Ethem'in katiline ödül gibi ceza!

mune bu resim için yazmış benim konumda zaten.
Konuyu polemiğe çevirmeyelim.
Görsel paylaşımları da yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için uygun konularda kullanalım lütfen:)

mune bu resim için yazmış benim konumda zaten.
Konuyu polemiğe çevirmeyelim.
Görsel paylaşımları da yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için uygun konularda kullanalım lütfen:)
Arkadaş uygun konuyu bulup üzerimize fırlatıyor cehennemi işte,sorun da bu..

Arkadaş uygun konuyu bulup üzerimize fırlatıyor cehennemi işte,sorun da bu..
bu konuda ölen bir genç var. ve biz ona çok çok üzüldük. bizim en hassas olduğumuz konulardan biri. gelip buraya cehennem resmi konursa ben orada zor sakin oluyorum. bir can gitmiş ve dalga geçer gibi o sanki cehennemde şu an der gibi bu resim konuyor.
sonrada gel sakin ol.

Yok genelde görüşüne karşı çıkanlara atıyor..Yani justholdmetight'ı cehenneme gönderdi o.

peygamberi kamyona bindiren diziden mi yoksa efekt unutulan cehennem zebanileri bölümünden mi bu sahne acaba
buna yakın

bu kamyona bindirme muhabbeti ne ola ki ya biri beni aydınlatsn çok duydum son zamanlarda

bu kamyona bindirme muhabbeti ne ola ki ya biri beni aydınlatsn çok duydum son zamanlarda
canım stv peygamber i kamyona bindirdiler yazsan çıkar videosu bir dizide hz muhammed i gökten inip ışık demetleri şeklinde kamyona binmiş gidiyorken peşinden koşuyorlar böyle zırvalık işte :)

canım stv peygamber i kamyona bindirdiler yazsan çıkar videosu bir dizide hz muhammed i gökten inip ışık demetleri şeklinde kamyona binmiş gidiyorken peşinden koşuyorlar böyle zırvalık işte :)

çok özür dilerim de oha yani acayip güldüm aksam aksam sağolasın

Allah hidayet versin

Mune abla seni uyardı hoş bir şekilde.Bu kadar çok seviyorsan imza ayarlarından imza yapabilirsin,yanına göndermeli yazılar yazınca öyle anlaşılmıyor çünkü.
Evet İmam Hatiplerde Türkçe yasaklandı başlıklı konuda aynı fotoğraf paylaşıldığı ve üyeler arasında polemiğe meyillenme olduğundan bir uyarı yaptım.
Linki burda: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...türkçe-yasaklandı.751053/page-3#post-36765034
Ama o uyarı üzerine 2 konu da daha aynı tasvirin kullanılması hoş olmamış.

İmza falanda yapılamaz çünkü kurallar gereği avatar ve imzalarınızda siyasi, dini simgeler tasvirler kullanamazsınız, yasak.
Bu sitede nasıl ki C.Başkanı Erdoğan'ı küçültücü bir fotoğrafı avatar yapanı ikaz edip avatarı kaldırmasını söylediysem aynı uyarıyı bu durum içinde yaparım.

Cennet cehennem konusu olur böyle bir foto eklenir ama alakasız konulara ekleniyorsa, sevdim hoşuma gitti ekledim denemez.
Kim cennetlik kim cehennemlik orasını Allah bilir, yalnızca Allah'ın bildiği birşey içinde şunlar cennetlik bunlar cehennemlik demek haşa Allah rolüne bürünmek olur ki bu şirktir.

Şimdi lütfen bırakın cennet cehennemi konuşmayı, konuya yorum yapın.

Çocuk kandırıyor gibi beğendim de ekledim demesi de komik zaten..
Aynen erdoğanla ilgili avatarı da kaldırtmıştı mune abla..

ne çektiniz be cehennemden. : D
biz küçükken ,allah çarpar kuran çarpar diye öğrettiler hep kafamız karışırdı..mesela lokmanı bırakırsan,bunu bulamayanlar var diye açıklama yapılabilir değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…