- Konu Sahibi minik kelebek
-
evet o dr u çok iyi duydum ama ben bayan dr arıyorum kendime..
hayatımda tanııdgım en degrlı ınsanlardan biri benım için ali paşa oskay..insana deger veren asla işini yarım bırakmayan hastsıyla süreklı ılgılenen.siz unutsanızda o asla ıc bır seyı ıhmal etmeyen cok ama cok iyi bır doktor iyikı onu tanımışım..ne kadar tesekkur etsem az..çok guzel bır hamılelık süresi ve dogum gecırdım..dogum sonrasında da hep aynımdaydı allah bın kere razı olsun.2.cocgumda gtcegım tek ınsan..ŞİDDETLE TAVSIYE EDIORUM..
Hamile olduğumu tahmin ettiğimde Ethica'yı aradım randevu istedim, hangi doktordan dediler, farketmez dedim. Telefondaki kişi Tahibe Hanım'a veriyorum dedi, tamam dedim. Herhangi bir tavsiye ile gitmedim. Hasbel kader bir seçim oldu. Çok şükür hiçbir şikayetim yok. Doktorumu sevdim. Kanamam oldu, düşük riski geçirdim. Pazar günü cepten aradım, telefonla ulaşamadım. 5 dk geçti telefonum geri çaldı. Daha beni 2 kere görmüş, hatırlaması bile zor ama o korku anımda bana çok yardımcı oldu.
Hastaneye gittikçe insan öğreniyor. Ethica'da muayene ücretleri doktorlara göre değişiyormuş. Benim doktorum Tahibe Hanım'ın muayene ücreti 10 lira. Önce tüm doktorların ödemesi böyle sanıyordum ama değilmiş. 30 lira, 50 lira, 80 lira değişik. Kanamamın olduğu gün kadın doğum da başka bir doktor nöbetçiydi. İnanın o da çok iyidi. Çok ilgiliydi. Yani o hastanede tüm doktorarın çok iyi olduğuna inandım ben. Yani Allah korusun diyelim Tahibe Hanım'ın tatiline denk geldi ve doğumuma giremedi, hiç problem etmem ordaki herhangi bir başka doktorada kendimi de bebeğimi de emanet ederim.
acaba öğrene bildinizmi doğum fiyatlarını?sezeryen nekadardır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?