169
3
156
İstanbul
slm arkadaşlar,ben ethica incirliyi gittim gördüm.beğendim,kendi doktorumda orayı önermişti zaten doğum için.
ama doktorum doğum için ayrı para alacak.şuan düşünüyorum önce bi ethicadaki bi doktora muayene olayım memnun kalırsam ordaki doktorum doğumu yaptırmış olur.daha az maliyetli olur.malum şuan herşeye ihtiyaç olduğu için parayı idareli harcamak gerek.
oraya giden ve doğum yapan arkadaşlar yardım lütfen.tavsiyelerinize ihtiyacım var..

canım Nur Tüzüner arkadaşımın dr idi çok memnun 2.bebek içinde kesinlikle nur hn diyo.zaten bizim doktorumuzun arkadaşı Nur hn da:))

merhaba bende orada doğumumu yapıcam ama doktorumu dışardan götürücem.senin doktorunun anlaşması yokmu orayla anlaşması olunca daha az para alıyo

ethica da canım benim doktorum o çok memnun kaldım.nts yi takan hemşireyle sohbet ederdik bende hamile kalırsam tahibe hanımı tercih edeceğim buranın en iyi kadın doktoru o derdi.

cnm bende 15 haftalık hamileyim ethica incirlide tahibe derici var çok pozitif bir doktor ilgileniyor ben çok memnunum sanada tavsiye ederim

hayatımda tanııdgım en degrlı ınsanlardan biri benım için ali paşa oskay..insana deger veren asla işini yarım bırakmayan hastsıyla süreklı ılgılenen.siz unutsanızda o asla ıc bır seyı ıhmal etmeyen cok ama cok iyi bır doktor iyikı onu tanımışım..ne kadar tesekkur etsem az..çok guzel bır hamılelık süresi ve dogum gecırdım..dogum sonrasında da hep aynımdaydı allah bın kere razı olsun.2.cocgumda gtcegım tek ınsan..ŞİDDETLE TAVSIYE EDIORUM..

merhaba canım.bende ilk doğumumu bakırköy incirli hastanesinde yapmıştım.8 sene önce.şimdi ikinciyi yino aynı yerde yapmak istiyorum....ama doktor meselesi.hastanedeki doktorlardan olsun istiyorum.sizin dediğiniz d.r.anlattınız memnun kalmışsınız...peki sezeryan ücreti nekadar acaba?hastanede kaç gece yatırıyorlar?merak ediyorum yardımcı olurmusunuz.fisfisfis

Hamile olduğumu tahmin ettiğimde Ethica'yı aradım randevu istedim, hangi doktordan dediler, farketmez dedim. Telefondaki kişi Tahibe Hanım'a veriyorum dedi, tamam dedim. Herhangi bir tavsiye ile gitmedim. Hasbel kader bir seçim oldu. Çok şükür hiçbir şikayetim yok. Doktorumu sevdim. Kanamam oldu, düşük riski geçirdim. Pazar günü cepten aradım, telefonla ulaşamadım. 5 dk geçti telefonum geri çaldı. Daha beni 2 kere görmüş, hatırlaması bile zor ama o korku anımda bana çok yardımcı oldu.

Hastaneye gittikçe insan öğreniyor. Ethica'da muayene ücretleri doktorlara göre değişiyormuş. Benim doktorum Tahibe Hanım'ın muayene ücreti 10 lira. Önce tüm doktorların ödemesi böyle sanıyordum ama değilmiş. 30 lira, 50 lira, 80 lira değişik. Kanamamın olduğu gün kadın doğum da başka bir doktor nöbetçiydi. İnanın o da çok iyidi. Çok ilgiliydi. Yani o hastanede tüm doktorarın çok iyi olduğuna inandım ben. Yani Allah korusun diyelim Tahibe Hanım'ın tatiline denk geldi ve doğumuma giremedi, hiç problem etmem ordaki herhangi bir başka doktorada kendimi de bebeğimi de emanet ederim.

acaba öğrene bildinizmi doğum fiyatlarını?sezeryen nekadardır acaba?

acaba öğrene bildinizmi doğum fiyatlarını?sezeryen nekadardır acaba?

Hayır bunu sormadım. Normal doğum fiyatını da, sezeyani de bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey bunların fiyatıda doktordan doktora değişiyor. Anladığım kadarıyla burada sabit bir doğum ücreti yok. Siz muhasebeye gidip fiyat almıyorsunuz. Doktorunuz size fiyatı söylüyor. Ben daha hamileliğimin çok başındayım. Bu konuyu konuşmayı düşünmedim. Ayrıca bana şimdiden 2010 Mart ayı için bir fiyat söyleyebileceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…