Ethica hastanesi kadın doğum doktorları hakkında

Citlembique

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
35
24
3
33
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır hastane araştırıyorum yoruldum bu durumdan artık... medical parka gidiyodum ama ücret konusunda beni çok yordu her gittiğimizde tahlildi oydu buydu derken 600ü buluyo çıkışımız.. Daha bebişin bir sürü masrafı var :)

Ethicadan randevu aldım bugün dilek hanımdan ama onunla ilgili doğru dürüst bir yorum yok.. uygun bir yer buluyim derkende yanlış bir seçim yapmak istemiyorum.. ethicada doğum yapan varsa benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba ben orada doğum yaptım yaklaşık 2 yıl önce :) Ali Paşa beydi doktorum. Doğum sırası ve sonrası hizmetten memnun kaldım. Şimdi yine orayı tercih edecek gibiyim evime yakınlığından dolayı ama doktorlar değişmiş, önerin olur mu bu konuda?

Bakirkoy çamlık hastanesi Varujan Magar’i tavsiye ederim. 2.ayimdan itibaren Ethica’dan (zaten gittigim doktorlar degisti) Varujan Bey’e gectim. Ve inanilmaz memnunum. Hem hastaneden hem doktorumdan. Su anda 26 haftama geldim doğumu da Camlik hastanesinde yapacağım inşallah. Sgk anlasmasi var muayene ucreti 85 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…